IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
    Края на месеца ще е интересен, появяват се купувачи, ще се влее кешец.
    просо, кокошка ........нали я знаеш поговорката
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Края на месеца ще е интересен, появяват се купувачи, ще се влее кешец.

Коментар

• не е много оптимистична тази новина , но я поствам, за да обърна внимание на колегите от инвестора да пуснат материал

http://www.reuters.com/article/2011/...78I6LW20110920
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
          Утре всичко ще е зелено ,че даже и гущерите.
          Внимавай какво си искаш да не се случи И жабите са зелени
          S&P lowers unsolicited rtgs on Italy to 'A/A-1'; outlook neg

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
            Не, не бих си купил. По-скоро бих си купил такива акции, но обвързани с нещо по- необходимо за хората - земя, енергия, храни и т.н. Просто мисчя, че златото е на незаслужен трон и се страхувам да не би "огромните" да започнат да мислят като мен, защото тогава би имало свободно падане.
            Всичко това го казвам, имайки предвид инвестиция във времето. Иначе златото е удачен инструмент за спекула - купуваш днес и продаваш днес - така бих търгувал с него.
            Напротив грешно мислиш......... златото е най необходимото нещо за хората. Виждал ли си ги мутрите с какви кучешки верижки се разхождат......... ако не беше необходимо, тогава за какво са им тия вериги ?!

Хората, разбирай обикновените хора, може и пари за хляб да нямат, може гладни да стоят........... но да си видял мутра без вярната си верижка ?!

Така че не си прав......... има още какво да учиш, за хората и техните нужди.

Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
            Човека пита хипотетично /евала, че подхваща смислена тема, различна от буркани, лапад и т.н./ и аз му отговарям. Да, аз инвестирам в АДСИЦи и дори това, че 80% от земята ни пустее според мен е в моя полза. След като не мислиш така - ОК, не купувай АДСИЦи.
            Колко продукта познавате, за чието производство не трябва земя? И ако имаше компания, произвеждаща земя какво би се случило с акциите и? Проблемът при превръзките примерно е, че днес ги произвежда 1, утре - друг и пазара се преразпределя, а в крайна сметка и за тяхното производство трябва земя - памук и т.н., а засиленото търсене на памук увеличава цената му, оттам се увеличава рентата на земята, произвеждаща го и накрая е въпрос на време и самата земя до удари нов рекорд.
            Стига с тая земя.......... земя има колкото искаш.......... обаче нЕма кой да я кОпа. Аз ако ти дам земя ти, че я кОпаш ли ?! При това не такава измислена борсова земя........ истинска земя, плодородна.

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Ами не знам какво толкова се чудиш..... Ето ти картинка от поста. Линкът е оцветен в зелено, но аз не знам дали, ако кликна, ще попадна на твоя сайт или на първоизточника.

Дано съм ти бил полезен.

Линка му е ОК на човека т.е. води към новината с това име, а не към някаква негова си страница. Достатъчно е да натиснеш цитат към това което е писал и ще видиш URL - то . Освен това браузера ти би трябвало да изписва долу в дясно URL, преди да натиснеш, просто като сложиш мишката върху линка. Освен ако въпросният домейн с новината не е негов де.
            Last edited by Xman1; 20.09.2011, 02:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
              Утре всичко ще е зелено ,че даже и гущерите.
              Гущерите може и да са зелени, но бфб-то надали.
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                нещо се развеселиха зад океана....може да го докарат на малък - или малък + даже ...което ще е добра основа за утрешния ден
                На добра основа, всичко се гради по-лесно

Коментар

• нещо се развеселиха зад океана....може да го докарат на малък - или малък + даже ...което ще е добра основа за утрешния ден
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• усрахте убавата тема

Коментар

• Утре всичко ще е зелено ,че даже и гущерите.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Това не го знаех. То вярно и че Инвестор бая си е повярвал.....

Изчакай малко да поогладнеят. Кризата ще е дълга и напоителна......
                        е .....вече знаеш.....
                        Иначе вече 6 1/2г. гии чакам
                        www.finance5.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от know how Разгледай мнение
                          С марката/бранда проблем има този сайт и форум. За това не ги пействам. То и за това все ме баннват, не е за нищо друго. Но.......политика, какво да се прави
                          Това не го знаех. То вярно и че Инвестор бая си е повярвал.....

Изчакай малко да поогладнеят. Кризата ще е дълга и напоителна......

Коментар

След време може да продадеш само МАРКАТА, но не и себе си. МАРКАТА ще има стойност при продажба.
                            Сега разбра ли ме?

Аз не се продавам. Повярвай ми. Ако се продавах, отдавна да съм го направил......оферти съм имал много. Може и в това да ми е проблема,кой знае ?
                            Никой не може да ме купи.

П.П. днес получих поредната покана от КФН и искрено се смях на олигофренските им "основания" за опит да ме санкционират
                            Утре ще ги навестя за да чуя и мотивите им, не само да ги чета
                            Със сигурност ще падне голяма веселба
                            www.finance5.bg

Коментар

Аз нямам проблем с теб, повярвай ми! Наистина го мисля!
                              Просто на линковете пиши: www.finance5.bg и т.н.
                              Наблягай на марката, а не на личността ти. Всеки знае, че ти стоиш зад марката, нооооо МАРКАТА трябва да е на първо място.

И повярвай - колкото поста съм ти писал досега - все съм се старал да бъдат градивни.

Поздрави и успех!
                              С марката/бранда проблем има този сайт и форум. За това не ги пействам. То и за това все ме баннват, не е за нищо друго. Но.......политика, какво да се прави
                              www.finance5.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
                                Аз пък четох всички коментари от събота и неделя та попаднах на един в който известен инвеститор ( в депозити ) си купува физическо злато опакова го и го закопава в земята. Зададох си въпроса защо го опакова ? - ами сигурно да не ръждяса .
                                Опакова го в олово за да прифане и да стане повече!!!

Коментар

Working...
                                X