If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не, не бих си купил. По-скоро бих си купил такива акции, но обвързани с нещо по- необходимо за хората - земя, енергия, храни и т.н. Просто мисчя, че златото е на незаслужен трон и се страхувам да не би "огромните" да започнат да мислят като мен, защото тогава би имало свободно падане.
Всичко това го казвам, имайки предвид инвестиция във времето. Иначе златото е удачен инструмент за спекула - купуваш днес и продаваш днес - така бих търгувал с него.
Напротив грешно мислиш......... златото е най необходимото нещо за хората. Виждал ли си ги мутрите с какви кучешки верижки се разхождат......... ако не беше необходимо, тогава за какво са им тия вериги ?!
Хората, разбирай обикновените хора, може и пари за хляб да нямат, може гладни да стоят........... но да си видял мутра без вярната си верижка ?!
Така че не си прав......... има още какво да учиш, за хората и техните нужди.
Човека пита хипотетично /евала, че подхваща смислена тема, различна от буркани, лапад и т.н./ и аз му отговарям. Да, аз инвестирам в АДСИЦи и дори това, че 80% от земята ни пустее според мен е в моя полза. След като не мислиш така - ОК, не купувай АДСИЦи.
Колко продукта познавате, за чието производство не трябва земя? И ако имаше компания, произвеждаща земя какво би се случило с акциите и? Проблемът при превръзките примерно е, че днес ги произвежда 1, утре - друг и пазара се преразпределя, а в крайна сметка и за тяхното производство трябва земя - памук и т.н., а засиленото търсене на памук увеличава цената му, оттам се увеличава рентата на земята, произвеждаща го и накрая е въпрос на време и самата земя до удари нов рекорд.
Стига с тая земя.......... земя има колкото искаш.......... обаче нЕма кой да я кОпа. Аз ако ти дам земя ти, че я кОпаш ли ?! При това не такава измислена борсова земя........ истинска земя, плодородна.
Ами не знам какво толкова се чудиш..... Ето ти картинка от поста. Линкът е оцветен в зелено, но аз не знам дали, ако кликна, ще попадна на твоя сайт или на първоизточника.
Дано съм ти бил полезен.
Линка му е ОК на човека т.е. води към новината с това име, а не към някаква негова си страница. Достатъчно е да натиснеш цитат към това което е писал и ще видиш URL - то . Освен това браузера ти би трябвало да изписва долу в дясно URL, преди да натиснеш, просто като сложиш мишката върху линка. Освен ако въпросният домейн с новината не е негов де.
С марката/бранда проблем има този сайт и форум. За това не ги пействам. То и за това все ме баннват, не е за нищо друго. Но.......политика, какво да се прави
Това не го знаех. То вярно и че Инвестор бая си е повярвал.....
Изчакай малко да поогладнеят. Кризата ще е дълга и напоителна......
След време може да продадеш само МАРКАТА, но не и себе си. МАРКАТА ще има стойност при продажба.
Сега разбра ли ме?
Аз не се продавам. Повярвай ми. Ако се продавах, отдавна да съм го направил......оферти съм имал много. Може и в това да ми е проблема,кой знае ?
Никой не може да ме купи.
П.П. днес получих поредната покана от КФН и искрено се смях на олигофренските им "основания" за опит да ме санкционират
Утре ще ги навестя за да чуя и мотивите им, не само да ги чета
Със сигурност ще падне голяма веселба
Аз нямам проблем с теб, повярвай ми! Наистина го мисля!
Просто на линковете пиши: www.finance5.bg и т.н.
Наблягай на марката, а не на личността ти. Всеки знае, че ти стоиш зад марката, нооооо МАРКАТА трябва да е на първо място.
И повярвай - колкото поста съм ти писал досега - все съм се старал да бъдат градивни.
Поздрави и успех!
С марката/бранда проблем има този сайт и форум. За това не ги пействам. То и за това все ме баннват, не е за нищо друго. Но.......политика, какво да се прави
Аз пък четох всички коментари от събота и неделя та попаднах на един в който известен инвеститор ( в депозити ) си купува физическо злато опакова го и го закопава в земята. Зададох си въпроса защо го опакова ? - ами сигурно да не ръждяса .
Опакова го в олово за да прифане и да стане повече!!!
Коментар