If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нищо не се случва. Единственото интересно е, защо ПИБ уведомява КФН за писма, които КФН вече е получила.
А, и да впишат емисията нови акции в регистъра на КФН, да могат да се търгуват на Борсата.
Да, точно това имах предвид.... Кога реално ще влязат новите за търговия. Обикновено това отнема няколко месеца, но си мисля, че тук ще се случат по бързо нещата
Нищо не се случва. Единственото интересно е, защо ПИБ уведомява КФН за писма, които КФН вече е получила.
А, и да впишат емисията нови акции в регистъра на КФН, да могат да се търгуват на Борсата.
Сега въпроса е - справедлива ли е цената, по-висока ли е, или по-ниска?
Само в този и единствен случай, пазарната се оказва справедлива, защото виждаш ли за това била борсата и какво ли не... При всяко минало и бъдещо търгово, от надаващият се форумен вой, става ясно, че борсовата не е справедлива по ред причини. Такива ми ти работи.
Влезнахте в детската градина С новите акции, старите акционери (всички) си "продават" част от благото. Ако цената на новите е справедлива - всички са 0:0. Ако цената е по-ниска - старите са прее*ани, ако е по-висока - новия е прее*ан. Мога и със стадо крави да ви го обясня, ама няма смисъл.
Сега въпроса е - справедлива ли е цената, по-висока ли е, или по-ниска?
Я ме светни...
Ако не е Банката, кой според теб.... и ти ли смяташ, че мажо продава акции на държавата ?!?
Стига бе, човек.
Увеличаването на капитала при ПИБ е свързано с издаване на нови акции. Тия акции ги няма, докато някой не плати за тях.
Нито банката, нито мажо, нито никой не може да продаде нещо, дето не съществува.
нещо си много ненаясно какво се е случило - никой не е продал на държавата, имаше увеличение на капитала. Вземи да прочетеш малко преди да пишеш много, моля!
Я ме светни...
Ако не е Банката, кой според теб.... и ти ли смяташ, че мажо продава акции на държавата ?!?
На такава, на каквато държавата реши да загроби едни пари.... Какъв е подтекста на въпроса ти? Можеше да реши и на 10 лв. да купи....
Това всъщност трябва да е моя въпрос...
А и не ми отговори на предния - кой според теб продаде акциите на държавата - Мажо ли беше... или друго лице?
нещо си много ненаясно какво се е случило - никой не е продал на държавата, имаше увеличение на капитала. Вземи да прочетеш малко преди да пишеш много, моля!
През целия си живот не съм чувал държавата да е направила добра инвестиция! Те не могат да изплуват до 0:0 при подарени им монополи, камо ли инвестиции да правят. Но това е друга тема, по-скоро политическа, касаеща левите и десните по мислене хора...
От некадърници като Мухобойко и дясната му ръка - депесарския кадър Горанов, какво друго може да се очаква, освен непрекъснати загуби за данъкоплатците?!
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар