Факушка, като не ми вярваш, върви и провери на място. Село Зафирово, Силистренско. Там машините са нови, работят 100 човека, нямат неразплатени заплати, работят нон-стоп. Същото е положението във Варна, Велико Търново, Търговище, Стара Загора. Аз искам да попитам кой ли ще строи магистрала Хемус.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСимов ще влизаш ли пак в ХДПАТ
Целта ми е само и основно да възстановя своето реноме(портфейл) и да мога да напиша после, че съм го направил и съм предложил не един заместител както съм и уведомил какви са възможностите и риска.
Подчертавам, че Петрол не е спасител а само възможност!!! В Петрол не е сигурно изобщо, че ще се качи значително. Много е възможно но изобщо не е сигурно.
За пример някой си продава акциите тук и влиза в Петрол а той не се качва. За разлика от това Холдинга пък се качва значително което е доста вероятно. Разумното в момента за съжаление е стоене в Холдинга признавам това.
Но странични пари защо не у ПЕТРОЛА.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Уведомление за Петрол Ад. Най-вероятно днес се продаде дела на Нафтекс Петрол Еоод който трябваше да бъде обезсилен. Сделката няма как да бъде отменена за съжаление, защото КФН с което се подиграха трябваше да ги запорира тези акции до окончателното решение на съда и обезсилването им от общото събрание. Може да има дела но това е дълга и широка и накрая дори съда да отсъди за обезсилването отново няма как да го приложат закона на практика и да развалят вече сключените сделки. Ще се качи ли ще се види аз чакам около удвояване спрямо сега.
За Холдинга не се лъжете тук офертите купува единя ден може да ги има другия да ги няма изобщо няма нищо сигурно. Изобщо не предлагам продажба към момента позицията може да стои в диапазона от 4 до 6ст но може да се качи и над 7ст максимум до 15ст затова не мога да кажа какво е правилното решение.
Тва е за са.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЧудя се ди като нямаш акции тук, за чий пишеш в темата?
Ако желая и има възможност може и да се върна с някакво количество но това няма да се случи за момента дори да има продаване на 5ст. Са съм се наял с Петрол където се очаква вече всеки ден да се обяви решението от Върховния административен съд дали ще се обезсилят 41.85% от капитала му намиращи се в дъщерното Нафтекс Петрол ЕООД. Делото е приключено на 03.12.2013г. И е обявено, че ще обявят решение в законово установения срок което е месец но след съвещание. Вероятно решението е окончателно и не подлежи на обжалване но това ще го пише в решението щом излезе как е точно!
Иначе следя и още една позиция където също може да се вземе при определи обстоятелства и я предпочитам пред тук също.
Извода е, че нещата са хазарт в момента! Холдинга може да се качи може и да не се качи! Петрол може да се качи може и да не се качи! Както и третото дружество но за него ще се говори на по-късен етап.
Както казах аз заместител ще дам като ще го правя докато не си кача парите поне 5-6 пъти спрямо сега. За сега резултата ми е падане от 10% в Петрол.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеЗа разлика от някои за които последното нещо което ги интересува е реномето им, аз пък ще се боря за малкото ми останало реноме да го възстановя. А онзи който се подигра с всичките си високопоставени другарчета милиардери щом го е направил веднъж ще го направи и отново както си иска и където си иска след като са имали глупостта да му се вържат!
В тази връзка ще обявявам какво и на колко купувам и щом продам дано да си оправя реномето=портфейла. Пояснявам, че това какви ги върша е само предназначено да се чете от акционери на Холдинг Пътища затова и пиша само в тази тема.
За сега изгледите са негативни по отношение на делото но ако видя обрат ще го напиша. Който иска да ме, чете но до момента не съм написал лъжа в тази тема. Имах положителни очаквания въпреки всичките магарии но явно и аз отивам в групата на баламите редом с останалите включително и прецаканите милиардери.
Ако бях акционер какъвто не съм щях да изчакам тя цената може да си се движи в диапазона 4-6ст но не бих продал засега. На едни по-високи цени бих продал като ще обявя кога аз бих продал ако бях акционер. Това дали някой ми обръща внимание е все тая все пак всеки има право на мнение.
За са стискам Петрола от който може да се спечели може и да се загуби щом продам ще пиша та да видим с колко загуба ще изляза искам да кажа печалба.----само за фенове които искат да са винаги набутани
Коментар
-
За разлика от някои за които последното нещо което ги интересува е реномето им, аз пък ще се боря за малкото ми останало реноме да го възстановя. А онзи който се подигра с всичките си високопоставени другарчета милиардери щом го е направил веднъж ще го направи и отново както си иска и където си иска след като са имали глупостта да му се вържат!
В тази връзка ще обявявам какво и на колко купувам и щом продам дано да си оправя реномето=портфейла. Пояснявам, че това какви ги върша е само предназначено да се чете от акционери на Холдинг Пътища затова и пиша само в тази тема.
За сега изгледите са негативни по отношение на делото но ако видя обрат ще го напиша. Който иска да ме, чете но до момента не съм написал лъжа в тази тема. Имах положителни очаквания въпреки всичките магарии но явно и аз отивам в групата на баламите редом с останалите включително и прецаканите милиардери.
Ако бях акционер какъвто не съм щях да изчакам тя цената може да си се движи в диапазона 4-6ст но не бих продал засега. На едни по-високи цени бих продал като ще обявя кога аз бих продал ако бях акционер. Това дали някой ми обръща внимание е все тая все пак всеки има право на мнение.
За са стискам Петрола от който може да се спечели може и да се загуби щом продам ще пиша та да видим с колко загуба ще изляза искам да кажа печалба.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anonimenbezopit Разгледай мнениеПреди няколко дена съвсем културно и възпитано поставих доста ясен и конкретен разумен въпрос. Виждам обаче, че никой от "умниците" във форума не ми е обърнал внимание и не коментира поставения от мен въпрос, с видимо от писанията във форума до този момент, невероятен свой "капацитет".
Вместо това говорите откровени глупости, дезинформирате читателите във форума и се държите като 12-годишни деца, които си играят на "на ти куклата, дай си ми парцалите".
Моля най-искрено, ако някой има информацията и желанието да отговори доблестно, честно и компетентно на въпросите ми, да го направи!
Аз бях акционер, сравнително дълго време след Култовото прехвърляне на 2/3 на дружествата на Пътно строителна техника АД, сега ПСТ холзинг АД, Пътинженеринг-М АД и Видапътстрой от Пътища и магистрали АД... В края на 2012г. бяха продадени и съответно извадени и остатъчните дялове на тези дружества в друго контролирано от ВасилБож предприятие... Знаем че златната кокошка е ПСТ Холдинг... Освен това Холдинга продаде сУма ти дъщерни предприятия, около 7-8 или повече, непрозрачно на свързани лица или на непазарна цена на ръба на ТЗ... Нищо лично, както се вика
Погледни МСС за Консолидирани и индивидуални отчети, по памет през 2012г. Холдинга имаше КОНТРОЛ на ПСТ Холдинг АД, въпреки че Холдинга притежаваше по малко от 1/3 от дружеството, на базата на Договор за управление... Консолидираше целия приход от продажби на ПСТ Холдинг АД, а съответно" малцинственото участие" от печалбата над 2/3 беше за кипърските офшорки Синистро и Молесто... По същия начин и при другите дружества с намалено участие... С две думи след като се окрадоха активите на Холдинга, се посегна и на бъдещия финансов резултат, Печалбите от спечелените търгове...
В Бг Пътностроителния бизнес? или Особеностите на Пътностроителния бизнес по време на управлението на герп и Боци... Става въпрос за Печалбата от бизнеса в мамковината, а именно:
-Завличане на подизпълнители, Бяха карани да сключват договори с дружества без Активи, та и съответната Им претенция след това е към дружества без Активи
-Некачествено строителство, със съдействието на държавата, която контролира и издава актовете за степен на завършеност
-Кражба на инертни материали, отново със съдействието на държавата и фирми близки до управляващите... Предварително се знае доставчика на бетон, дървен материал и всички консумативи на строителството
-Увеличаване на обема на поръчката, след спечелване на търга, Допълнителни количества работа, който в някои случаи стигаха до над 25%
-Забавяне на заплати и осигуровки
Една от основните причини за тази особеност на бизнеса е огромния "откат", който трябваше да плащата собствениците на бизнеса и който се контролираше от Котараците, публична тайна е че става въпрос за 20-30%
Та така, виждаш профила на печалбата, правиш си сметка за профила на собственика на бизнеса и мениджмънта, назначен от собственика... И дали след това ще бъде пусната Аванта на миноритарите да спечелят.... Мисия невъзможна, нали!!!!
Дали има възможност да се спечели тук, според мен по-скоро ДА, но само в някой Хипотези.....1. Печалба тип Меком, след изчистването на Артията, чакаш Евентуално сипване на ЧСИ-то и вземаш на нивото на което пазарува свързаното с Кредитора лице... Едните печелят, за всички останали с черен Петър сУй шпек; 2 Следиш изхода на делото за несъстоятелност и евентуално новините около, дали няма да доведат до някаква еуфория от малките играчи и инсайдери
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеЕй ти още директно за Холдинг пътища Ад сега вече.
http://www.blitz.bg/news/article/137415
--------------------------------------
Васил Божков е инвеститор в компании от различни сфери на бизнеса, не само в България, а и в много други държави, се казва в становището на "Нове холдинг". Там се пояснява, че като физическо лице Васил Божков притежава под 1% от акциите на „Холдинг Пътища” АД. В същото време "Нове холдинг", в което Васил Божков е мажоритарен акционер, притежава акционерно участие в ”Холдинг Пътища” АД, но то е под 12% от капитала му. „Холдинг Пътища” АД е публично дружество, в което акционери са много физически и юридически лица, припомнят от "Нове холдинг". Тези факти, които са публично достояние, категорично доказват, че заглавия като „Съдят фирми на Васил Божков” са доста далеч от истината, твърдят от холдинга.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениеВасил Божков
http://www.blitz.bg/news/article/137415
Васил Божков е инвеститор в компании от различни сфери на бизнеса, не само в България, а и в много други държави, се казва в становището на "Нове холдинг". Там се пояснява, че като физическо лице Васил Божков притежава под 1% от акциите на „Холдинг Пътища” АД. В същото време "Нове холдинг", в което Васил Божков е мажоритарен акционер, притежава акционерно участие в ”Холдинг Пътища” АД, но то е под 12% от капитала му. „Холдинг Пътища” АД е публично дружество, в което акционери са много физически и юридически лица, припомнят от "Нове холдинг". Тези факти, които са публично достояние, категорично доказват, че заглавия като „Съдят фирми на Васил Божков” са доста далеч от истината, твърдят от холдинга.
--------------------------------------Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
Коментар