IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Гордостта" на българския вложител (ПИБ) съгласно обявената на сайта на банката тарифа удържа 0,25% от всяка картова транзакция в чужбина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
      1.09 беше най-ниската цена...спомням си като днес ....щото аз си взех предния ден на 1.11 е се чувствах прекаран
      Брях, помниш като слон, явно си бил доста ангажиран
      Аз имам някакви смътни такива за 1.20-30 рейндж...

Коментар

• Първоначално изпратено от Minka

Най-добрата банка в България. Чакаме я някъде под 2 лв. Мисля, че за кратко удари 1,40 лв. преди години.
        1.09 беше най-ниската цена...спомням си като днес ....щото аз си взех предния ден на 1.11 е се чувствах прекаран

За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Идеи ли им даваш...
          Не, подчертавам че има и по-иновативни от тях. В сравнение с индийците, нашите хубавци са си направо консервативни.

Коментар

• Идеи ли им даваш...

Коментар

• India's PMC Bank created over 21,000 fake accounts to hide loans

Коментар

• Скоро трябва да се изяснят нещата...

https://www.capital.bg/politika_i_ik..._proiznese_po/

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                  при 44.1% необслужвани кредити - ако определението е точно, то тогава какво следва ??
                  Следва ръст на необслужваните кредити до 60 процента по време на следващия мечи пазар, който стой и чака зад вратата.

След това следва притчата за стомната и водата.

Разбира се това не пречи акцията да удвои цената си преди това да се случи.
                  Last edited by Todor Sabev; 01.11.2019, 13:08.

Коментар

при 44.1% необслужвани кредити - ако определението е точно, то тогава какво следва ??
                    Обикновено следва ръст на печалбата, че да вземе да се капитализира банката

Коментар

• Само си спомнете по аналогия колко гръцки банки имаше (вкл. клоновете) и как приключи всичко. Без да спекулирам, ако говорим за вътрешни играчи мисля, че само една-две банки са достатъчно големи за да могат да смелят тази, но втората тъй или иначе погълна наскоро една, та няма да участва, следователно остава единствен кандидат. Но нещо не мисля, че ще тръгнат натам работите, по-скоро ще се ролват нещата до приемливо изчистване, а и тези 44% също изглеждат доста пресилени. Вероятно ще се върви към някаква форма на докапитализиране, а никога не е изключен и чуждестранен инвеститор.
                      P.S. Имам
                      Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията

Коментар

няма такъв играч с пари, който може да бъде помолен под каквато и да е форма да купи нещо, което струва много под нулата
                        Затова "помолят" съм го сложил в кавички.

Коментар

• Процесът на вадене на скелети е болезнен, но изцяло положителен

Коментар

• Една от двете зорко следени от европейския надзор български банки - ПИБ (Fibank), отчита печалба от 65 млн. лв. към края на септември, съобщи БНБ. За сравнение, печалбата на банката за полугодието бе 94 млн. лв., което значи, че през последното тримесечие е натрупана около 30 млн. лв. загуба.

Негативният финансов резултат за тримесечието най-вероятно се дължи на допълнителните обезценки, които банката се наложи да направи след проверката на качеството на активите й от Европейската централна банка (ЕЦБ).

https://www.mediapool.bg/pib-otchete...ews299678.html

Коментар

• Първоначално изпратено от GenCho Разгледай мнение

И тъй като на всички е ясно , че няма да могат да намерят "истински" пари(иначе досега имаха 3 години и да са ги намерили), според мен е по-добре да се върви към поглъщането им от някой от по-големите играчи. Това е вече работа на държавата. Имам впредвид да "помолят" някой от големите да ги купят.
                              няма такъв играч с пари, който може да бъде помолен под каквато и да е форма да купи нещо, което струва много под нулата

Коментар

• при 44.1% необслужвани кредити - ако определението е точно, то тогава какво следва ??

Коментар

Working...
                                X