Консолидацията е добавила още милиони към печалбата... на акция идва 1.50 лева....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Designer Разгледай мнение
Тази статия може би е базирана на достоверна информация:
http://www.infostock.bg/infostock/co...esta-ot-2016-g
Fіbаnk e изпълнилa вcичĸи пpeпopъĸи нa БHБ cлeд cтpec тecтa oт 2016 г.
Aвтop: Fіbаnk
Fibank вече 25 години поддържа и подкрепя българския бизнес, граждани и домакинства. Банката с мажоритарни акционери Ивайло Мутафчиев и Цеко Минев затвърждава позициите си на водеща банка и печели доверието на все повече клиенти, което е видно и от публичните й резултати.Last edited by polki; 01.03.2019, 01:48.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Добре де, как може да казвате на черното бяло, идея си нямам. За пореден път, щото тази тема сме я дъвкали многократно (аз лично поне 3 пъти в спорове с Батя основно, може да се види назад във форума) - даже ще се самоцитирам с една дискусия отпреди почти 2 години
Е, нищо не се случи, инвеститор няма, няма и да има, цената се върна наполовина на онези 6 лева оттогава, БНБ си е жик-так и всичко е супер. Мдаааа
П.С. А поръчковата и некомпетентна журналистика дори няма и да я коментирам - огромна част от журналистите в България са срам за тази гилдия!
Там кучето го храниш, за да ти върти опашка и да показва колко си готен!(най-вече на другите, щото ти си знаеш)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Добре де, как може да казвате на черното бяло, идея си нямам. За пореден път, щото тази тема сме я дъвкали многократно (аз лично поне 3 пъти в спорове с Батя основно, може да се види назад във форума) - даже ще се самоцитирам с една дискусия отпреди почти 2 години
Е, нищо не се случи, инвеститор няма, няма и да има, цената се върна наполовина на онези 6 лева оттогава, БНБ си е жик-так и всичко е супер. Мдаааа
П.С. А поръчковата и некомпетентна журналистика дори няма и да я коментирам - огромна част от журналистите в България са срам за тази гилдия!
Инвеститор не е сигурно, че няма да има . Според мен ще има, но каква ще е цената за дребните и за Мажо ...Както се казва - не е задължително да си разделят разходите
За другото си прав ...и всичко е
https://www.youtube.com/watch?v=WbQbKx0zfM8
п.с. нямам тук
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Designer Разгледай мнение
Тази статия може би е базирана на достоверна информация:
Maa му стара, като почнете да викате на черното бяло и направо откачам - хубаво, направили сте някой лев, направете още много по толкова, никога не завиждам на успели хора, ама това са пълни глупости. За радост, Интернет пази неща, които удобно се забравят, нищо че няха преди само 8 месеца. Ще ти го цитирам отново, а, за да не кажеш, че са спекулации, ще ти кажа, че го копвам директно от сайта на БНБ - по-меродавен сайт от тяхния - ами не знам, ма може и да има. Ето ти го сайта - http://bnb.bg/bnbweb/groups/public/d...ults_a2_bg.pdf
А ето ти го и дословно препоръчаното в точка 4 -другите няма да ги коментирам, макар да не виждам развитие и по някои от тях:
4. Увеличение на капитала от външни източници:
- Банката ще увеличи капитала си до Април 2017 г.
"До Април 2017 г." значи много ясно и точно 01.04.2017, но хайде, няма да придиряме и ще чакаме 30.04 и дълголелеяния чуждестранен инвеститор. Или тогава пак ще има вода от девет кладенци, как препоръчките били пунта мара, а БНБ само си правели вятър, щото си нямат друга работа...
П.С. А поръчковата и некомпетентна журналистика дори няма и да я коментирам - огромна част от журналистите в България са срам за тази гилдия!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеEK сигнализира, че ПИБ не изпълнила ключова мярка на БНБ след стрес теста
п.п статията е в Медиапул
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеEK сигнализира, че ПИБ не изпълнила ключова мярка на БНБ след стрес теста
п.п статията е в Медиапул
П.С. Да си бяха купили ВикторияNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКато гледам и тук предлагане няма особено, само чакаме фитила...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Знаеш лафа "Първо трябва да дадеш за да получиш " . ПИБ и сега са направили огромна печалба от първата част но голямата печалба ще е за останалата земя. Ако подпишат за заводът мисля че сантимента тук ще се промени рязкопък може и цялото БФБ да тръгне в крайна сметка ако ни гласуват доверие за такава инвестиция ще е голяма новина.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеSoho, мислех си същото за оценката на оставащият парцел. Може да стане като с моловете вкарваш ключов наемател с ниски цени и около него продаваш скъпо на дребосъците. Ясно е, че това с Фолцваген е само вероятност а не факт. Ще видим дали ще се случи, но наистина доста хейтъри ще ги заболи при успех на България и ПИБ.пък може и цялото БФБ да тръгне в крайна сметка ако ни гласуват доверие за такава инвестиция ще е голяма новина.
- 1 like
Коментар
-
Заради:
Подобрени икономически и социални перспективи пред България,
Здравето и стабилността на банковата и финансовата система на страната и ...
не на последно място заради голия ми и користен интерес от благоприятното развитие на бизнеса и акцията на ПИБ,
където съм скромен акционер,
желая Фолксваген да избере терена на Кремиковци за локацията, където ще се развие бъдещата им инвестиция!
Доколкото по-долу в кодиран вид (по понятни ни причини) е изложена тревогата ни по повод на последната неблагоприятна информация във връзка със заведеното дело в САЩ по закона Рико, искам да предложа на вниманието ви и една статия, която е публикувана в медия на ДП, което принципно я прави спорна, но все пак дава различен поглед върху нещата.
В интерес на истината вече 1 седмица не я поствам поради убедеността си, че източникът вероятно е неприемлив за инвестора, но доколкото информацията вече е масово налична и публична, все пак съм любопитен дали ще ме изтрият.
БГ Мадоф надува следващия си балон: закона РИКО
Коментар
-
Soho, мислех си същото за оценката на оставащият парцел. Може да стане като с моловете вкарваш ключов наемател с ниски цени и около него продаваш скъпо на дребосъците. Ясно е, че това с Фолцваген е само вероятност а не факт. Ще видим дали ще се случи, но наистина доста хейтъри ще ги заболи при успех на България и ПИБ.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар