IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
    Депозита си е точно инвестиция. Това на практика е заем към банката. Работата е там, че е нискорискова и съответно нискодоходна.
    Точно това имаше предвид "Първи стъпки" - тези които нямат акъл за нищо друго, избират депозита.

Коментар

• Депозита си е точно инвестиция. Това на практика е заем към банката. Работата е там, че е нискорискова и съответно нискодоходна. През 2008-2009 аз също инвестирах в депозити на ПИБ, където лихвата за около година беше 9,25%, че и повече...имаше шестмесечен на 9,75%. Малко инструменти могат да се похвалят с подобна доходност, да не говорим за сигурност. Освен всичко депозита е гарантиран от държавата в определен размер...

Лично според мен обаче в момента вече не е удачно да се инвестира в депозити, защото има доста по перспективни инвестиции, които могат да бъдат направени. Не визирам само БФБ. Имоти, земя и т.н. в момента ако бъдат закупени кеш ще бъдат отлична инвестиция. Ако пък бъдат давани под наем още по добре...
      Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        хахаха... че те пазарите са оправени... какво им е?

първи стъпки, направи вторите си стъпки и тогава пак ще поговорим. Успех ти пожелавам в упражненията ти по инвестиране. Дано да използваш за тази цел само собствени пари.
        Еми ще си корегирам ника на №1 примерно, ще напиша 5000 безмислени коментара и това ще ме направи много вежд. Как си вярват хора с 6% годишна доходност, голям си, никой не може като тебе, затова давай акъл.
        За парите използвам само мои, защото търся под дърво и камък някой да ми даде на 6% годишно, но не намирам, защо ли? А, сетих се, не дава никой защото всички банки и институции нямат такъв ник и съответно нищо не разбират, не са питали "Мастъра", та да им обясни той на тях колко е много добра доходност от 6% годишно и каква истинска инвестиция е това!
        Last edited by първи стъпки; 16.09.2011, 14:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
          Досега не знаех че гевара е бил сарафин.
          грос майстор сарафин
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

първи стъпки, направи вторите си стъпки и тогава пак ще поговорим. Успех ти пожелавам в упражненията ти по инвестиране. Дано да използваш за тази цел само собствени пари.
            и не прави като Фори на форекса.... сега се радва на лихва от 5% годишно..щото го е ял.
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
              - сещаш ли се какво ще се случи като се оправят пазарите някой ден?

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Депозитът е инвестиция. Вземането на решение за даване на депозит е управление на тези пари.
                Прав си. Това си е чисто и просто управление на риска.
                Last edited by boshko; 16.09.2011, 15:37.

Коментар

Депозитът е инвестиция. Вземането на решение за даване на депозит е управление на тези пари. Всички пишман инвеститори като теб, дето кудкудякаха през последните 4 години че депозитът не бил инвестиция, сега си бършат сополите подсмърчайки. Надяват се на чудо за да избият огромните си загуби.
                  Нямам представа защо някои хора от този форум намират някаква сносна мисъл при теб, наистина ми е странно. Не си бърша сополи от борсата, а както споменах по-долу имам по-добра доходност от всеки един депозит и то във времена като днешните - сещаш ли се какво ще се случи като се оправят пазарите някой ден?
                  По-глупава мисъл от това, че депозита е инвестиция не бях чел никъде, не ти отива на "титлата" да правиш подобни коментари. Правейки депозит ти казваш: "Имам пари, но нямам представа какво да правя с тях нито достатъчно акъл и дупе да знам аз на кой да ги дам, затова ги дайте вие на някой по-умен, който ще развие бизнес, ще стане съакционер някъде и т.н. и т.н. След като ги дадете си вземете печалбата, а на мен ми оставете някакви трохички!"

Коментар

• Досега не знаех че гевара е бил сарафин.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                      кой купува м+с, не е ли индексния?
                      и при неохима същата работа.
                      Използвах момента да селна неохима и малко мцх, колкото да съм в играта
                      Не е препоръка, че напоследък даже и не смятам имам ли профит или не
                      Last edited by mechka 429; 16.09.2011, 14:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                        А и разговора с "Мастъра, само не знам по какво е Мастър като си държи парите на депозит, с което признава, че той не може да ги управлява"
                        Депозитът е инвестиция. Вземането на решение за даване на депозит е управление на тези пари. Всички пишман инвеститори като теб, дето кудкудякаха през последните 4 години че депозитът не бил инвестиция, сега си бършат сополите подсмърчайки. Надяват се на чудо за да избият огромните си загуби.

Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Няма да тръгна да комуникирам с лъжци и манипулатори, но не бих се и отказал да ги разобличавам.
                        Просто го направи. Назови тези стоки!
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Задаваа,големия кеш се задава.Въпроса на който трябва да си отговори всеки,включително и кьоравия е дали наистина се задава и кога ще дойде а също и кой ще удари кьоравото.Не е препоръка за нищо.

Коментар

... НЯМА НИТО ЕДНА СТОКА, която изнасяш с високо ниво на принадена стойност и овеществен труд. ...
                            Лъжа!
                            Не мисля че се заблуждаваш, защото не си тъп.
                            Така че или се правиш на тъп или лъжеш, макар че не знам каква точно ти е изгодата от това.
                            Няма да тръгна да комуникирам с лъжци и манипулатори, но не бих се и отказал да ги разобличавам.
                            Така че това горното е 100%-това ЛЪЖА!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                              Чудя се дали бефебе-то може да се срине с още 50%
                              Не само може, а е повече от сигурно че ще се случи

Коментар

• Чудя се дали бефебе-то може да се срине с още 50%
                                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Working...
                                X