Първоначално изпратено от Мажоритаря
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Депозита си е точно инвестиция. Това на практика е заем към банката. Работата е там, че е нискорискова и съответно нискодоходна. През 2008-2009 аз също инвестирах в депозити на ПИБ, където лихвата за около година беше 9,25%, че и повече...имаше шестмесечен на 9,75%. Малко инструменти могат да се похвалят с подобна доходност, да не говорим за сигурност. Освен всичко депозита е гарантиран от държавата в определен размер...
Лично според мен обаче в момента вече не е удачно да се инвестира в депозити, защото има доста по перспективни инвестиции, които могат да бъдат направени. Не визирам само БФБ. Имоти, земя и т.н. в момента ако бъдат закупени кеш ще бъдат отлична инвестиция. Ако пък бъдат давани под наем още по добре...Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениехахаха... че те пазарите са оправени... какво им е?
първи стъпки, направи вторите си стъпки и тогава пак ще поговорим. Успех ти пожелавам в упражненията ти по инвестиране. Дано да използваш за тази цел само собствени пари.
За парите използвам само мои, защото търся под дърво и камък някой да ми даде на 6% годишно, но не намирам, защо ли? А, сетих се, не дава никой защото всички банки и институции нямат такъв ник и съответно нищо не разбират, не са питали "Мастъра", та да им обясни той на тях колко е много добра доходност от 6% годишно и каква истинска инвестиция е това!Last edited by първи стъпки; 16.09.2011, 14:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеДосега не знаех че гевара е бил сарафин.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениехахаха... че те пазарите са оправени... какво им е?
първи стъпки, направи вторите си стъпки и тогава пак ще поговорим. Успех ти пожелавам в упражненията ти по инвестиране. Дано да използваш за тази цел само собствени пари.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение- сещаш ли се какво ще се случи като се оправят пазарите някой ден?
първи стъпки, направи вторите си стъпки и тогава пак ще поговорим. Успех ти пожелавам в упражненията ти по инвестиране. Дано да използваш за тази цел само собствени пари.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДепозитът е инвестиция. Вземането на решение за даване на депозит е управление на тези пари.Last edited by boshko; 16.09.2011, 15:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДепозитът е инвестиция. Вземането на решение за даване на депозит е управление на тези пари. Всички пишман инвеститори като теб, дето кудкудякаха през последните 4 години че депозитът не бил инвестиция, сега си бършат сополите подсмърчайки. Надяват се на чудо за да избият огромните си загуби.
По-глупава мисъл от това, че депозита е инвестиция не бях чел никъде, не ти отива на "титлата" да правиш подобни коментари. Правейки депозит ти казваш: "Имам пари, но нямам представа какво да правя с тях нито достатъчно акъл и дупе да знам аз на кой да ги дам, затова ги дайте вие на някой по-умен, който ще развие бизнес, ще стане съакционер някъде и т.н. и т.н. След като ги дадете си вземете печалбата, а на мен ми оставете някакви трохички!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениекой купува м+с, не е ли индексния?
Използвах момента да селна неохима и малко мцх, колкото да съм в играта
Не е препоръка, че напоследък даже и не смятам имам ли профит или неLast edited by mechka 429; 16.09.2011, 14:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеА и разговора с "Мастъра, само не знам по какво е Мастър като си държи парите на депозит, с което признава, че той не може да ги управлява"
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНяма да тръгна да комуникирам с лъжци и манипулатори, но не бих се и отказал да ги разобличавам.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение... НЯМА НИТО ЕДНА СТОКА, която изнасяш с високо ниво на принадена стойност и овеществен труд. ...
Не мисля че се заблуждаваш, защото не си тъп.
Така че или се правиш на тъп или лъжеш, макар че не знам каква точно ти е изгодата от това.
Няма да тръгна да комуникирам с лъжци и манипулатори, но не бих се и отказал да ги разобличавам.
Така че това горното е 100%-това ЛЪЖА!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеЧудя се дали бефебе-то може да се срине с още 50%
Коментар
Коментар