IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Евала msimov...Разбий ги...
    Ще се ебават с Черепа....
    Аз съм акционер в холдинга от месец и чакам поне до едни 0.666 лв да стигнат....на кукуво лято....
    msimov просто си върши работата.Трябва да му се признае,че е по-убедителен от Козолуп.В него има заряд.Пък и една акция струва някакви си 26 ст.За какъв риск може да говорим.Виж,който ги е купувал на около 3 кинта,му съчувствам.

Коментар

• Евала msimov...Разбий ги...
      Ще се ебават с Черепа....
      Аз съм акционер в холдинга от месец и чакам поне до едни 0.666 лв да стигнат....на кукуво лято....

Коментар

• Лек финансов анализ.

Според оповестения днес не консолидиран баланс за деветмесечието Холдинг Пътища Ад не увеличава загубата си а остава същата в размер на 6 милиона.

Не забравяйте, че от Холдинг Пътища Ад оповестиха, че към този баланс са предплатени заемите на Холдинга както за месец октомври така и частично за месец ноември. Което значи, че разходите за лихви към годишния баланс ще се увеличат само с 1 милион към следващото тримесечие.

Друга важна информация е, че на 26.10.2011 се обяви:
        Последното плащане към Сдружение „Тракия IV", изпълнител на Лот 4 на автомагистрала „Тракия" в участъка Ямбол - Карнобат, е одобрено на 6 октомври и е в размер на 26.15 млн. лева с ДДС, на база предоставен Сертификат № 6, показва справката от Агенция „Пътна инфраструктура".

Плащането от 26 милиона което се разпределя между участниците в сдружението ще се отрази към годишния консолидиран баланси на Холдинга.

Също така не трябва да се знае, че Холдинг Пътища е водещ патньор по договора за лот 4 на Тракия и въпреки, че не е пряк строител той е страна по договора и като водещ партньор дела му спрямо оповестените участници е минимум 15%.
        Нека никой не ви баламосва, че Холдинга не е страна по договора. Ако Холдинг пътища Ад не беше страна по договора нямаше да го вписват и нямаше да го обявяват, че е водещ партньор.

Извода е, че към годишния баланс на Холдинг Пътища и дъщерните му ще се добавят 26 милиона чисти пари за свършена работа които не са включени към този.

Очаквам неконсолидираната загубата на Холдинга към годишния баланс да падне на 3 милиона което е вече нещо напълно смешно за дружество от такава големина.

С две думи днес имаме само положителни новини
        Last edited by mibova; 23.11.2011, 18:39.
        Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
          Msimov....

Ама ти сериозно ли ги говориш тия неща... Балъците свършиха пич... Те фалираха... Останалите играчи вече са достатъчно изпечени за да не се връзват на такива манипулации, като твоите, още по-малко да купуват хартия на ХДПАТ...
          Смяяяяяяяххххх..... Като те чета се забавлявам невероятно много... Единствения пич, който ме забавлява повече е softohold и неговата любима, но отдавна източена Българска Роза - Пловдив...

Хора спрете се... Ако не си от управлението на ХДПАТ направо те съжалявам пич...
          Аз не съм чул Холдинга да е фалирал Имаш ли някакво доказателство или само си пишеш, че да се намираш на приказка.

Пълно е с такива като теб в форума само бля бля бля.

Коментар

• Msimov....

Ама ти сериозно ли ги говориш тия неща... Балъците свършиха пич... Те фалираха... Останалите играчи вече са достатъчно изпечени за да не се връзват на такива манипулации, като твоите, още по-малко да купуват хартия на ХДПАТ...
            Смяяяяяяяххххх..... Като те чета се забавлявам невероятно много... Единствения пич, който ме забавлява повече е softohold и неговата любима, но отдавна източена Българска Роза - Пловдив...

Хора спрете се... Ако не си от управлението на ХДПАТ направо те съжалявам пич...
            Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Last edited by vabo_2008; 31.10.2011, 18:19.
              в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Ако аз не знам кой.

Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                мсимов как ще коментираш неучастието в увеличението на капитала и загубата на контрола в трите дружества на Пътища и магистрали АД от миналата година
                Ако сте чели изявлението на КФН по въпроса с трите дружества ще знаете, че загуба на контрол и управление при тях няма, защото те не се управляват от новите собственици на дяловете а управлението остава в Холдинга.

Също така е вярно, че има загуба на собственост от страна на Холдинга изразяваща се в намалени дялове в трите дружества но при много не изяснени обстоятелства до колко е загуба ако реши Холдинга да си върне дяловете отново.

Аз напълно оправдавам намаляването на дяловете в трите дружества. Както знаете държавата не се разплащаше по това време и е напълно възможно дружествата да са имали нужда от ликвидни пари за да си вършат работата спокойно. Подчертавам, че дружествата излезнаха на печалба за 2010-та което значи, че са имали нужда от оборотни пари а не, че са били зле та някой да ги кредитира.

Коментар

• мсимов как ще коментираш неучастието в увеличението на капитала и загубата на контрола в трите дружества на Пътища и магистрали АД от миналата година

Коментар

• Виждате ли колко е голямо не доверието на хората!

Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    ЖП холдинг на Божков иска несъстоятелност на три свои фирми
                    Нали Божков си продаде акциите!

Нали Божков отрича, че има нещо общо със собствениците поне така каза по отношение на Мостстрой Ад а те основните собствениците са едни и същи при Мостстрой Ад и Холдинг Пътища Ад.

И въпреки, че Мостстрой Ад и ЖП Холдингово дружество АД са напълно различни компании нямащи никакви финансови взаимоотношения с Холдинг Пътища Ад пак и от ново се споменават.

И пак и отново хората публикуват все новини свързани с Божков все той е на топа на устата. Все Божков все той и той.

Не доверчив народ Дам

Коментар

• ЖП холдинг на Божков иска несъстоятелност на три свои фирми
                      Last edited by X_Y; 31.10.2011, 12:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Моля те пиши защо до средата на 2012г, а после какви рискове ще има- да не фалира като МОСТ
                        Нека го кажем така: Докато не приключи договора за строеж на лот4 на Тракия акционерите може да са спокойни, че абсолютно нищо не застрашава Холдинга от фалит и сегашната цена е далеч под реалната.

В момента си чакам от Холдинга да обявят, че въпроса с запорираните сметка е решен а дотогава няма какво повече да го обсъждаме Холдинга.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                          мсимов, приличаш немалко на пепи.
                          Нищо лично, ама май и ти ще лапаш патка като него.
                          Факушке, лошо ли е, да се срещнеш неочаквано с патката
                          Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Моля те пиши защо до средата на 2012г, а после какви рискове ще има- да не фалира като МОСТ

Коментар

• M.Simov толкова обичал истината, че искал всичко което казва да е истина

Коментар

• Истината е някъде там!

Апокалиптичните писания на Факушка тук не са от вчера. Още миналата година Факушка си ги пишеше тези неща когато позицията беше паднала и до 38ст. Както всички знаете в последствие позицията се качи и на 90ст.

Мисля, че предупредих многократно, че към момента нищо не застрашава акционерите на Холдинга и това много трудно ще се промени до средата на 2012-та.

С две думи варианта на Факушка е възможен но моите оценки показват, че преди това Холдинг Пътища Ад ще се качи отново на повече от 90ст.

Имайте предвид, че не пиша с основния си ник в момента и съм по-стар от Факушка която се появи тук през 2007-ма.

Коментар

Working...
                                X