IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
    Васил Божков
    На чети!

http://www.segabg.com/article.php?id=646700

Не забравяй, че ПСТ винаги се е управлявало от дъщерното на Холдинг пътища Ад Пътища и Магистрали Ад по силата на сключени договори които към средата на 2013-та са били активни към момента ще се види от консолидирания за 9-месечито. А това, че се сменя собствеността ама нищо не значи управлението си е все във Холдинг пътища Ад, чрез дъщерното му Пътища и Магистрали Ад.

Но най-вероятно запитан за Холдинга ще отговори, че това е било работа на Хаджиянков и Нове холдинг и някоя друга управа в Холдинга а не негова!

Но всичко това е без значение!

Изобщо не ми пука за някой който има повече фалити на фирми и от индиеца Прамод Митал та да си говори каквото ще!
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
      Кой от всичкитe???

Васил Божков дето даваше интервюта как нямал нищо общо с холдинга и това когато Нове Холдинг го управлява!!!

Или пък управителя на Нове Холдинга!!!

Или пък Хаджиянков!!!!

Или пък Настоящата управа!!!

Или пък управата на дъщерното Пътища или Магистрали!!!

Или пък управата на ПСТ Холдинг!!!

Та кой за кой от всичките поясни, че много е правено!!!!!!

И аватара на крава който имаше преди беше по-сполучлив.
      Васил Божков
      в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от Anonimenbezopit Разгледай мнение
        Преди няколко дена съвсем културно и възпитано поставих доста ясен и конкретен разумен въпрос. Виждам обаче, че никой от "умниците" във форума не ми е обърнал внимание и не коментира поставения от мен въпрос, с видимо от писанията във форума до този момент, невероятен свой "капацитет".

Вместо това говорите откровени глупости, дезинформирате читателите във форума и се държите като 12-годишни деца, които си играят на "на ти куклата, дай си ми парцалите".

Моля най-искрено, ако някой има информацията и желанието да отговори доблестно, честно и компетентно на въпросите ми, да го направи !
        Аз лично няма да отговоря щото акционерите достатъчно много изстрадаха и не желая да ги тормозя с вече обсъждани неща.

Какво е отчетено тепърва ще се гледа той консолидирания за 9-месечието още от миналата година края на ноември не е обявен.

А иначе без значение мнението ми ако трябва позицията да се качи то тя ще се качи и причини за това има. Оня си прави каквото си иска и не му пука за никой ама абсолютно никой та всичко може да се очаква тук но аз си оставам негативен засега по отношение на решението на съда за несъстоятелността което най-рано ще го има през втората половина на февруари а дотогава позицията туку може и да се качи но не се наемам да прогнозирам до колко.

Коментар

• До "умниците" във форума - msimov, vabo_2008, precakanoto и всички други "умници"

Първоначално изпратено от Anonimenbezopit Разгледай мнение
          Здравейте,

Искам да попитам има ли информация дали този холдинг е отчел вече приходите от строителството на магистралата като част от финансовия си резултат? Защо така постоянно е на загуба, при положение, че участва в такива големи инфраструктурни обекти? Какъв е според вас очаквания финансов резултат за цялата 2013 г. и какъв ще е той, сравнен с този за деветмесечието?
          Преди няколко дена съвсем културно и възпитано поставих доста ясен и конкретен разумен въпрос. Виждам обаче, че никой от "умниците" във форума не ми е обърнал внимание и не коментира поставения от мен въпрос, с видимо от писанията във форума до този момент, невероятен свой "капацитет".

Вместо това говорите откровени глупости, дезинформирате читателите във форума и се държите като 12-годишни деца, които си играят на "на ти куклата, дай си ми парцалите".

Моля най-искрено, ако някой има информацията и желанието да отговори доблестно, честно и компетентно на въпросите ми, да го направи !

Коментар

Кой от всичкитe???

Васил Божков дето даваше интервюта как нямал нищо общо с холдинга и това когато Нове Холдинг го управлява!!!

Или пък Хаджиянков!!!!

Привет Мсимов, Чудя се на кой щеше да се води самолета, при такава конкуренция тук за управлението
            Жалко, че го няма Пепи! Искаше да вкарва валяк в Гърция !
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Коментар

какво направи ?
                Кой от всичкитe???

Или пък Хаджиянков!!!!

Коментар

• Честита Нова Година на хакционерите!

Коментар

Вабо_2008 от много години насам си е заложило реномето с Васил Божков вероятно по лични причини.

Но уви Вабо_2008 Хаджиянков добре го видяхме какво направи както и Нове Холдинг!

Тъй, че успех.
                    какво направи ?
                    в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Вабо_2008 от много години насам си е заложило реномето с Васил Божков вероятно по лични причини.

Но уви Вабо_2008 Хаджиянков добре го видяхме какво направи както и Нове Холдинг!

Тъй, че успех.

Коментар

Не се притеснявай и на тебе и на него Верваме ви или по точно Вервайте си!
                        С прискърбие съобщаваме, че на 26.05.2013 г. само на 34 години ни напусна нашият колега и приятел – Лука Бекяров! Той бе част от екипа на „Еврофутбол“ от самото създаване на компанията. За тези години с постоянство и много упорит труд Лука се изкачваше по стълбичката на професионалната си кариера – от координатор в информационен център, през главен специалист „Информационни технологии“ до ръководител отдел „Информационни технологии” и директор на дирекция „Център за обработка на информацията”. От 2004 г. бе директор на дирекция „Информационни технологии“. Лука Бекяров бе и съдружник в компанията. В различни периоди е отговарял за внедряването на множество нови продукти в „Еврофутбол“, включително за информационната система за автоматична обработка на залози в реално време.

Лука Бекяров остави ярка диря и в областта на хазартния бизнес. Той бе изпълнителен директор и съдружник във фирма „Декарт“ ООД – една от водещите компании в разработването на дизайна, интеграцията и внедряването на комплексни софтуерни и хардуерни решения в тази сфера. Лука Бекяров бе управител и на консорциума „ГАЛОА” ДЗЗД, който след спечелена обществена поръчка, разработи и внедри в експлоатация системата за обработката на направените залози на ДП „Български спортен тотализатор”.

Лука Бекяров бе един от най-ерудираните и модерно мислещи хора в областта на информационните технологии. Той има бакалавърска степен по икономика от университета „Рочестър“, Ню Йорк (САЩ). Магистър е по „Компютърни системи“ от Техническия университет в София. В същата катедра започна и докторантура в областта на случайните събития.

Днес, в такъв тежък момент на непрежалима загуба, няма подходящи думи, които да изразят мъката ни. Със своето иновативно мислене, проницателност и авторитет Лука допринесе в огромна степен за това, което днес представлява „Еврофутбол“! Щастливи сме, че имахме възможността да познаваме този прекрасен човек и професионалист!

И накрая ще цитираме един от любимите математици на Лука – французина Рене Декарт: „Няма нищо, което да е толкова отдалечено от нас, че да не можем да го достигнем, или пък да е така спотаено, че да не можем да го открием“.

Всички ние – ръководството и служителите на компанията, изказваме най-искрените си съболезнования на семейството и близките на Лука.

Той винаги ще бъде с нас! Поклон пред паметта му…

Екипът на „Еврофутбол“

Коментар

не отиде защото умря един на 35 години математик от еврофутбол на висока позиция там малко преди свадбата на тони.беше в траур.
                          Не се притеснявай и на тебе и на него Верваме ви или по точно Вервайте си!

Коментар

Честита Нова 2014-та година!

Васил Божков не отиде дори на сватбата на единствения си син през 2013-та година в България!

Кой знае къде се намира на земята!

Холдинга до 14-ти февруари включително най-вероятно ще е от около 4ст до 15ст. Аз оставам песимист засега но какво ли разбирам аз! За сега вероятно е по вероятно да се качи но в това няма нищо сигурно. Ами това е за сега от мен и няма да изоставя акционерите и ще предложа заместител на Холдинга който не е Петрол където и да се качи максимум двойно а това не е заместител. За сега ще съм в Петрол където има интрига ако се преместя ще обявя!
                            не отиде защото умря един на 35 години математик от еврофутбол на висока позиция там малко преди свадбата на тони.беше в траур.

Коментар

• Честита Нова 2014-та година!

Васил Божков не отиде дори на сватбата на единствения си син през 2013-та година в България!

Кой знае къде се намира на земята!

Холдинга до 14-ти февруари включително най-вероятно ще е от около 4ст до 15ст. Аз оставам песимист засега но какво ли разбирам аз! За сега вероятно е по вероятно да се качи но в това няма нищо сигурно. Ами това е за сега от мен и няма да изоставя акционерите и ще предложа заместител на Холдинга който не е Петрол където и да се качи максимум двойно а това не е заместител. За сега ще съм в Петрол където има интрига ако се преместя ще обявя!

Коментар

• Годината в която някоя управа бъде осъдена на много пари обезщетения и много години затвор ще е показателна, че нещата на борсата ни може и да потръгнат!

А това кой на кого е слугувал и, че ако не били те друг щял да бъде ще го обясняват от затвора!

Важи и за стари и нови управи!

Коментар

Working...
                                X