IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• BFB 2012

Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
    . Както и да е - от това кой знае колко по-лошо не може да стане, така, че аз съм готов да рискувам...
    Дали наистина не може да стане по-лошо.Всеки ден си го казвам същото и съответно бъркам.Наистина борсата е препоръчителна за рисковите играчи,търсещи силни усещания.Но който е загубил значителни средства,никога няма да ги възстанови.Казал го е Костолани.И други умни работи е казал,но малко са тия,които искат да ги знаят.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
      Ами прав е седесарче!!!Доста трябва да попостят ,докато влезнат в крак!!!Гърците вече го усещат!!!И не прави евтина политика!!!

Ти го тълкуваш дословно а аз така ... внимавате какво правите че ще дойде момент и ще сложат такъв като мен и ще станете като българските пенсионери за наказание....
      Такъв още днес бих го уволнил ако можех.

Коментар

• БФБ

Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
        Иначе ще влизам и то сериозно, тия пени сток акции имат стотици проценти възможност за растеж.
        ЦКБ,ЗХБГ,ЕНЕМОНА,ПИБ,ТРЕЙС, и още няколко.... и така..
        .
        Кашпировски,ти влизаше сериозно по тия позиции и при СОФИКС около 500.Та какво се случи с вложените ти парички.И после осредняваш непрекъснато,та досега.И не си единствен,разбира се.Нали разбираш,че никой не мисли,че имате приходите на наследник на Рокфелер.Другите поне си затвориха големите усти.За разлика от теб.
        Attached Files

Коментар

• Отчитате ли ефекта на изборите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
            Е какво значи дъно... Ами, ако има фалити ???
            Мажоритарев, при тези цени на акциите дори и фалит не е плашешта опция. Та има ликвидни акции, в СОФИКС, които се търгуват на цени в пъти под ликвидационната си стойност. Какво от това, даже и да фалира? Така де... Аз лично започвам да пълня полека...

Колкото до спада, имам една коспиративна теория...Бюджета е продънен, приходите се сриват, резерви няма и Бойко гледа към едни готови пари, с които може да закърпи НОИ за 1-2 години. Както и да е - от това кой знае колко по-лошо не може да стане, така, че аз съм готов да рискувам...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...icit_da_davat/

Бобане ,така е ,но този титан на гениалността и утре ще е на власт ....
              Ами прав е седесарче!!!Доста трябва да попостят ,докато влезнат в крак!!!Гърците вече го усещат!!!И не прави евтина политика!!!

Коментар

• СоКоЛоВ - аз от февруари 2008г. Ви разпарявм на вас оптимистите да продавате и да бягате, че това БФБ не е дори пародия на борса, ама ти и себеподобните ти си въртите винила на разваления грамофон.
                Някой ден наистина пак ще има подем и оптимизъм на БФБ, но до тогава има много вода да изтече. А и за де случи това са нужни радикални реформи в целият модел на търговия, емисии, правила, радикални рИформи в състава на КФН,БФБ и радикални промени в закона.
                До тогава обречеността на всеки дръзнал да си купи акции на БФБ остава на дневен ред.

Бях максимално кратък и ясен, така че дори и ти да можеш да разбереш.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                  Монти......Гърците няма да ги оставят да фалират..така си мисля аз.......ще им наливат парички защото иначе ще гризнат здраво дървото немските и френските банки.Сега си продават.............утре пак ще купят........
                  http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...icit_da_davat/

Бобане ,така е ,но този титан на гениалността и утре ще е на власт ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    То какво да купиш все еФтино в сравнение с пролетта....
                    Мисля че се знае ,че зимата имаше рали на запад заради К2 ,гърчолята си мислеха че са пр...ли дявола и ЕС и ще ги хрантутят до живот и фондовете се надлъгваха кой да почне пръв да вдига цените. Та малко гърци и малко американци и излъгаха фондовете на ТИМ и после останалите...Сега с лъжите ще е по трудно , че няма вече кьораФ грък ....
                    Надеждите са увеличението на капитала на ССВ ,ВАСВ , ЕУБГ ,Доверие там да вложат малко парици дегенератите от пенсиите...Засега обаче се отписва ИХБГ в играта..защо?
                    Имаше един техничар зимата на 2009 г и ни плашеше със Софикс 250 а ние му отвръщахме че плаши куче със салам...какво са 20 % ако след това се качи със 40 % примерно....Трябва да ни плаши със фалит....
                    Монти......Гърците няма да ги оставят да фалират..така си мисля аз.......ще им наливат парички защото иначе ще гризнат здраво дървото немските и френските банки.Сега си продават.............утре пак ще купят........

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                      Мерси докторе !! И здравей соки! Нещо ми изглежда, че ти избива шубето Помоли Луковата глава, да каже, какво се вижда от 3-4000 км ))
                      Сам си останал Соки! Сам сред вълци !!! аууууу )))
                      Ами един малък полезен ход е, че колкото по ниско се виждат принудени да продават продавачите(които са и най страхливите от 2008г., толкова по добре средната ти цена може да стане стотинки.А имащите по няколкостотин хиляди акции,непременно ще задържат пазара тук за да го направят.
                      Обемите са прекалено смешни, за се твърди че има тенденция.За последния спад.

Прецаканото всъщност такива периоди като този сега са перфектни като за мен, но и за други инвестиращи в Българската икономика.
                      Това е.
                      След време пак ще говорим....но да изляза и да кажа,че имало било само надолу и така до някакви си 80-110- пункта на Софикс и това на база Вълнови анализ, на някакъв си полупрофисионалист с лесо-техническо образование и то просто защото още не я е отхвърлил.Теорията на Елият.
                      Ами това говори много за него, и въобще защо е тръгнал да говори с думи от последна инстанция.Абе тъпа работа.
                      Заради такива ачкакани сме на това дередже.Това е.

Нивата са перфектни за вход, но ще зависи поне от три дни зелено навън.
                      Много странна също е и тази характеристика на пазара.
                      три години надолу и тъкмо да тръгне по пътя на всички индекси, слезе повече от тях.
                      Като причина пак е психологическото разстройство в което са попаднали някои участници.И така...

Страх ме е единствено от такива провалени напълно спекуланти като Пешо,незнам как да го нарека вече.
                      Страх ме е от това,че пазара тръгва да прави корекция с малки обеми,а всъщност се опитва да отрази предстоящите лоши новини,а такива няма да има с това БВП,скоро.
                      Просто е много странно да го има такъв пазар.Изграден на шизофренията на няколко човека.

Иначе ще влизам и то сериозно, тия пени сток акции имат стотици проценти възможност за растеж.
                      ЦКБ,ЗХБГ,ЕНЕМОНА,ПИБ,ТРЕЙС, и още няколко.... и така..
                      Сега може да сметнеш,че даже обратното въобще няма страх или чувства при тия работи с инвестирането.Ама това е мое мнение.

не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                        Аз пък така се нагуших с ЦКБта...че няма накъде повече.......Ако се повтори сценарият от началото на годината.няма да се разсърдя..а ЦКБтат явно ги продават гърци през ОББ......те са ясни защо продават

То какво да купиш все еФтино в сравнение с пролетта....
                        Мисля че се знае ,че зимата имаше рали на запад заради К2 ,гърчолята си мислеха че са пр...ли дявола и ЕС и ще ги хрантутят до живот и фондовете се надлъгваха кой да почне пръв да вдига цените. Та малко гърци и малко американци и излъгаха фондовете на ТИМ и после останалите...Сега с лъжите ще е по трудно , че няма вече кьораФ грък ....
                        Надеждите са увеличението на капитала на ССВ ,ВАСВ , ЕУБГ ,Доверие там да вложат малко парици дегенератите от пенсиите...Засега обаче се отписва ИХБГ в играта..защо?
                        Имаше един техничар зимата на 2009 г и ни плашеше със Софикс 250 а ние му отвръщахме че плаши куче със салам...какво са 20 % ако след това се качи със 40 % примерно....Трябва да ни плаши със фалит....

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                          Много деградирали личности сте се събрали гледам.
                          За вас има само черно, бялото остава мираж.Това се дължи предимно на другият в Пешо светията.Дали и при другите, другата личност в тях е толкова изразена и далечна ще и проличи.
                          Освен посока надолу има и друга посока.Коя е тя? Някои от вас знае е ли?
                          Или пак само черно.
                          Това вашето е диагноза това е.
                          Мерси докторе !! И здравей соки! Нещо ми изглежда, че ти избива шубето Помоли Луковата глава, да каже, какво се вижда от 3-4000 км ))
                          Сам си останал Соки! Сам сред вълци !!! аууууу )))
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                            Аз си знам 3-4 ... Ама ще кажа, като си напазаря..
                            Не е честно така. Къде отиде интернационализма и човешката хуманност заровена дълбоко и широко в славянската душа ?!!
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                              М Ъ Н И П У Л А Ц И Я !!!
                              Много деградирали личности сте се събрали гледам.
                              За вас има само черно, бялото остава мираж.Това се дължи предимно на другият в Пешо светията.Дали и при другите, другата личност в тях е толкова изразена и далечна ще и проличи.
                              Освен посока надолу има и друга посока.Коя е тя? Някои от вас знае е ли?
                              Или пак само черно.
                              Това вашето е диагноза това е.

Коментар

• BFB 2012

Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                                В момента нещата са доста подобни като в есента на 2008г.

А св.Нагъзаки каза - I'll be back
                                Aми че Светията,да се свети името му,кога е отсъствал от празненството?Само дето солоизпълнението премина в групова фаза.

Коментар

Working...
                                X