"Гордостта" на българския вложител (ПИБ) съгласно обявената на сайта на банката тарифа удържа 0,25% от всяка картова транзакция в чужбина.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение1.09 беше най-ниската цена...спомням си като днес ....щото аз си взех предния ден на 1.11 е се чувствах прекаран
Аз имам някакви смътни такива за 1.20-30 рейндж...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka
Най-добрата банка в България. Чакаме я някъде под 2 лв. Мисля, че за кратко удари 1,40 лв. преди години.
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Идеи ли им даваш...
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениепри 44.1% необслужвани кредити - ако определението е точно, то тогава какво следва ??
След това следва притчата за стомната и водата.
Разбира се това не пречи акцията да удвои цената си преди това да се случи.Last edited by Todor Sabev; 01.11.2019, 13:08.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениепри 44.1% необслужвани кредити - ако определението е точно, то тогава какво следва ??
Коментар
-
Само си спомнете по аналогия колко гръцки банки имаше (вкл. клоновете) и как приключи всичко. Без да спекулирам, ако говорим за вътрешни играчи мисля, че само една-две банки са достатъчно големи за да могат да смелят тази, но втората тъй или иначе погълна наскоро една, та няма да участва, следователно остава единствен кандидат. Но нещо не мисля, че ще тръгнат натам работите, по-скоро ще се ролват нещата до приемливо изчистване, а и тези 44% също изглеждат доста пресилени. Вероятно ще се върви към някаква форма на докапитализиране, а никога не е изключен и чуждестранен инвеститор.
P.S. ИмамМнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
няма такъв играч с пари, който може да бъде помолен под каквато и да е форма да купи нещо, което струва много под нулата
Коментар
-
Една от двете зорко следени от европейския надзор български банки - ПИБ (Fibank), отчита печалба от 65 млн. лв. към края на септември, съобщи БНБ. За сравнение, печалбата на банката за полугодието бе 94 млн. лв., което значи, че през последното тримесечие е натрупана около 30 млн. лв. загуба.
Негативният финансов резултат за тримесечието най-вероятно се дължи на допълнителните обезценки, които банката се наложи да направи след проверката на качеството на активите й от Европейската централна банка (ЕЦБ).
https://www.mediapool.bg/pib-otchete...ews299678.html
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от GenCho Разгледай мнение
И тъй като на всички е ясно , че няма да могат да намерят "истински" пари(иначе досега имаха 3 години и да са ги намерили), според мен е по-добре да се върви към поглъщането им от някой от по-големите играчи. Това е вече работа на държавата. Имам впредвид да "помолят" някой от големите да ги купят.
- 1 like
Коментар
Коментар