IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
    Колко е доходността от наем в момента? брутно минава ли 5%?
    Моята ДА, зависи на каква цена е закупуван имота! От луксозните може да се изкарва и над 6%.
    “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
      За съжаление сте много прави, българина под инвестиции в масовия случай разбира депозит или купуване на имот. Аз се занимавам с недвижими имоти в момента и може би съм и единствения брокер, който инвестира не в имоти, а в акции. Като съм споменавал на колеги и клиенти повечето дори и не са чували какво е това акция, и че може да се печели и от това и да носи доход. И като гледам в какви имоти си набиват хората париците се чудя не мислят ли като купуват. А отговора от тяхна страна често е ами исках да си вложа някъде парите ! То хубаво искаш да вложиш ама проучил ли си пазара, прочел ли си нещо, поинтересувал ли си се дали няма и други възможности за инвестиции ? Бухат в имоти а после се чудят какво да ги правят !
      Колко е доходността от наем в момента? брутно минава ли 5%?
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• За съжаление сте много прави, българина под инвестиции в масовия случай разбира депозит или купуване на имот. Аз се занимавам с недвижими имоти в момента и може би съм и единствения брокер, който инвестира не в имоти, а в акции. Като съм споменавал на колеги и клиенти повечето дори и не са чували какво е това акция, и че може да се печели и от това и да носи доход. И като гледам в какви имоти си набиват хората париците се чудя не мислят ли като купуват. А отговора от тяхна страна често е ами исках да си вложа някъде парите ! То хубаво искаш да вложиш ама проучил ли си пазара, прочел ли си нещо, поинтересувал ли си се дали няма и други възможности за инвестиции ? Бухат в имоти а после се чудят какво да ги правят !

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Това е безсмислено.. за мен няма особено значение, тъй като мисля да държа акцията доста по-дълго. Отделно че ми се счупи кристалната топка

Относно инвестициите в имоти - ами то винаги така започва бичия цикъл.. първо по-консервативно и предпазливо, а после и с поемане на повечко риск и гонене на по-висока доходност през акции и ВФ. Важното е че започват да се развързват кесиите (депозитите) и да се правят реални инвестиции.. ще започнат в един момент да поглеждат и насам
          Скромен НО красив ...
          Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
            Прогноза за позицията до нова година?
            Това е безсмислено.. за мен няма особено значение, тъй като мисля да държа акцията доста по-дълго. Отделно че ми се счупи кристалната топка

Относно инвестициите в имоти - ами то винаги така започва бичия цикъл.. първо по-консервативно и предпазливо, а после и с поемане на повечко риск и гонене на по-висока доходност през акции и ВФ. Важното е че започват да се развързват кесиите (депозитите) и да се правят реални инвестиции.. ще започнат в един момент да поглеждат и насам

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
                Съгласен. Истината, за наше съжаление, е че потокът от пари, следствие от ниските лихви по депозитите се насочва точно натам - към имотите. Не толкова към взаимни фондове, към застраховки или към хартийки на борсата, а към недвижимите имоти. Друг е въпроса, доколко това е оправдано, но това е положението. Народопсихология ли е, ген ли е, както и да го наречем - българинът е предпазлив и консервативен.
                И респективно - БЕДЕН!
                The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                  Батя, какви акции, какви 5 лева?! Всички сега пазаруват имоти и гледат натам. Не знам къде бяха всичките тези хора през 2010-2014 г., но май наистина пазаруването започва когато цените се вдигнат.
                  Съгласен. Истината, за наше съжаление, е че потокът от пари, следствие от ниските лихви по депозитите се насочва точно натам - към имотите. Не толкова към взаимни фондове, към застраховки или към хартийки на борсата, а към недвижимите имоти. Друг е въпроса, доколко това е оправдано, но това е положението. Народопсихология ли е, ген ли е, както и да го наречем - българинът е предпазлив и консервативен.
                  Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                    това е от страх да не се вдигнат повече, пък после ще се чудят какво да ги правят тези имоти - да си стоят празни или да се амортизират от наематели с ниски наеми
                    Е така де!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                      Батя, какви акции, какви 5 лева?! Всички сега пазаруват имоти и гледат натам. Не знам къде бяха всичките тези хора през 2010-2014 г., но май наистина пазаруването започва когато цените се вдигнат.
                      това е от страх да не се вдигнат повече, пък после ще се чудят какво да ги правят тези имоти - да си стоят празни или да се амортизират от наематели с ниски наеми

Коментар

Сега се вижда нагледно колко е рисково на БФБ да стискаш кеша чакайки все по-ниски цени и пазарене на дъното... Нали виждате в момента предлагането? Нека се опита някой да си купи 5-10 хил. акции...

Коментар

Сега се вижда нагледно колко е рисково на БФБ да стискаш кеша чакайки все по-ниски цени и пазарене на дъното... Нали виждате в момента предлагането? Нека се опита някой да си купи 5-10 хил. акции...
                          Прогноза за позицията до нова година?

Коментар

• Сега се вижда нагледно колко е рисково на БФБ да стискаш кеша чакайки все по-ниски цени и пазарене на дъното... Нали виждате в момента предлагането? Нека се опита някой да си купи 5-10 хил. акции...

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                              какво е това ПИФ?
                              ПФ, поправих се. ПФ е ясно, нали...
                              Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията

Коментар

• Първоначално изпратено от mailoff Разгледай мнение
                                Да има още някой, който да се съмнява, че в тази тема са пуснати тролове, които според опорните точки да плюят яко по акцията и банката? От 26 мнения на тоя разбирач, 21 са му в темата на ПИБ и все за нещо е недоволен и хейти. Поне да ги бяха образовали малко преди да ги пуснат да плюят. Модераторите, защо не ги трият такива явни тролове?
                                Сега очаквам да се включи и Мито на барикадата да го брани и да понаплюе според опорните точки.
                                Ама Прилепов по-лекинко бе много страх нещо има в теб.
                                Защо пак до Модераторите опря налЕ сте най-стабилната баММка
                                Нема да се косиш до квото ти е писно на глава на дупе не оди казваше Дедо ми Мито

Коментар

Working...
                                X