If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не съм имал от 6 месеца и повече ,когато беше 3 и на 3,4 или нещо такова и оттогава нямам.... И не мисля да имам в близко време .....Иначе това с правата ми хареса ,и аз съм то мислил...преди!
бъзиках се , нямах предвид теб. Сигурен бях, че ще ти хареса, ти си по бързите врътки, не те интересува фундамент, важното да влезе парата днес, на момента Няма лошо, макар и да не съм съгласен с теб в много случаи, те уважавам, че няма злоба в твойте постове(спрямо мен)
Та малко става присмял се хърбел на щърбел, ма нищо де Иначе тук всичко е точно, държавата си го е решила, омертата е наложена навсякъде, така че няма ядове. Тук хората се интересуват само и единствено от цената на акцията, а тя е заспала. ПерЕспективите да ги чакат някои други адепти и сектанти по други позиции, тук почти всички, без фуДбалерчето и още 2-3-ма, сме повече от реалисти
Абе аз се смятах, че съм реалист а се оказах наивен....Все си мислех, че двамата тъпаци са намерили пазарно решение за да се измъкнат от хватката на Дебелия а се оказва, че ги засмуква още по-здраво.... Не знам докъде стига "Списъкът на Симеонов", но ......
Това е приликата.Разликата е е тук се прави с държавни пари. И все пак фундамента на Софарма е по сериозен от тук.
Наливането на пари е вече за трети път. Бахти галениците. И аз искам така.
Количествени облекчения по български ама само за некой .
Се си мисля че накрая ще има много рев и сополи.
Това е приликата.Разликата е е тук се прави с държавни пари. И все пак фундамента на Софарма е по сериозен от тук.
Същото е - колос на глинени крака, който без държавните врътки е чао. да не оспамвам темата, че е за друга компания, но без парите от изкуствено завишените цени на лекарствата у нас, къде ли щеше да е мумифицирания чичо, щото разликата в един и също продукт на софарма, продаван у нас и в "бедната" Полша, както сме го говорили неведнъж, е два до три пъти.
Та малко става присмял се хърбел на щърбел, ма нищо де Иначе тук всичко е точно, държавата си го е решила, омертата е наложена навсякъде, така че няма ядове. Тук хората се интересуват само и единствено от цената на акцията, а тя е заспала. ПерЕспективите да ги чакат някои други адепти и сектанти по други позиции, тук почти всички, без фуДбалерчето и още 2-3-ма, сме повече от реалисти
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
особенно тези продали в ниското с цел да купят по-ниско
.
Не съм имал от 6 месеца и повече ,когато беше 3 и на 3,4 или нещо такова и оттогава нямам.... И не мисля да имам в близко време .....Иначе това с правата ми хареса ,и аз съм то мислил...преди!
Истината е, че държавата направи една отлична инвестиция, на пазара са само 15% свободни, а цената е 2.50 само ако търгуваш до 100,000 броя., ако отидеш с по-голяма поръчка примерно за милион купува, цената ще скочи ведната на 4 лв. Ако отидеш за 3 милиона, търси ги на 6 лв., а за 40 милиона? Държавата трябва и да инвестира, не само да раздава пари, или да ги къта като депозити. Това е инвестиция.
Истината е, че държавата направи една отлична инвестиция, на пазара са само 15% свободни, а цената е 2.50 само ако търгуваш до 100,000 броя., ако отидеш с по-голяма поръчка примерно за милион купува, цената ще скочи ведната на 4 лв. Ако отидеш за 3 милиона, търси ги на 6 лв., а за 40 милиона? Държавата трябва и да инвестира, не само да раздава пари, или да ги къта като депозити. Това е инвестиция.
ПИБ е банка, не е спряла да работи, но да се платят 5 лв., защото Експресбанк и ОББ са продадени на такива цени, е нелепо, те бяха далеч по читави, особено Експрес. Пълен абсурд. Това е криминално. Дано ЕК го спре и го върне за корекция, както и с Луфтханза стана.
Колега чети в оригинал и смятай дали цифрите пасват.
В грешка си.. Спрямо показателите на ПИБ, тези двете бяха продадени на около 10 лв.
Р/В над 1 ца
Коментар