Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение"Рубини: Нямаме време! Бомбата цъка! "
Щом Рубини го е казал ......тия дни ще напазарувам малко. Той от една година е предвестник на излитането на западният маркет а щом се цитира и тук време и за нашият да литне....при толкова много птици инвеститори.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от karasuliev Разгледай мнениеПроф. Стив Ханке: Борисов е абсолютно прав за европейските пенсии
„Не знам детайли от изказването му. От това, което ми казвате, без да имам друга информация, мисля, че е прав. Очевидно е, че пенсионната система в ЕС е на ръба да банкрутира. И че трябва да използват “острия молив” за намаляването им. Те не могат да плащат тези пенсии, но ги обещават, тоест не могат, въпреки че искат. Очевидно премиерът ви е прав. И не е необходимо човек да е гений, за да направи този извод“
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеОтговорът на въпроса ти бърза към теб.
)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеDow Jones се размина на косъм да изличи загубите си за '11)))
Коментар
-
Проф. Стив Ханке: Борисов е абсолютно прав за европейските пенсии
„Не знам детайли от изказването му. От това, което ми казвате, без да имам друга информация, мисля, че е прав. Очевидно е, че пенсионната система в ЕС е на ръба да банкрутира. И че трябва да използват “острия молив” за намаляването им. Те не могат да плащат тези пенсии, но ги обещават, тоест не могат, въпреки че искат. Очевидно премиерът ви е прав. И не е необходимо човек да е гений, за да направи този извод“
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеDow Jones се размина на косъм да изличи загубите си за '11
От вчера гледам едни три акции на ЗХБГ продава и се възхищавам на собственика им за печалбата която ще направи....та това е също мерило на нашата борса....
Коментар
-
Лукойл повиши цените на горивата
Горивата поскъпват са с 4-5 ст, след като Лукойл България повиши цените на едро.
Масовият бензин A95H вече се продава на едро за 2.3052 лв с ДДС за литър, или с 1.8% по-скъпо.
Цената на дизеловото гориво нараства с 2%, до 2.3148 лв. за литър, а високооктановият бензин А98H поскъпва с 1.8%, до 2.3652 лв. за литър.
От началото на седмицата цената на американския суров петрол се покачи с близо 4 долара , достигайки вчера до 85.57 долара за барел. Но днес фючърсите на суровината с доставка през ноември поевтиняват с 0.85%, до 84.85 долара за барел.
Цената на краткосрочните фючърси на сорт Брент се покачва днес в Лондон с 0.01%, до 111.37 долара за барел.
И какво 4-5ст. за партията!Last edited by mibova; 13.10.2011, 11:06.
Коментар
-
SoKoLoV
Ха Бърза към теб, отново.Краки, Граки и тем подобните ти превъплъщения.
Точно за утре се обърка пак.Много често последно време.Защо ????
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%B0%D0%BA%D0%B8
Гаки,Краки и там Факи и другите ви напълно изпушили роли.
Нали не сте забравили, че този спад е корекция на ръста до 520пункта. И тази корекция може и 78% от предния ръст да е, но посоката е нагоре и след пробив на последния връх, къде ли ще сте вие.И...и...и измекярчета.....Last edited by SoKoLoV; 13.10.2011, 00:16.
Коментар
-
BFB 2012
Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнениеМецаните и биците се ослушват нещо. Да видим кой ще тръгне пръв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеЕ, ама за да си меца трябват акции, поне така е на този пазар
Коментар
-
SoKoLoV
Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнениеМи скочи на Дървени Храни....на историческо дъно са, пък да видим дали няма кой да ти продаде?
Ами това говори за нивото ти.Олигофрен, говориш като луд с х.. си.
Само пълен тапанар като теб може да си го позволи...хаха
ще има, как няма да има от три години които излезе първи е най добре, нали.Глупи. хаха
Коментар
Коментар