Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
SoKoLoV
-
Франция, Белгия, Италия и Испания забраниха късите продажби
Имаше един лаф: "Срещу нас да бягат не можем да ги стигнем!".
Ето сега европейските борси тръгнаха да бягат назад - искат да се приближат до БФБ възможно най-близо!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеДнес пак ли ще падаме?
Ако следваме логиката навън нагоре ние на долу да ще падаме!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеЕ ако не сега, кога? И вземи назаем , ако искаш и апартамента ипотекирай !
П.П. Това е ирония, да не вземе някой верно да направи тази простотияНе-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеОпа, Мунчовците се активизираха - време е да се вкара целия кеш.
П.П. Това е ирония, да не вземе някой верно да направи тази простотия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас Разгледай мнениеВсичко живо тука праща обикновения човечец дръзнал да сподели съкровени мисли, да ходи да почива. Защо така, бе другари?
Форка, не за баничка, а за баничарка иде реч - едно XC 70 ще ми дойде добре.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениене знам някой да е станал богат от лихви по депозит...
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеотивай да почиваш че те взеха за мезе...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеМи те ако забранят късите в Европата.....на Форката депозита .ще го имаме за .....джобниАсен имаше тогава интересно виждане по въпроса.
Коментар
-
Форка аз се забавлявам искренно с хора,коита нямат възможност да направят двуцифрена годишна доходност парите си.Вече наистина лека от мен.
Пожелавам ти да откриеш ниша да правиш нещо от което да изпитвш удоволетвореност.Държал съм като теб спестявания на депозит и не съм се чувствал щастлив.Сигурен съм че не си в ситуацията която се представяш.Желая ти успех .
Коментар
-
Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнениеХа , това за късите във Франция и Италия и мен ме изненада .Какви времена настанаха - просто се пошегувай или помечтай и хоп , реалност .Може би идва ерата на мечтите които се превръщат в реалност.
Ми те ако забранят късите в Европата.....на Форката депозита .ще го имаме за .....джобни
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТой май се шегува.
Избягало ти е чувството за хумор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениебубка, какво търгуваш толкова? Чушки и домати ли? Като откриеш позиция напиши две дума тука какво и на колко си открил. Или ти като откриеш позиция се вторачваш в котировките на монитора до степен на самохипноза?!
А ДАУ ВЗЕ ,чЕ ГО ПОХВАЛИ.........Нищо Форка ...утре за деня като затворя .тези позиции ще са повече от твоята годишна лихвичка:0
Хайделека
Коментар
Коментар