IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
    От опит знам, че трендът трябва да се уважава, а не да се отрича. Така че продавачите в момента имат оправдание.
    Виж, несъмнено е малоумие да купуваш от "аск"-а на цени с по 4-5 процента по-високи, отколкото би купил, ако просто си сложиш офирта на "бид"-а.
    Поговорката говори сама: Trend is your friend!
    На български се сещам: Не се рита срещу ръжена.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнение
      Тук важи и обратното. Откровеният идиотизъм на продавачите в първите минути ........
      От опит знам, че трендът трябва да се уважава, а не да се отрича. Така че продавачите в момента имат оправдание.
      Виж, несъмнено е малоумие да купуваш от "аск"-а на цени с по 4-5 процента по-високи, отколкото би купил, ако просто си сложиш офирта на "бид"-а.

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
        Откровеният идиотизъм на купувачите в последните минути у нас няма нищо общо с най-стария метод за манипулация - слуховете
        Тук важи и обратното. Откровеният идиотизъм на продавачите в първите минути ........

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Не можеш да докажеш нищо на никого когато става дума за риск. Там всеки гледа от собствената си камбанария. Един ще се разстрои най-много за седмица две ако загуби половината си спестявания, друг ще скочи през прозореца. Един се впряга когато някакво незначително събитие му е разбило минимално строго установената рутина, за друг рутината е равно на бавно самоубийство. Един търси сигурност защото смята че света е хаос, друг търси хаос, защото смята че света е пълен с ограничения. Хората са различни и всеки сам решава по какъв път да върви. Най-доброто възможно което може да направи е да е убеден и че това е неговия път.
          Съгласен съм с тази теза, но къде остават фактите? Кои хора се съобразяват с тях и кои не? Ние от кои хора искаме да бъдем?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Та какво за манипулациите на БФБ, вчера май някой направи на идиоти цяла европа и САЩ. Само азиатците и латинска америка не се вързаха.

http://www.bloomberg.com/news/2011-0...aps-climb.html
            Откровеният идиотизъм на купувачите в последните минути у нас няма нищо общо с най-стария метод за манипулация - слуховете

Коментар

• Та какво за манипулациите на БФБ, вчера май някой направи на идиоти цяла европа и САЩ. Само азиатците и латинска америка не се вързаха.

http://www.bloomberg.com/news/2011-0...aps-climb.html

Коментар

• Петъре,обръщам се към теб винаги на име.Нали
                Петъре,нали съм ти казвал,че хора с имена като теб са просто вечни загубеняци,защото сте много егоистични и болни.Защо го казвам.Ами ти Петъре нали си уж форекс Гуро,а то от години слушаме как си затрил сметките на твоите доверители,които пък се прекарват през друга услуга,но пак парите им се управляват от теб.И още по тъпата КФН неможе да те хване.
                Ами да Петъре до като има такива като теб точно,БФБ няма бъдеще.Та ти си извадка на бизнеса доверително управление и Форекс търговия.И като извадка си точно толкова глупав,че даже и да нямаш начин на изразяване.Какво да говорим за култура.
                Ти си извадка Петъре и така рекламираш този бизнес.Не се ли сети,че пречиш и на колегите си.Толкова ти е акъла.
                Пълен измамник с доверително управление и търговия на Форекс.
                Даже аз имам извадка от твой стейтмънт занулен за две седмици.Това дали ти прави правилната реклама едва ли....искаш ли да го пусна тук и да си помислиш,къде пак си сгрешил.
                Най сте ми тъпи точно такива,какви глупости си написал долу,знаеш ли въобще.

Петъре,аз ли съм сложил парите на кого,на БФБ преди три четири години.
                Това какво е като твърдение,клевета или имаш факти за горното си твърдение.
                Май пак си въобразяваш,как другите губят,а не се замисляш,че като представител на този бизнес нямаш никакво право да говориш или да се държиш така.
                Ама какво ти обяснявам толкова ти е акъла,а и не е по голям от пилешкия.

Тоя дето ти е шеф в телевизията е явно пълен невежа.След като те е пуснал на екран,да обясняваш фундамента с английския на Х.Стойчков.
                Предаването ти е пълна пародия и не знам кои плаща за това,мога веднага да му е обадя и да обсъдим за какво и защо ти се плаща.Та ти си напълен опропастен човек.И за това не е виновен Форекс,а ти и само ти.
                И се виж на какво си заприличал от начина си на мислене.Пълен глашатай.
                Това в форекс бизнеса го няма,а ти къде си в всичко това.

Долу гледам си говориш,че си финансов анализатор.
                Ами какъв сертификат имаш за го докажеш,освен лесо-техническо образование.
                Каква ти е специалността там....

Само увеличението на Еубг и ръста при банките направиха доходност колкото 15 годишен депозит.
                А инфлацията за периода е около нула.

Да не говорим,че имам акции на КРЗ Одесос купени преди около 10 години на 2 лв.
                Само не тръгвай с инфлацията,защото акциите са активи и отразяват също инфлацията,но не и в твоята глава.
                А от 2лв до 90лв. примерно знаеш ли колко хиляди процента са.Имаш ли и най малка представа колко голяма невежа си и колко си изтървал докато предполагаш на хората съдбите и търговията им.
                Говориш,че публични компании на печалба листнати на БФБ няма.
                Това пак какво е факти някакви.Или поредната ти порция,осъзнато погрешно твърдение на някои.Това за което говориш е пълна глупост.

Тези ти доводи за мажоритарите ги повтаряш от колко години знаеш ли,а ти си журналист,една статия да си написал по въпроса.Ама си и един журналист,които необезпокояван плюеше по ПИБ,а акцията и поскъпна с колко процента.Как така КФН не ти прати клиент,какъвто трябваше да има както има по търговските вериги ида му се разпишеш за доверително.И да те затворят при другите престъпници.

БФБ е пред продажба и това не го направи Костов,също и затова се е превърнал в политически труп,а ти имаш същите политически възгледи на труп.
                И след продажбата и ще има да търсиш кусури,за да се продаваш,тогава обаче едва ли някои ще те остави да си говориш пълните глупости и то като препоръка.
                Нямаш и грам култура,това говори каква е тя в търговията.
                Освен с обратни сделки търгуваш ли с други системи или техники или просто за дългите години загуби не ти е останало време.

Как спекулант/инвеститор/ ще иска да инвестира в пазар с положителен брутен вътрешен продукт с малки бюджетни излишъци и все пак увеличаващи се външни инвестиции.....в почти безрисков актив като депозита,ами защото неможе или не вижда бъдеще в акциите или просто е с такова мислене.Ок,но това е тъпо,откровено казано.Ако инвестира чрез портфейл,една малка част ще инвестира в депозити.
                Но това поради разни коефициенти изискващи риск мениджмънт.
                Тоест парите се насочват към положителния растеж,които е по голям от инфлацията.
                В момента малко развити икономики представят тези изисквания за капитала.
                А ние сме развиваща се все още,един вид на опашката и няма да има развитие докато има монополи или олигополи в цялата икономика.Ама къде си ти в всичко това нали си журналист,а и си мислиш че си финансов анализатор.хяхяхя
                Какво голямо его прозира,че едва ли имаш скоро сметка да има доходност.

Ето ти аргументи срещу самият теб.Вземи се в ръце и не се опитвай да налагаш мнението си по този глупав начин.Както и да предполагаш неща от живота на хората,които не познаваш.Това говори отново грозни неща за теб.

А бе като цяло по голям ачкаканин не бях виждал.

Петъре ти един линк не можеш да пуснеш и даже не накараш някои да ти помогне,пак без да плащаш за тия елементарни неща.Ама то пак ача в теб се прави на луд защото са ти конкуренти.А бе пълна липса на нюх и как с този си начин на мислене си оцелял до сега.Явно има още по големи глупаци да ти плащат..

Едва ли скоро ще сляза до нивото ти,но ако се наложи ще почна със стейтмънта ти.
                Айде да те видим какво ще говориш и как.Анализаторе смешка.
                И всичкото горе сътворено от теб води само до едно шизофрения.

Ако искаш може и в КФН да им звънна и да ги питам как така предлагаш услуги за които нямаш лиценз.Или си викаш,че лиценза за финансова къща ще те покрие.
                Я кажи,ИБ-то ти с кои бяха колко цента взимаш на лот,а кеш бекче предлагаш ли за по големи обеми.Това твоето какъв бизнес е знаеш ли?????
                Ама явно някои те пази за пред КФН,кои ли е той.

Не знам можеш ли да мислиш,но до тук си това горе и още много.Ти си причината не аз или някои друг.Явно излиза,че мозъка ти е наистина пилешки.Това е.
                Last edited by SoKoLoV; 11.08.2011, 03:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                  Това се мъча да докажа и аз от доста време.
                  Не можеш да докажеш нищо на никого когато става дума за риск. Там всеки гледа от собствената си камбанария. Един ще се разстрои най-много за седмица две ако загуби половината си спестявания, друг ще скочи през прозореца. Един се впряга когато някакво незначително събитие му е разбило минимално строго установената рутина, за друг рутината е равно на бавно самоубийство. Един търси сигурност защото смята че света е хаос, друг търси хаос, защото смята че света е пълен с ограничения. Хората са различни и всеки сам решава по какъв път да върви. Най-доброто възможно което може да направи е да е убеден и че това е неговия път.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                    Огромна грешка ! В противан случай защо ли ММ (Money Market) отделите на банките съществуват? Защо ли се търгуват трежърита и бондове ?

Проблемът е в мисленето и възприятието. Със 10к всеки иска да стане милионер. С 1 милиард всеки милиардер иска да опази милиарда си, пък ако има и 1-2-3% годишна доходност........още по-добре.
                    ОК, но според мен тук сме по-скоро от тези с 10 000. Ако има милирдерисред нас е съвсем различно

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      депозита е все едно да кажеш " с тия пари не искам да се занимавам, нека някой друг да ги върти, а на мен няколко % ми стигат"

депозита не е инвестиране
                      Това се мъча да докажа и аз от доста време.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                        депозита е все едно да кажеш " с тия пари не искам да се занимавам, нека някой друг да ги върти, а на мен няколко % ми стигат"

Огромна грешка ! В противан случай защо ли ММ (Money Market) отделите на банките съществуват? Защо ли се търгуват трежърита и бондове ?

Проблемът е в мисленето и възприятието. Със 10к всеки иска да стане милионер. С 1 милиард всеки милиардер иска да опази милиарда си, пък ако има и 1-2-3% годишна доходност........още по-добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                          ОК, но каква е алтернативата освен депозитите?

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Много препоръчително и поучително : http://www.youtube.com/watch?v=LWrrXK-CD7I

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              Не ти говоря за влияние. Говоря ти за съобразяване. Все едно да идва валяк срещу теб... По-добре направи някололко крачки встрани вместо да си прекалено зает със себе си.
                              ОК, но каква е алтернативата освен депозитите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                                Е дано това повече да ти хареса : http://vbox7.com/play:27cde22b
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X