IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Акциите по принцип, са защита от инфлация. А пазара върви в обратна посока ........точно като капан.

Коментар

• Борисов спокоен: Финансовата ни дисциплина е отлична!

Той очаква през септември S&P да повиши кредитния ни рейтинг

ФЕД и ЕЦБ купуват яко трежърис (с други думи печатат пари) - чакайте инфлация (справка златото),
      падането на кредитния рейтинг на САЩ е добро както казват и за Азия, така и за нас,
      но кой да го види,

а вие продължавайте да си подарявате акциите
      при оборот от 1 млн. лв. мислейки се е значи нещо
      Last edited by bse sell-off; 08.08.2011, 06:59.

Коментар

• Към момента 02:54ч. БГ време NIKKEI е -3.72%, TOPIX е -3.07%, а HANG SENG е на -4.29%. Та се чудя SOFIX дали ще затвори с 5% надолу или пак с 2 акции ще завърши "само" на -3% ?

Коментар

• Като се размърдам утре........и като седна на компа......ще ви кажа колко съм изгубил и спечелил..........От машето....и от чуждите
          Хайде гушкайте се.....и специално за жените.....по-леко със зйбите

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko Разгледай мнение
            Защо пиша ?
            В този форум пишат всякакви :
            играчи ,глупаци ,
            лапачи - респ. ЛУЗАРИ !

НЯМА ЛОШО !!!
            Всеки има право да си опита късмета !Днеска има , утре неть !!!!!

Проблемът на проблемите е :
            да се изчистят платените БОКЛУЦИ от форума :

знам за някой :корк ,констадинат ,ГУАНТАНАМО ,икономика и др.
            многократно доказвах ,че това е един и същи платен АГЕНТ !!!

някой ми повярваха :

vola.x написа :

"Привет Корки ! Както обичаше да казва чичко паричко. Ну, как дела ?
            Не разбрах, след толкова много написано, какво по-точно искаше да кажеш ?"

Именно ,никой не разбира какво бръщолеви КОРК ,гуантанамо ,констадинат !
            корк ,обаче разбира !!!
            какво ли ?
            еми просто купувайте братя ,белким СОФИКСА се вдигне,
            тогаз КОРКИ , продава нещастните си активи !!!
            Да де ,но чухте ли , момчето ,просто е платено!!!!!

НЕГОВИТЕ писания са еквивалент на чужда мисъл !!!
            тази чужда мисъл ,повярвайте , ако искате ,де ,
            не е вашият отбор !
            Толкоз !!!!

Коментар

• Какво ще стане на нашата борса..........ами.спад....колко....не мога да кажа.....според опита ми тук........не е важно колко ще падне за ден...........а колко за период от време

Коментар

• Първоначално изпратено от guantanamo Разгледай мнение
                Хахаха, Аноне, сега видях мнението ти от снощи
                Сигурно вече модераторите позволяват да се пише по този начин, и бързам веднага да ти влезна в тона
                Явно ги поназнайваш нещата от гейската сфера.Предполагам, че многото загуби на форекса освен, че са те докарали до просешка тояга, и са ти показали нови начини да правиш пари.Та, нейдей да мислиш, че като ти правиш пари със задника си,и другите и те така

Хахаххаххаха
                Защо пиша ?
                В този форум пишат всякакви :
                играчи ,глупаци ,
                лапачи - респ. ЛУЗАРИ !

НЯМА ЛОШО !!!
                Всеки има право да си опита късмета !Днеска има , утре неть !!!!!

Проблемът на проблемите е :
                да се изчистят платените БОКЛУЦИ от форума :

знам за някой :корк ,констадинат ,ГУАНТАНАМО ,икономика и др.
                многократно доказвах ,че това е един и същи платен АГЕНТ !!!

някой ми повярваха :

vola.x написа :

"Привет Корки ! Както обичаше да казва чичко паричко. Ну, как дела ?
                Не разбрах, след толкова много написано, какво по-точно искаше да кажеш ?"

Именно ,никой не разбира какво бръщолеви КОРК ,гуантанамо ,констадинат !
                корк ,обаче разбира !!!
                какво ли ?
                еми просто купувайте братя ,белким СОФИКСА се вдигне,
                тогаз КОРКИ , продава нещастните си активи !!!
                Да де ,но чухте ли , момчето ,просто е платено!!!!!

НЕГОВИТЕ писания са еквивалент на чужда мисъл !!!
                тази чужда мисъл ,повярвайте , ако искате ,де ,
                не е вашият отбор !
                Толкоз !!!!

Last edited by 4i4ko Pari4ko; 07.08.2011, 22:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
                  В очакване на утрешните жертви.Възможностите за избор са две:
                  1.Да си труп - може да е за дълго.
                  2.Да си глупак - то си е за винаги.
                  Ох, Гаки.. гаки, да си толкова дълго не разбрал, егати

Коментар

• айде и дивидента от софком-а е тук, тъкмо на време за покупки

Коментар

• Като вдигнаха рейтинга на Б-я преди седмица-две - лошо и продавахте, сега на Щатите го смъкват (една от 3те агенции) и пак се каните да продавате - да ви имам логиката

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                        .....и тогава в края на ДАУ мощно нагоре.....

пий си хапчетата и утре на контролен преглед!

А тебе трябва ли да чета тъпите въпроси. А още по тъпите ти забалежки.
                        Що ли не те сложа и тебе в игноре.
                        Когато купиш една акции на ДАХ и ДАУ и и отстрахуваш 30 % спад и след това издържиш още 30 % печалба от цената която си купил , тогава ще ти обръщат внимание.

П.П. Само за тия който вярват в апокалипсиса . 10 К на ДАУ и масовите разпродажби ,това са милярди,милярди долари и то реални пари...Няма кой да го допусне. Крушите бяха отръскани миналите сесии. Сега става въпрос за тези който тръскат крушите дали ще оцелеят .
                        Last edited by Монти; 07.08.2011, 19:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Нали не очаквате утре Щатите да фалират и да ги разпродават за жълти стотинки. Те си имат печатница и ще купуват всичко що им трябва. Вариантите са два отваряне на Европа минус 6 % и постепенно намаляване до един ,два процента до отваряне на САЩ .
                          Париране на спада още при Япония и малък минус до Щатие и тогава в края на ДАУ мощно нагоре .
                          Всички играят къси е тогава печалбите са най големи за дългите....
                          БФБ утре около 2% надолу защото там няма кой да купува.Но утре мисля че ще впрегнат някой ПФ да се поизръси така че накрая около един процент надолу.
                          Имам само БТН и даже съм заинтересован от спад ,но не го виждам точно утре а в края на седмицата.
                          .....и тогава в края на ДАУ мощно нагоре.....

пий си хапчетата и утре на контролен преглед!

Коментар

• Нали не очаквате утре Щатите да фалират и да ги разпродават за жълти стотинки. Те си имат печатница и ще купуват всичко що им трябва. Вариантите са два отваряне на Европа минус 6 % и постепенно намаляване до един ,два процента до отваряне на САЩ .
                            Париране на спада още при Япония и малък минус до Щатие и тогава в края на ДАУ мощно нагоре .
                            Всички играят къси е тогава печалбите са най големи за дългите....
                            БФБ утре около 2% надолу защото там няма кой да купува.Но утре мисля че ще впрегнат някой ПФ да се поизръси така че накрая около един процент надолу.
                            Имам само БТН и даже съм заинтересован от спад ,но не го виждам точно утре а в края на седмицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                              Интересно ще ми бъде да чуя прогнозата на апокалиптиците за утрешния ден...

Излитаме или потъваме ...
                              На мен ще ми бъде интересно да чуя мнението на Форекс Мастър за сегашната ситуация на световните пазари.

Коментар

• В Тел Авив индексите спаднаха между 7 и 10 %

Коментар

Working...
                                X