If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Продават и натискат цената, защото още нямат пари да купят. Нали набиха над 40-50 милиона в Лещерко, 11канибала, ТСБ, СГЩ където никога няма да могат да излязат, никой няма да купува лъжите там.
Хари, Кои са тези, които правят всичко наобратно на което мислиш ? Май ти четат мислите и избирателно действат? На мен ми прилича на някакъв китайски изкуствен интелект. Как мислиш, има ли заговор срещу трезвата мисъл?
Продават и натискат цената, защото още нямат пари да купят. Нали набиха над 40-50 милиона в Лещерко, 11канибала, ТСБ, СГЩ където никога няма да могат да излязат, никой няма да купува лъжите там.
Тази банка е толкова пробита, аз дори си затворих всички сметки преди години при тях защото не желая никакъв досег с тях. До колкото съм чувал тя трябваше да е на мястото на КТБ. Интересно ми е какви са ви очакванията - акцията да стигне 5лв, 10лв, 15лв?
На тази цена си е перфектна, ще тръгне нагоре когато и дойде времето, някой я затапи, явно е решил, че и е рано
Цената пада, което прави ситуацията още по-абсурдна и нелепа. -17% за година. Следя борси и пазари, няма банка или актив който да не е нагоре поне 20%, дори имотите в пост-ковид и офисите са нагоре, а при тях няма фундамент. Въпрос на логика и колко искат да загубят тези които продават.
Тъй де, ама ни дивидент ни обратно...
А цената пада ли пада..
Цената пада, което прави ситуацията още по-абсурдна и нелепа. -17% за година. Следя борси и пазари, няма банка или актив който да не е нагоре поне 20%, дори имотите в пост-ковид и офисите са нагоре, а при тях няма фундамент. Въпрос на логика и колко искат да загубят тези които продават.
Коментар