IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Aбе пич! Спри с малоумните коментари!!!

Замисли се защо не ти дават репо за ХДПАТ!

А иначе - репо заем си е съвсем нормална практика... Нашите банки се изгориха много с репата от 2008 г... и факта че са отпуснали заем срещу Билборд е красноречиво че вярват в стойността на обезпечителния актив - въпреки колапса на БФБ!

Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
    06.02.2012 09:52 Васил Генчев е сключил репа с 8,7% от капитала на Билборд АД

Хората продължават да взимат репо заеми срещу акции като може и да спечелят може и да загубят. Принципно няма значение за какво се използва заема и дали се използва. Ако акциите му се качат той печели а ако е инвестирал и парите от заема там печели много но ако паднат той пък губи.

Репото не е лошо и аз бих го практикувал ама за моето дружество не дават репо

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
      Такова е положението,Gekko.Може вместо да купуваш,да чакаш в ляво да ти продадат.Мераклии ще се намерят.И всеки следващ ден ще ти излиза по-изгодно.
      И аз така мисля, но мисля, че не са толкова мераклии, колкото пишман професионалисти - които си убиват бизнеса - мисля че ДФ имат още да ликвидират

Това което не разбирам е защо така се самоубиват. Все си мисля, че ДФ не би трябвало да продават на всяка цена и би трябвало да имат защитни механизми да защитят инвеститорите си - но уви такива в БГ няма - който може би могъл да се възползва
      There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
        Гаки, ще купувам тази седмица....

дай ми приятелски съвет, къде според теб е най-добре
        Такова е положението,Gekko.Може вместо да купуваш,да чакаш в ляво да ти продадат.Мераклии ще се намерят.И всеки следващ ден ще ти излиза по-изгодно.

Коментар

• 06.02.2012 09:52 Васил Генчев е сключил репа с 8,7% от капитала на Билборд АД

Васил Генчев е сключил репо-сделки с 8,7% от капитала на Билборд АД и делът му в дружеството е намалял от 12,56% на 30 януари 2012 г. до 3,86% на 3 февруари 2012 г., заяви самият Генчев за Investor.bg. Васил Генчев е търговски и финансов директор в Билборд АД.

Хората продължават да взимат репо заеми срещу акции като може и да спечелят може и да загубят. Принципно няма значение за какво се използва заема и дали се използва. Ако акциите му се качат той печели а ако е инвестирал и парите от заема там печели много но ако паднат той пък губи.

Репото не е лошо и аз бих го практикувал ама за моето дружество не дават репо
          Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            "Ох, нелегкая это работа — Из болота тащить бегемота!" - К.Чуковский
            Привет,адмирале.Включвай се по възможност по-често.netware е поместил една от любимите ми снимки,но не й е сега времето.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
              Мамицата им некадърна!

Пълни помияри са Картофа и компания!

Най-некомпетентното правителство управлявало БеГетовицата след 1997 г...

мамката му! няма надежда за кочината БеГетовска!
              Рядко съм на едно мнение с теб, но в този случай си прав. Дано ти помогне в ревизията на оптимизмът ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                Гаки, ще купувам тази седмица

надъхал съм се като бесно куче - много добри цени за влизане виждам по няколко позиции, които са ми интересни

Синергон, ГАЗ, ЦКБ, Хим - на много добри цени са в момента според мен, да ми приятелски съвет, къде според теб е най-добре

Сега е студ, и така или иначе няма навалица - не е проблем да си пишем кой какво смята да удари
                Трудни въпроси,Gekko.Парите може и да свършат.Лично аз не бих добавял от промоциите,което си е като мираж в пустинята.И все още SOFIX е над 300.Не забелязвам маркерите за дъно.А както е казано" *уят рамена няма".Ще е добре да се вслушаш в съветите,дадени ти от mpy_yordanov.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                  Мамицата им некадърна!

Още един на моето мнение което е лошо защото никой не ни пита ,но е хубаво че бройката на недоволните на борсата расте и ластика ще бъде много опънат когато ги изритаме....

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                    Мамицата им некадърна!

Коментар

bate Goiko,усъвършенствал си чувството си за хумор.Флагман,флотилия....Оптимистичното е,че пак ще си менкаме кака CHIM-a за 1,30,преди съвсем да й събуят гащите.
                      Гаки, ще купувам тази седмица

надъхал съм се като бесно куче - много добри цени за влизане виждам по няколко позиции, които са ми интересни

Синергон, ГАЗ, ЦКБ, Хим - на много добри цени са в момента според мен, да ми приятелски съвет, къде според теб е най-добре

Сега е студ, и така или иначе няма навалица - не е проблем да си пишем кой какво смята да удари
                      There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• http://dnes.dir.bg/news/simeon-djankov-10498675?nt=6

Коментар

• Флагманът идва...

He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Така,че ъпърчетата да не се напинят много....
                            "Ох, нелегкая это работа — Из болота тащить бегемота!" - К.Чуковский
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                              Гаки, с тая лодчица да не срещнеш челно Флагмана и флотилията, че тогава лошо
                              bate Goiko,усъвършенствал си чувството си за хумор.Флагман,флотилия....Оптимистичното е,че пак ще си менкаме кака CHIM-a за 1,30,преди съвсем да й събуят гащите.

Коментар

• Само 7 сушави години остават

На всеки 15 години в развиващите се страни настъпва криза. "По план", спадът трябва да започне през 2012 г. Цикълът е открит от професора от Харвардския университет Джефри Франкел, предаде Интерфакс, цитиран от БГНЕС.
                                ...../. Ако развиващите се пазари се сринат през 2012 г., тогава си спомнете, че първи за това са предупредили още древните египтяни, казва още професор Франкел
                                Така,че ъпърчетата да не се напинят много.Ще пипнат херния,а то е нездравословно.

Коментар

Working...
                                X