Първоначално изпратено от Black and white cat-foot
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЗа съжаление сте много прави, българина под инвестиции в масовия случай разбира депозит или купуване на имот. Аз се занимавам с недвижими имоти в момента и може би съм и единствения брокер, който инвестира не в имоти, а в акции. Като съм споменавал на колеги и клиенти повечето дори и не са чували какво е това акция, и че може да се печели и от това и да носи доход. И като гледам в какви имоти си набиват хората париците се чудя не мислят ли като купуват. А отговора от тяхна страна често е ами исках да си вложа някъде парите ! То хубаво искаш да вложиш ама проучил ли си пазара, прочел ли си нещо, поинтересувал ли си се дали няма и други възможности за инвестиции ? Бухат в имоти а после се чудят какво да ги правят !destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
За съжаление сте много прави, българина под инвестиции в масовия случай разбира депозит или купуване на имот. Аз се занимавам с недвижими имоти в момента и може би съм и единствения брокер, който инвестира не в имоти, а в акции. Като съм споменавал на колеги и клиенти повечето дори и не са чували какво е това акция, и че може да се печели и от това и да носи доход. И като гледам в какви имоти си набиват хората париците се чудя не мислят ли като купуват. А отговора от тяхна страна често е ами исках да си вложа някъде парите ! То хубаво искаш да вложиш ама проучил ли си пазара, прочел ли си нещо, поинтересувал ли си се дали няма и други възможности за инвестиции ? Бухат в имоти а после се чудят какво да ги правят !
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТова е безсмислено.. за мен няма особено значение, тъй като мисля да държа акцията доста по-дълго. Отделно че ми се счупи кристалната топка
Относно инвестициите в имоти - ами то винаги така започва бичия цикъл.. първо по-консервативно и предпазливо, а после и с поемане на повечко риск и гонене на по-висока доходност през акции и ВФ. Важното е че започват да се развързват кесиите (депозитите) и да се правят реални инвестиции.. ще започнат в един момент да поглеждат и насам
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеПрогноза за позицията до нова година?
Относно инвестициите в имоти - ами то винаги така започва бичия цикъл.. първо по-консервативно и предпазливо, а после и с поемане на повечко риск и гонене на по-висока доходност през акции и ВФ. Важното е че започват да се развързват кесиите (депозитите) и да се правят реални инвестиции.. ще започнат в един момент да поглеждат и насам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеСъгласен. Истината, за наше съжаление, е че потокът от пари, следствие от ниските лихви по депозитите се насочва точно натам - към имотите. Не толкова към взаимни фондове, към застраховки или към хартийки на борсата, а към недвижимите имоти. Друг е въпроса, доколко това е оправдано, но това е положението. Народопсихология ли е, ген ли е, както и да го наречем - българинът е предпазлив и консервативен.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеБатя, какви акции, какви 5 лева?! Всички сега пазаруват имоти и гледат натам. Не знам къде бяха всичките тези хора през 2010-2014 г., но май наистина пазаруването започва когато цените се вдигнат.Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениетова е от страх да не се вдигнат повече, пък после ще се чудят какво да ги правят тези имоти - да си стоят празни или да се амортизират от наематели с ниски наеми“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеБатя, какви акции, какви 5 лева?! Всички сега пазаруват имоти и гледат натам. Не знам къде бяха всичките тези хора през 2010-2014 г., но май наистина пазаруването започва когато цените се вдигнат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеСега се вижда нагледно колко е рисково на БФБ да стискаш кеша чакайки все по-ниски цени и пазарене на дъното... Нали виждате в момента предлагането? Нека се опита някой да си купи 5-10 хил. акции...“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеСега се вижда нагледно колко е рисково на БФБ да стискаш кеша чакайки все по-ниски цени и пазарене на дъното... Нали виждате в момента предлагането? Нека се опита някой да си купи 5-10 хил. акции...
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениекакво е това ПИФ?Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията
Коментар
-
Първоначално изпратено от mailoff Разгледай мнениеДа има още някой, който да се съмнява, че в тази тема са пуснати тролове, които според опорните точки да плюят яко по акцията и банката? От 26 мнения на тоя разбирач, 21 са му в темата на ПИБ и все за нещо е недоволен и хейти. Поне да ги бяха образовали малко преди да ги пуснат да плюят. Модераторите, защо не ги трият такива явни тролове?
Сега очаквам да се включи и Мито на барикадата да го брани и да понаплюе според опорните точки.
Защо пак до Модераторите опря налЕ сте най-стабилната баММка
Нема да се косиш до квото ти е писно на глава на дупе не оди казваше Дедо ми Мито
Коментар
Коментар