IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    ЕЦБ от август се опитват да блокират истерията по дълга с "ограничени" намеси. Но са им твърде ограничени намесите.
    нищо не помагат...само запушват дупките на кофата, а те са много.

тия CDS-и не ги ли забраниха за търговия ако нямаш съответното количество ДЦК ?
    това трябваше отдавна да го направят.
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      не знам дали е в правомощията на ЕЦБ, но на мястото на Драги бих декларирал, че ако Италия приеме еди какви си бюджетни реформи (сериозни!) ..в еди какъв си срок (кратък!)... ЕЦБ ще удари стабилно рамо и ще блокира истерията с дълга.

за целта разбира се дъртия коцкар (берлускони) трябва да се е оттеглил да си мърсува на воля с манекенки, моделки или квото му дойде на акъла.
      ЕЦБ от август се опитват да блокират истерията по дълга с "ограничени" намеси. Но са им твърде ограничени намесите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Opiten1 Разгледай мнение
        От ЕЦБ казаха, че продължават с "ограничените" интервенции. Тъпаците не разбират, че трябва да млъкнат незабавно. Вече сме на 7,50%. Абе само в БГ сме извънземни.
        не знам дали е в правомощията на ЕЦБ, но на мястото на Драги бих декларирал, че ако Италия приеме еди какви си бюджетни реформи (сериозни!) ..в еди какъв си срок (кратък!)... ЕЦБ ще удари стабилно рамо и ще блокира истерията с дълга.

за целта разбира се дъртия коцкар (берлускони) трябва да се е оттеглил да си мърсува на воля с манекенки, моделки или квото му дойде на акъла.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          на умряло куче опашката...как да реагира....

положението е много сериозно и без твърда намеса от страна на отговорни европейски политици...не виждам как ще завърши всичко.

колкото и да съм против печатането на пари (вестници) ...не виждам начин Европа да се оправи без ЕЦБ да пусне яко печатницата, но задължително преди това трябва да си идат Папандреу и Берлускони, защото те са спецове в разтакаването...
          Аз виждам как ще завърши всичко ако действат както до сега - с второ средновековие.

Коментар

Италианските облигации минаха 7% това си е пряка заплаха за тръгване на италия по пътя на гърция. За разпад на еврозоната и за сриване на борда ни. Чак ми е чудно защо нашия пазар реагира толкова слабо.
            на умряло куче опашката...как да реагира....

положението е много сериозно и без твърда намеса от страна на отговорни европейски политици...не виждам как ще завърши всичко.

колкото и да съм против печатането на пари (вестници) ...не виждам начин Европа да се оправи без ЕЦБ да пусне яко печатницата, но задължително преди това трябва да си идат Папандреу и Берлускони, защото те са спецове в разтакаването...

Коментар

Италианските облигации минаха 7% това си е пряка заплаха за тръгване на италия по пътя на гърция. За разпад на еврозоната и за сриване на борда ни. Чак ми е чудно защо нашия пазар реагира толкова слабо.

От ЕЦБ казаха, че продължават с "ограничените" интервенции. Тъпаците не разбират, че трябва да млъкнат незабавно. Вече сме на 7,50%. Абе само в БГ сме извънземни.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                Утре пък атлантика ще замръзне, ще караме кънки по него, а до края на седмицата астероид ще удари земята
                Майтапиш се ти, но това е по-сериозно от всичко негативно което се е случило по света от пролетта на 2009 насам

Коментар

Утре пък атлантика ще замръзне, ще караме кънки по него, а до края на седмицата астероид ще удари земята

Коментар

• Италианските облигации минаха 7% това си е пряка заплаха за тръгване на италия по пътя на гърция. За разпад на еврозоната и за сриване на борда ни. Чак ми е чудно защо нашия пазар реагира толкова слабо.

Коментар

• доста са ми странни потребители, които си говорят сами...е през различни никове де..

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                        Гътна се Кашпировски.Отиде в небитието.Остана малко перушина край дръвника и незавяхващия спомен.
                        Ако направим още 2 дъна може пак да се появи горкия. Дано издържи хайванчето ))

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
                          Май дебелия иска още да клати. Дано не изгубим Кашпировски на дъното )))
                          Гътна се Кашпировски.Отиде в небитието.Остана малко перушина край дръвника и незавяхващия спомен.

Коментар

• Май дебелия иска още да клати. Дано не изгубим Кашпировски на дъното )))

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                              Лошото е че пак почнахме да се качваме но най-лошото е че песимистите са на привършване и като свършат не знам от кой ще купуваме.
                              В едно изречение - три погрешни твърдения.Забележително!
                              Attached Files

Коментар

• БФБ - остров на спокойствие и скрит оптимизъм

Коментар

Working...
                                X