IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Аз нямам проблем с теб, повярвай ми! Наистина го мисля!
    Просто на линковете пиши: www.finance5.bg и т.н.
    Наблягай на марката, а не на личността ти. Всеки знае, че ти стоиш зад марката, нооооо МАРКАТА трябва да е на първо място.

И повярвай - колкото поста съм ти писал досега - все съм се старал да бъдат градивни.

Поздрави и успех!
    След време може да продадеш само МАРКАТА, но не и себе си. МАРКАТА ще има стойност при продажба.
    Сега разбра ли ме?

Коментар

• Първоначално изпратено от know how Разгледай мнение
      anon6706 - от този сайт теб, Форекс Мастъра и още 2-3 уважам. Не защото сме на едно мнеие или на различно, а защото според мен сте от малкото хора тук които могат да мислят. Това не означава, че не грешите, но пък който е безгрешен пръв да "хвърли камъка"
      Това ме подсети и за Йосиф еврейчето досадно, което ако не е толкова досадно и себеотдадено на ГЕРБ също влиза в групата на хората които ценя от този сайт.
      Аз незнам дали Ти имаш проблем с мен, но аз лично нямам проблем с никой. Така че .......................живи и здрави .............. наздраве..........
      Аз нямам проблем с теб, повярвай ми! Наистина го мисля!
      Просто на линковете пиши: www.finance5.bg и т.н.
      Наблягай на марката, а не на личността ти. Всеки знае, че ти стоиш зад марката, нооооо МАРКАТА трябва да е на първо място.

И повярвай - колкото поста съм ти писал досега - все съм се старал да бъдат градивни.

Поздрави и успех!

Коментар

• anon6706 - от този сайт теб, Форекс Мастъра и още 2-3 уважам. Не защото сме на едно мнеие или на различно, а защото според мен сте от малкото хора тук които могат да мислят. Това не означава, че не грешите, но пък който е безгрешен пръв да "хвърли камъка"
        Това ме подсети и за Йосиф еврейчето досадно, което ако не е толкова досадно и себеотдадено на ГЕРБ също влиза в групата на хората които ценя от този сайт.
        Аз незнам дали Ти имаш проблем с мен, но аз лично нямам проблем с никой. Така че .......................живи и здрави .............. наздраве..........
        www.finance5.bg

Коментар

Я пак ми кажи, че явно при мен не излиза т'ва инфо......плиииииссссс......
          Ами не знам какво толкова се чудиш..... Ето ти картинка от поста. Линкът е оцветен в зелено, но аз не знам дали, ако кликна, ще попадна на твоя сайт или на първоизточника.

Дано съм ти бил полезен.

Коментар

• Аз пък четох всички коментари от събота и неделя та попаднах на един в който известен инвеститор ( в депозити ) си купува физическо злато опакова го и го закопава в земята. Зададох си въпроса защо го опакова ? - ами сигурно да не ръждяса .

Коментар

Мен не ме интересува "Кой знае". Казах ти защо не влизам в сайта и не кликвам на линковете ти.
              Аз нямам проблем с това, ти също нямаш.

Просто разменихме мисли.
              Я пак ми кажи, че явно при мен не излиза т'ва инфо......плиииииссссс......
              www.finance5.bg

Коментар

Who know ???
                Мен не ме интересува "Кой знае". Казах ти защо не влизам в сайта и не кликвам на линковете ти.
                Аз нямам проблем с това, ти също нямаш.

Просто разменихме мисли.

Коментар

Ами дай URL, какво го криеш под твои "велики мисли"?
                  Аз продължавам да съм негативен към теб (дай Боже да те подценявам), но не може да си успешен трейдър и да даваш "кликове" към сайта ти (изобщо, ако е твой).
                  Повече ми приличаш на заплатаджия, а не на вълк с дебел врат.
                  Who know ???
                  www.finance5.bg

Коментар

Няма как - прес рилиста го получих от МинФин директно тази сутрин - по-голям оригинал - здраве му кажи !
                    Ами дай URL, какво го криеш под твои "велики мисли"?
                    Аз продължавам да съм негативен към теб (дай Боже да те подценявам), но не може да си успешен трейдър и да даваш "кликове" към сайта ти (изобщо, ако е твой).
                    Повече ми приличаш на заплатаджия, а не на вълк с дебел врат.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                      Предполагам в Дъто ти!!!Кефиш ли се!!!
                      Аз няма за какво да се кефя. В твоя гъз и на другите идиоти "оптимисти" като теб св.Нагъзаки ( да се свети името му) е намерил утеха от 4 години
                      www.finance5.bg

Коментар

Иронията ти в момента е излишна. С моето IP аз няма да стъпя в твоя сайт.
                        Ако ще даваш линкове - давай ги в оригинал, за да знам на какво лайно ще стъпя.

Надявам се, че ме разбираш. Не желая някой да ме насочва, а искам да имам избор.
                        Има много да учиш по отношение на PR.
                        Пак - Успех!
                        Няма как - прес рилиста го получих от МинФин директно тази сутрин - по-голям оригинал - здраве му кажи !

А какъв ти е проблема с моя сайт? Да не те е обил нещо? Или пък инфото в него не ти харесва? Или пък начина на водене на диалог и спорн във форума? Що ли ???
                        www.finance5.bg

Коментар

Не уж, аз знам за разлика от теб и стадото донори къде и в какво да се "бъцка"
                          Ама я ти кажи къде за пореден път се наши ?
                          Предполагам в Дъто ти!!!Кефиш ли се!!!

Коментар

Ама ти се плашиш като дявол от тамян да не прочетеш някое инфо от сайт различен от тоози ли ? Недей така ........ имах мнение за теб, че се информираш от различни информационни източници !

П.П. - не всички са проправителствени
                            Иронията ти в момента е излишна. С моето IP аз няма да стъпя в твоя сайт.
                            Ако ще даваш линкове - давай ги в оригинал, за да знам на какво лайно ще стъпя.

Надявам се, че ме разбираш. Не желая някой да ме насочва, а искам да имам избор.
                            Има много да учиш по отношение на PR.
                            Пак - Успех!

Коментар

Не прочетох линка ти по принципни причини, но предполагам какво пише в него..... и това ме прави тъжен по отношение на теб. Още малко лошо настроение и бих употребил друга дума.

Ти къде си чул политик да казва, че ще идва криза???!!!! А, Петре?????

И тъй като знам в коя тема ти задавам въпроса, не очаквам отговор.

Все пак - Желая ти успех в начинанията и..... ти си знаеш.
                              Ама ти се плашиш като дявол от тамян да не прочетеш някое инфо от сайт различен от тоози ли ? Недей така ........ имах мнение за теб, че се информираш от различни информационни източници !

П.П. - не всички са проправителствени
                              www.finance5.bg

Коментар

Давай бе, що от това ще ти олекне........ к'во ?
                                Нали ти казвам че не е прието, а и чак да ме окуражаваш, пък хич не е прието

Коментар

Working...
                                X