IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Финансов резултат за 2013 ?

Здравейте,

Искам да попитам има ли информация дали този холдинг е отчел вече приходите от строителството на магистралата? Защо така постоянно е на загуба, при положение, че участва в такива големи инфраструктурни обекти? Какъв е очаквания финансов резултат за цялата 2013 г. и какъв ще е той, сравнен с този за деветмесечието?

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      Симич , кат те гледам къв си карък , това да не стане знак СЕЛЛ за останалите спукуланти
      Симов е имал много силни периоди 2006-та и 2007-та та не винаги е бил на загуба! Е после от 2008-ма досега само храня мажоритарите а не те мен Но вече искам да е обратното
      Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Симич , кат те гледам къв си карък , това да не стане знак СЕЛЛ за останалите спукуланти
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Докато чакам по-изгодни нива в позицията към която съм се насочил влязох вече временно в Петрол като ще напиша в деня в който продавам, че ще продам а щом продам и цената на която съм продал. Петрол е показал през годините, че има някой който го дига особено в края на годината та може и сега да е така а ориентира ми там беше да се премине над 3.80лв тогава за мен е по-вероятно да се качи отколкото да падне но гаранции няма.

При Холдинг Пътища поне ще се види баланса консолидирания за 9-месечието и ще се анализира каквото може от него ами тва е за сега.

Едвам взех егати цирка

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
            Вчера имаше заседание на което можеше да обявят решение но делото е отложено за февруари догодина.

Може и да съм сглупил, че съм продал засега.
            не си МСимов, успокой се, гледай сега нещо по-читаво (а и дано не си продал много ниско)
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• ДО АКЦИОНЕРИТЕ НА ХОЛДИНГ ПЪТИЩА АД!

Вчера имаше заседание на което можеше да обявят решение но делото е отложено за февруари догодина.

Може и да съм сглупил, че съм продал засега.

Коментар

• Имайте предвид, че над 1 година или от миналата година септември не съм писал и един пост в темата. Появих се сега само, защото на Холдинга му поискаха несъстоятелност да изясним повече ситуацията. През 1-та година и повече в която не съм писал Холдинга се качи от 9ст и на 30ст който е искал да е продал.

Са може да не ви казвам всичко но това аз да си продам акциите при условие, че удържах на всичките щуротии досега определено надали е случайно но повече няма да коментирам.

А позицията тя може и нагоре и надолу спор няма но засега без мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                  не приятелю ти пишеше не за да се купува а за да несе продава на 10-20-40-50-ст.идеятабеше имащите да стискат защото от теб все идваше надежда и губейки по пътя ти ги окуражаваше.да прокарва оптимизъм от 50 ст до 4 ст.и каза ами няма оптимизъм.ти беше сложен с тази цел.сега всичко живо тук държи патки и какво да ги прави--------на 4 ст да продава по примера ти- при условие че ги надъхваше на 30-40 ст---
                  Щом вярваш, че ще се качва дръж си ги.

Предавам ти и щафетата на оптимист тук Тъй както Пепи ми я предаде на мен жалко за него той наистина вярваше във този бизнес и не беше поставен от никой.

Коментар

• аз лично имам тука 20 000 и 40 000 на мострой така че ето ме и мен и тук ще съм и след 2 години със същите акции.мен това че са на дъното не ми пречи в момента,особено моста съм го каширал вече от незнам кога,но наближава деня знам това особено след това твое признание

Коментар

Напълно е възможно да се загуби в новата позиция както и да се спечели многократно. Бъдете сигурни, че щом я направя ще я напиша и цената на влизане като засега ще съм в пари.

За мен в Холдинг Пътища Ад имаше само два варианта или, че онзи прави номер заради покачване или търгово заради поети от него ангажименти към определени субекти или, че ще последва съдбата на Мостстрой като вярвах на първото основно но вече не съм толкова сигурен.

И още нещо! Защо загубил ник ще пише нова позиция да залъгва някой в това няма логика.

Са можете да си мислите ,че ви карам да си продадете акциите да ви ги изкупя.

Ако си мислите, че съм писал някой да се залъже да купи то нямаше да пиша сега а чак след като се произнесе съда та този вариант отпада.
                      не приятелю ти пишеше не за да се купува а за да несе продава на 10-20-40-50-ст.идеятабеше имащите да стискат защото от теб все идваше надежда и губейки по пътя ти ги окуражаваше.да прокарва оптимизъм от 50 ст до 4 ст.и каза ами няма оптимизъм.ти беше сложен с тази цел.сега всичко живо тук държи патки и какво да ги прави--------на 4 ст да продава по примера ти- при условие че ги надъхваше на 30-40 ст---

Коментар

• има време и за инфраструкторните компании на бфб.то не е дошло и още време има.нека всичко живо разпродаде да се осъществи обратното изкупуване и едва тогава ще започне новия цирк.а такива като мсимов -----ами трябва да има и такива уж информатори няма как.излизането му сега е защото реално дъното вече е ударено и следващите две години ще се обират акциите на тези които са ги държали на именно тези цени.нека мине и кризата която ще започне 2014 и ще си пишем пак и тук и по мострой и по трейс

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                          м симов я дай препоръка сега на продалите тука към коя бъдещо фалирваща или по ясно казано подценена компания да се насочат че да изгубят още едни 90 %.пък относно пътища да може и да е безнадеждна работата но не е и рискова.за нагоре път безкраен за загуба само 4 ст
                          Напълно е възможно да се загуби в новата позиция както и да се спечели многократно. Бъдете сигурни, че щом я направя ще я напиша и цената на влизане като засега ще съм в пари.

За мен в Холдинг Пътища Ад имаше само два варианта или, че онзи прави номер заради покачване или търгово заради поети от него ангажименти към определени субекти или, че ще последва съдбата на Мостстрой като вярвах на първото основно но вече не съм толкова сигурен.

И още нещо! Защо загубил ник ще пише нова позиция да залъгва някой в това няма логика.

Са можете да си мислите ,че ви карам да си продадете акциите да ви ги изкупя.

Ако си мислите, че съм писал някой да се залъже да купи то нямаше да пиша сега а чак след като се произнесе съда та този вариант отпада.

Коментар

Времето ще покаже.

Както виждате не се крия и си признавам поражение за момента. Ще научите и новото място и цената на влизане докато е на такава пък да видим сбъркал ли съм

Съжалявам, че напускам тук но така реших.
                            Не съжалявай.
                            Даже въобще не трябваше да влизаш.

Коментар

• м симов я дай препоръка сега на продалите тука към коя бъдещо фалирваща или по ясно казано подценена компания да се насочат че да изгубят още едни 90 %.пък относно пътища да може и да е безнадеждна работата но не е и рискова.за нагоре път безкраен за загуба само 4 ст

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                                За самоутешение може и да не се брои ма си е чиста загуба, въпроса е кога ще бъде призната :
                                - ако на следващата позиция се издъниш съвсем - газуба 100%
                                - ако там спечелиш да не броиш печалбата до размера на предходната загуба....

Наи правилно е да си я признаеш веднага
                                Времето ще покаже.

Както виждате не се крия и си признавам поражение за момента. Ще научите и новото място и цената на влизане докато е на такава пък да видим сбъркал ли съм

Съжалявам, че напускам тук но така реших.

Коментар

Working...
                                X