If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Недей сега Марков. да не го урочасваме. И за мен е чудно какво го тегли в неизяснени позиции, които дори батята напуска. Но Дано извади късмет, че ме притеснява че го обзема някакв мания непременно да победи късмета и то в най-кривите дървета.
Успех на Симов, но според мен да си избере позиции, дори с малко печалба да са но по-сигурни!
Здравей и от мен. Ами като не върви не върви, това ми е коментара друго не мога да кажа!
Обаче сила в мене още се крие. На борсата съм още от втория кръг на масовата приватизация където се вредих в един Руй 1706 Ад и го продадох през Пощенска банка на добра цена. С две думи видял съм доста за над 10 години на борсата.
В петрола ако реша да го продам за сега ще удариме една загуба от 10-15% в замисимост от продажната цена. Поне ще ми остане за спомен да не се занимавам в бъдеще никъде където има акции онзи.
Благодаря за подкрепата успех от мен.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Симката на мен по ми прилича на оня виц дето от цял чувал с п...., хванал х...
Недей сега Марков. да не го урочасваме. И за мен е чудно какво го тегли в неизяснени позиции, които дори батята напуска. Но Дано извади късмет, че ме притеснява че го обзема някакв мания непременно да победи късмета и то в най-кривите дървета.
Успех на Симов, но според мен да си избере позиции, дори с малко печалба да са но по-сигурни!
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
При падащ пазар борбата е за колкото може по-евтини акции.
При повишаващ се пазар те се осребряват. Не бих се учудил ако в понеделник
цялата борса светне в зелено, което означава, че много търгаши наши и
чужди навлизът по всички позиции,Алчността движи света,Тук с тази депре-
сирана цена как ще ги привлечем да влезнат тук,току виж може и голяма
риба да се хване,като в петрол,
да, защо не, от 3 риби най-голямата може да хванете
Не е препоръка... !!!
Когато от КФН попитаха Хаджиянков защо не е обявил за намаляването на дяловете навреме а си е правил каквото му скимне той заяви, че е виновен НЛО(неидентифициран лъжлив обект) подвел го да направи така.
В Петрола очаквам същото! Управата на Петрол Ад сигурно ще каже, че са го направили от управата на дъщерното Нафтекс Петрол ЕООД. А управата на дъщерното Нафтекс Петрол ЕООД ако изобщо кажат нещо ще е, че е виновн пак НЛО(неидентифициран лъжлив обект) подвел ги да направят така.
Интересно е дали и Василев като Божков ще заяви, че има само акциите които са в КТБ но те не са от управляващите дружеството
Можеше да се отпишат прословутите 41.85%-та и така дяловете на големите щяха да се увеличат със 72%-та. Като толкова са си втълпили, че цената е 3.25лв можеше да я качат със 72%-та и пак щяха да имат същото а акционерите доволни пре доволни и на повече от 72%-та спрямо 3.25лв щяхме да купуваме и продаваме и то с удоволствие!!!!!
А са какво стана! И всичко се случва пред погледа на цялата инвестиционна общност КАТО, ЧЕ СМЕ НАПЪЛНО СЛЕПИ.
КФН не ги броим щото на тях па кой им обръща изобщо внимание.
За са не виждам смисъл да продавам на прословутото 3.25лв у петрола.
И заради събитията като в Петрол за момента е напълно безсмислено акционерите на Холдинг пътища Ад да продават поне за сега!
привет Симов!
от патката на петрол ... внимавай. Привличат те тебе най-засуканите дужества, но я виж как батката напусна кораба ))
Не е препоръка... !!!
При падащ пазар борбата е за колкото може по-евтини акции.
При повишаващ се пазар те се осребряват. Не бих се учудил ако в понеделник
цялата борса светне в зелено, което означава, че много търгаши наши и
чужди навлизът по всички позиции,Алчността движи света,Тук с тази депре-
сирана цена как ще ги привлечем да влезнат тук,току виж може и голяма
риба да се хване,като в петрол,
Когато от КФН попитаха Хаджиянков защо не е обявил за намаляването на дяловете навреме а си е правил каквото му скимне той заяви, че е виновен НЛО(неидентифициран лъжлив обект) подвел го да направи така.
В Петрола очаквам същото! Управата на Петрол Ад сигурно ще каже, че са го направили от управата на дъщерното Нафтекс Петрол ЕООД. А управата на дъщерното Нафтекс Петрол ЕООД ако изобщо кажат нещо ще е, че е виновн пак НЛО(неидентифициран лъжлив обект) подвел ги да направят така.
Интересно е дали и Василев като Божков ще заяви, че има само акциите които са в КТБ но те не са от управляващите дружеството
Можеше да се отпишат прословутите 41.85%-та и така дяловете на големите щяха да се увеличат със 72%-та. Като толкова са си втълпили, че цената е 3.25лв можеше да я качат със 72%-та и пак щяха да имат същото а акционерите доволни пре доволни и на повече от 72%-та спрямо 3.25лв щяхме да купуваме и продаваме и то с удоволствие!!!!!
А са какво стана! И всичко се случва пред погледа на цялата инвестиционна общност КАТО, ЧЕ СМЕ НАПЪЛНО СЛЕПИ.
КФН не ги броим щото на тях па кой им обръща изобщо внимание.
За са не виждам смисъл да продавам на прословутото 3.25лв у петрола.
И заради събитията като в Петрол за момента е напълно безсмислено акционерите на Холдинг пътища Ад да продават поне за сега!
Не бе, започна ловът на патици. Все пак трябва да се яде. Навсякъде светна в зелено, а колкото до Петрол, ако шахматистът, когото обидихте, реши да напусне позицията, не бих се учудил, ако цените на Холдинг Пътища и Петрол се изравнят.
Симов, съда казва КФН са прави, но не можем ние да ги обезсилим, КФН иска да са извън Нафтекс, да, обезсилени, но явно само ОСА може да го направи. За да е вълкът сит и агнето цяло вероятно се продава. Какво на реномето и т.н., както и на съда и КФН? Акциите мисля са си редовни, могат да си ги правят щото искат и готово - май това и направиха. Начело на Холда си е Ершов, даже и в управата го няма Шахматиста, та да се говори, че бил собственик още повече, в надзора на АД са и Събев, и Ершов, Татарски си е в Нафтекс. Ако майката се държи от една група, а начело на дъщерното е човек на групата, какво очакваш да се случи?
Препоръки нямам, освен да се води дискусията в темата за Петрол.
Жека не се излагай редом със всички акционери дето обясняват колко са прави да не се съобразяват със закона който е казал изрично: Щом са били повече от 1 година значи се обезсилват и точка никакво прехвърляне след този срок.Прехвърляне след едногодишния срок е нарушение на закона. Общото събрание беше задължено да ги обезсили. КФН само ги предупредиха да спазват закона но те заявиха, че не искат и показаха, че ще си правят каквото си искат.
Акционерите си бяха напълно изиграни, защото веднъж обезсилени тези акции цената дънната ставаше 2 лева + 72%-та което е 3.44лв
Но аз съм убеден, че това им действие ще им скапе реномето завинаги и навсякъде където са.
Темата тук е идеална за обсъждане кой с колко си е скапал реномето.
Още едно реноменце замина и никога няма да се върне. И тук не говорим за Холдинг Пътища Ад където реноменцето си замина още при Хаджиянков и укриването на информацията от него първо без да броим изобщо за намаляването на дяловете.
Ако се окаже в Петрол Ад, че е продаден точно дела на дъщерното Нафтекс Петрол Еоод и то точно в деня след решението на съда за обезсилването на акциите то значи, че управата в Нафтекс си прави каквото си иска и не се съобразява с управата на Петрол Ад. Това значи, че Петрол Ад няма конрол над дъщерните си и те си правят каквото си искат. От Петрол Ад никога няма да признаят, че те са наредили продажбата щото заминават на боклука завинаги! Но това няма значение щом в дъщерните им си правят каквото си искат и не им пука от управата на Петрол Ад.
Тук не говоря за цената на акцията която явно ще е над 3.25лв и може и да се качва. Тук говорим за реноменцето, че след подобни изтъпления и правене на каквото си искаме без да се съобразяваме със закона никой голям извън групичката им няма да ги вземе реално тези акции на 3.25лв освен ако не придобива контролен пакет.
Извода е: Защо все на мен ми се случва мажоритарите да си унищожават реноменцата баш когато аз съм в техните дружества.
Симов, съда казва КФН са прави, но не можем ние да ги обезсилим, КФН иска да са извън Нафтекс, да, обезсилени, но явно само ОСА може да го направи. За да е вълкът сит и агнето цяло вероятно се продава. Какво на реномето и т.н., както и на съда и КФН? Акциите мисля са си редовни, могат да си ги правят щото искат и готово - май това и направиха. Начело на Холда си е Ершов, даже и в управата го няма Шахматиста, та да се говори, че бил собственик още повече, в надзора на АД са и Събев, и Ершов, Татарски си е в Нафтекс. Ако майката се държи от една група, а начело на дъщерното е човек на групата, какво очакваш да се случи?
Препоръки нямам, освен да се води дискусията в темата за Петрол.
Още едно реноменце замина и никога няма да се върне. И тук не говорим за Холдинг Пътища Ад където реноменцето си замина още при Хаджиянков и укриването на информацията от него първо без да броим изобщо за намаляването на дяловете.
Ако се окаже в Петрол Ад, че е продаден точно дела на дъщерното Нафтекс Петрол Еоод и то точно в деня след решението на съда за обезсилването на акциите то значи, че управата в Нафтекс си прави каквото си иска и не се съобразява с управата на Петрол Ад. Това значи, че Петрол Ад няма конрол над дъщерните си и те си правят каквото си искат. От Петрол Ад никога няма да признаят, че те са наредили продажбата щото заминават на боклука завинаги! Но това няма значение щом в дъщерните им си правят каквото си искат и не им пука от управата на Петрол Ад.
Тук не говоря за цената на акцията която явно ще е над 3.25лв и може и да се качва. Тук говорим за реноменцето, че след подобни изтъпления и правене на каквото си искаме без да се съобразяваме със закона никой голям извън групичката им няма да ги вземе реално тези акции на 3.25лв освен ако не придобива контролен пакет.
Извода е: Защо все на мен ми се случва мажоритарите да си унищожават реноменцата баш когато аз съм в техните дружества.
Коментар