IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
    Новото Химко, какви спекулации ставаха едно време с него
    Новото химко е меком, a за кандидат на бъдещото химко най-близо изглежда да е фонд имоти
    Не е препоръка
    Питай Симов, ако не вярваш

Коментар

• Новото Химко, какви спекулации ставаха едно време с него
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
        Само да не се изпусне на Моста,че ще стане една лизгааавица!!!
        Няма страшно и да се изпусне то тези дето ги стиска само за тоалетна хартия стават,точно ще намерят приложение

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
          Стискай брато стискай ако имаш на Моста и тях ги стискай
          Само да не се изпусне на Моста,че ще стане една лизгааавица!!!

Коментар

• кой балък изхарчи 20 бондака тука егати лузъра

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              КЪДЕ СА ПЕПИ И СИМОВ ДА НИ ОСВЕТЛЯТ
              Ей, а кога пътките бяха по над 40 К, а? Какви събрания само, обещания за милиарди от страна на тогавашното ръководство. Докъде се стигна - до под 10 стинки.

Тук и на 1 ст не влизам, но с това нищо не ви препоръчвам

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                Получетно на лични преди месец от един от цитираните от теб хора:

Сега по същество. Холдинга чака 100 милиона общо само от Тракия 4 лот и лот 2 на Марица. 30 милиона по лот 4 на Тракия щото се държат 10% гаранция винаги и се дават като се приключи договора плюс за доизработеното може и да са повече от 30 милиона. По 2 на Марица е платено само 44% засега.

Пишат се глупости, че дружествата с намалените дялове се препродават и това е вярно но е без никакво значение щото дяловете са продадени с договор и могат да се вземат от който и да било собственик ако ще и 10 пъти да се препродадат. С две думи Холдинга по всяко време може да си върне 60% от ПСТ Холдинг. Холдинга управлява ПСТ холдинг в баланса пише малцинствено участие сега като обявят консолидирания за първото тримесечие и пак фигурира малцинственото участие значи, че холдинга не е разтурил нищо и договорите с които може да си върне дяловете по всяко време е активен. С две думи собствениците на акции на ПСТ холдинг са едни държачи на акции без никаква власт как е било досега защото Холдинга консолидира балансите на ПСТ и другите с намалените дялове.

Кога ще го качи не знам но очаквам звяра Божков да прави номер и да тероризира акционерите щото иска да го изкупи аз си знам защо но не казвам Дори Цеко Минев му е голям приятел и той може да го изкупи и да обяви търгово и пак ще му го даде. Божков не може да обяви търгово и да го изкупи защото е опозорен завинаги!

С две думи неочаквам никакъв фалит докато Холдинга не си прибере 100 милиона от лот 4 на Тракия и от лот 2 на Марица. А дали ще се качи ще видим чакам 1.50 и не пускам влезе ли акция в мен нема пускане
                Стискай брато стискай ако имаш на Моста и тях ги стискай

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Хааа, голем смех.
                  Значи на Цеко цена от 10 ст. му е височка и ще я чака на 1 ст. преди да изкупи всичко и да я качи на 1,50. Мдааа, яснооо, умен план
                  А Дядо Коледа ще е новия изп. директор!
                  Аз го посттнах заради сметките за вземанията , но нямам време да ровя из отчета да видя пише ли ги тия неща там.

И още нещо се чудя, строителните предприятия отнасят приходи след завършване на етап и актуване на извършената работа мисля с акт 14 беше. Чак тогава ги завеждат като приход и вземане съответно. Преди това ги водят като разходи за изграждане , но печалбата от работата по участъка не фигурира никъде. Мисълта ми е всички ли обекти са си актували / завършили / по които работеха , защото ако не са актувани има резерви отрицателния капитал да е положителен реално след актуването.
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• това ще са гапове от по лев и ще купуваш на лев минимум . много от вас песимистите тука ще зачезнат като американски гниди след сеч .

Коментар

• абе да ти кажа има вариант и за 2 стинки но ще е бързо и после също толкова бързо ще отскочи нагоре , така че се оглеждай .

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Сега по същество. Холдинга чака 100 милиона общо само от Тракия 4 лот и лот 2 на Марица. 30 милиона по лот 4 на Тракия щото се държат 10% гаранция винаги и се дават като се приключи договора плюс за доизработеното може и да са повече от 30 милиона. По 2 на Марица е платено само 44% засега.

Пишат се глупости, че дружествата с намалените дялове се препродават и това е вярно но е без никакво значение щото дяловете са продадени с договор и могат да се вземат от който и да било собственик ако ще и 10 пъти да се препродадат. С две думи Холдинга по всяко време може да си върне 60% от ПСТ Холдинг. Холдинга управлява ПСТ холдинг в баланса пише малцинствено участие сега като обявят консолидирания за първото тримесечие и пак фигурира малцинственото участие значи, че холдинга не е разтурил нищо и договорите с които може да си върне дяловете по всяко време е активен. С две думи собствениците на акции на ПСТ холдинг са едни държачи на акции без никаква власт как е било досега защото Холдинга консолидира балансите на ПСТ и другите с намалените дялове.

Кога ще го качи не знам но очаквам звяра Божков да прави номер и да тероризира акционерите щото иска да го изкупи аз си знам защо но не казвам Дори Цеко Минев му е голям приятел и той може да го изкупи и да обяви търгово и пак ще му го даде. Божков не може да обяви търгово и да го изкупи защото е опозорен завинаги!

С две думи неочаквам никакъв фалит докато Холдинга не си прибере 100 милиона от лот 4 на Тракия и от лот 2 на Марица. А дали ще се качи ще видим чакам 1.50 и не пускам влезе ли акция в мен нема пускане
                        Хааа, голем смех.
                        Значи на Цеко цена от 10 ст. му е височка и ще я чака на 1 ст. преди да изкупи всичко и да я качи на 1,50. Мдааа, яснооо, умен план
                        А Дядо Коледа ще е новия изп. директор!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          КЪДЕ СА ПЕПИ И СИМОВ ДА НИ ОСВЕТЛЯТ

Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Какво купувате избушеняци?

Холдинг Пътища АД реализира 1,9 млн. лв. неконсолидирана загуба за първото полугодие на 2013 г., с което собственият капитал става отрицателен в размер на 1,7 млн. лв. към 30 юни 2013 г., показва отчетът на дружеството, публикуван чрез Бюлетин Investor.bg.

Тоест размерът на неконсолидираните активи вече е по-малък от размера на неконсолидираните пасиви. Общият размер на пасивите е 141 млн. лв. от които 132 млн. лв. са към банки и небанкови финансови институции.
                            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от gujo Разгледай мнение
                              има инфо,че на02 09 ще има общо събрание,и една от точките ще бъде рапределяне на финансов резултат
                              И какво? При отрицателен финансов резултат всеки ще даде на дружеството според дяла си?

Коментар

• КЪДЕ СА ПЕПИ И СИМОВ ДА НИ ОСВЕТЛЯТ

Коментар

Working...
                                X