If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хахаха, ОК ми е ясен, запил се е някъде и ти си дежурен, да не говорим че затрихте поверените Ви пари
Ама ми е интересно - за чий ви е да гледате в чужда паничка, няма своя а
Иначе холда за мен е просто 10% от порфейла, кефят ме и толкова
Aaaaa, пари поверени нямам. Само собствени! По-леко с предположенията. Не ти е там силата. Никак дори. От незнам колко предположения - всичко е объркано !!!
Е пак добре че си ги лимитирал на 10%. Браво. Просто ме обзе едно много тежко, смазващо страдание, от това, че интелигентни хора може да са станали зян... при някои позиции....
Мислех че си с много повече в холда набутан. Но извинявам се - и аз съм имал погрешно предположение.
Що ти нямаш ли пари Купувай под номинал, че ракетата е забила нос в "дъното"
Можеш да си правиш каквото си искаш - воля твоя, кво се оказа сега, че гузен негонен бяга, уж твоите пари броили па то се оказа, че нашите са преброени Аре нема нужда от преброители
Абе момче, да не би да ти зависи живота от работата в тоя холд или що ли. С Бертрам сте уж интелигентни хора, а колко години ще ви трябва да се усетите че може да сте донори !?!? Питай ОК на лични да ти каже някои истини, щом си се впрегнал
Хахаха, ОК ми е ясен, запил се е някъде и ти си дежурен, да не говорим че затрихте поверените Ви пари
Ама ми е интересно - за чий ви е да гледате в чужда паничка, няма своя а
Иначе холда за мен е просто 10% от порфейла, кефят ме и толкова
Имаш пари.. Шанса е под 5%, и не се шегувам, този път!
Що ти нямаш ли пари А ракетата защо е под номинал щом сте с кинти ? !
Можеш да си правиш каквото си искаш - воля твоя, Аре нема нужда от преброители
Уж сте интелигентни хора с бертрам а какво са ви причинили .... Само Симов може да ви обясни фазите )))))))))))
Що бе човек, какво му е на моя случай. Имам кинти да изкарам още 4-5 години при пълен абсолютен срив и без приходи. И с по някоя инвестиция дори, па ако ще да скапана и като в холда да е
Имаш пари.. Шанса е под 5%, и не се шегувам, този път!
Само до твоят случай да не стигаме, пара така или иначе, ще се изкара
Що бе човек, какво му е на моя случай. Имам кинти да изкарам още 4-5 години при пълен абсолютен срив и без приходи. И с по някоя инвестиция дори, па ако ще да скапана и като в холда да е
да бе, да. Тук си прав, че нямам, не го броя твоето, те са ти го преброили вече ... в холдчето. Какво очакваш да се случи - да влезете на номинал или да влезете в зоната на "чистите" (по душа и сърце, да го кажем)
Само до твоят случай да не стигаме, пара така или иначе, ще се изкара
да бе, да. Тук си прав, че нямам, не го броя твоето, те са ти го преброили вече ... в холдчето. Какво очакваш да се случи - да влезете на номинал или да влезете в зоната на "чистите" (по душа и сърце, да го кажем)
Коментар