IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
    И с три кози,и без кози,все тая.Ъпърите Бог да ги прости.
    Генерале твоите послания имат един смислов еквивалент - продайте си акциите СЕГА ...щото после няма да мога ги купя Плашиш гаргите с прашка. Военни спомени
    Свободно, отпусни колана ...който е на зор ще продаде и без да го юркаш
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
      Няма ли да направиме някакъв коментар за днешния, поне според мен странен ден на БФБ? Навън от доста време бележат сериозни ръстове, при нас никакви новини и изведнъж ни в клин, ни в ръкав -2%??? Дали пък предимно един голям участник не продаваше днес? На мен ми продадоха днес 1 син чип, но продавача като че ли е Кобос, въпреки че удоволетвори 3-4 поръчки купува наведнъж на стойност няколко хилки общо. Купил ли е някой нещо днес и кой е продавача?
      ???

Коментар

Гаки, Гаки.....ти на каква лодка се возиш...?
        Да не си станал подводничар...!

Коментар

Добре казано генерале

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
            Тук пак се напълни със серсеми дето си мислят, че борсата ще пада.
            Овча работа.
            Вземете тоя път пример от фалиралия Алън. Вижте го как си мълчи.
            Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              ДА БЕ КЪДЕ Е ПЕКА
              Не го ли позна - ASTA
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                Няма ли да направиме някакъв коментар за днешния, поне според мен странен ден на БФБ? Навън от доста време бележат сериозни ръстове, при нас никакви новини и изведнъж ни в клин, ни в ръкав -2%??? Дали пък предимно един голям участник не продаваше днес? На мен ми продадоха днес 1 син чип, но продавача като че ли е Кобос, въпреки че удоволетвори 3-4 поръчки купува наведнъж на стойност няколко хилки общо. Купил ли е някой нещо днес и кой е продавача?
                Какво да се коментира? Тя БФБ отдавна е улетяла, ама лошо, че взе цялата държава да улита в киреча. Наводненяи, кодове червено, оранжево, всичко блокирано. А за капак правителството толкова са го закъсали с кинтите, че почнаха 2г. ДЦК да емитират. Сигурен сигнал за предстоящият и неизбежен краш на държавата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  ДА БЕ КЪДЕ Е ПЕКА
                  Мисля, че вече е АСТА. Новото му амплоа! Аз съм го блокирал него, но четох днес АСТА и изпитах дежавю

Коментар

• ДА БЕ КЪДЕ Е ПЕКА

Коментар

• Няма ли да направиме някакъв коментар за днешния, поне според мен странен ден на БФБ? Навън от доста време бележат сериозни ръстове, при нас никакви новини и изведнъж ни в клин, ни в ръкав -2%??? Дали пък предимно един голям участник не продаваше днес? На мен ми продадоха днес 1 син чип, но продавача като че ли е Кобос, въпреки че удоволетвори 3-4 поръчки купува наведнъж на стойност няколко хилки общо. Купил ли е някой нещо днес и кой е продавача?

Коментар

• Тук пак се напълни със серсеми дето си мислят, че борсата ще пада.
                        Овча работа.
                        Вземете тоя път пример от фалиралия Алън. Вижте го как си мълчи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          бфб-то дава тон за чуждите борси.Днес е чудесен ден да се притиснат удължилите тази година. Ще има тупа-лупа...
                          Часовникът цъка, а ти прибираш тлъсти лихви. Евала ! А в каква валута си форекс ?
                          Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• бфб-то дава тон за чуждите борси.Днес е чудесен ден да се притиснат удължилите тази година. Ще има тупа-лупа...
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Ей това се казва вече търговия. Перфектно, малко да се поразбудиме
                              То иначе какво беше - едни и същи артии, ни купуваш, ни продаваш! Сега да видиме кой какви решения ще взима, защото като че ли има необходимост от такива!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                                По-добре недей винаги , че аз съм прекалено дългосрочен ...чак се плаша понякога.

ама до 85 години имам още има няма 50 години стаж като инвеститор...та съм споко.

поздрави и успех

Коментар

Working...
                                X