IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• От 16001601г. има борсова търговия

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Финансовата ни система е супер - как така не вярваш на правителството ни. Каква е тази огромна липса на патриотизъм.
      Не си ми разбрал мисълта. Аз на ** (да не споменаваме името му без значим повод) вярвам БЕЗПРЕКОСЛОВНО!

Не вярвам на Барака, Саркозито, Меркела, Берлусконито и останалата шайка прошляци и за това написах, ЧЕ ТЕ ЩЕ СИ СЪСИПЯТ ТЯХНАТА ФИНАНСОВА СИСТЕМА!

В един хубав слънчев ден българските ДЦК с техния рейтинг ще са начелото на всички класации за безрискова инвестиция

Коментар

Аз съм сигурен че съм прав, 200 години борсова история по света го потвърждават.
        Не 200, а вече над 700 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
          ама глупаците на бфб плътно следват щатската борса
          що така
          нали американците са лоши?
          Не е баш така... Като падат американците с 4% и ние падаме с 4%,като се качват с 4%, ние се качваме с 1%....

това е корелация по нашенски
          Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
            Ако визираш болшинството тук, сигурно си прав.
            Аз съм сигурен че съм прав, 200 години борсова история по света го потвърждават.

Коментар

Разбира се. то по това се отличават най-добрите инвеститори, винаги продават евтино и купуват скъпо
              Ако визираш болшинството тук, сигурно си прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                Ще чакат да паднат цените първо
                Разбира се. то по това се отличават най-добрите инвеститори, винаги продават евтино и купуват скъпо

Коментар

Какво става с тези продавачи айде продавайте, света върви към апокалипсис, не се стискайте.
                  Ще чакат да паднат цените първо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Сега защо ли ПЕКА не пише
                    Сигурно спи човека. За какво му е да става рано - банката вече му е начислила лихвата.

Коментар

• Сега защо ли ПЕКА не пише

Коментар

• ....

ама глупаците на бфб плътно следват щатската борса
                        що така
                        нали американците са лоши?

Коментар

• Какво става с тези продавачи айде продавайте, света върви към апокалипсис, не се стискайте.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                            Сега остава само оборотите на БФБ да стигнат и ГОТОВО - успяли са да съсипят финансовата си система!
                            Финансовата ни система е супер - как така не вярваш на правителството ни. Каква е тази огромна липса на патриотизъм.

Коментар

Там на където те отиват ние се връщаме И дълговата ни криза мина преди 20 години и банковата ни криза мина преди 15 години, сега и до акъла на КФН стигнаха
                              Сега остава само оборотите на БФБ да стигнат и ГОТОВО - успяли са да съсипят финансовата си система!

Коментар

• Там на където те отиват ние се връщаме И дълговата ни криза мина преди 20 години и банковата ни криза мина преди 15 години, сега и до акъла на КФН стигнаха

Коментар

Working...
                                X