IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Аз съм осигурен в Алианц и предпочитам да ми купуват акциите както днес в Емка ,НИКА и слет това в Стара планина и ИХБГ отколкото в Велграф и сие ....Ти знаеш по добре от мен ...
    Не е препоръка.
    Значи си мазохист! Аз не бих търпял някой да ми харчи парите за акции, които може да
    купи с 15-20 процента по-евтино, хранейки разни спекуланти с малоумните си отигравания.

Ти си знаеш.

Коментар

Алианц се появи .......да видим колко са му силите...
      Не очаквай чудеса,Мече.Коледа е далече.Действителността е такава,каквато я наблюдаваме.

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
        Според мен докато не напуснат осигурените в техните фондове. Лошото е, че няма кой да им каже как се харчат парите от вноските.

Аз съм осигурен в Алианц и предпочитам да ми купуват акциите както днес в Емка ,НИКА и слет това в Стара планина и ИХБГ отколкото в Велграф и сие ....Ти знаеш по добре от мен ...
        Не е препоръка.

Коментар

Според мен докато не напуснат осигурените в техните фондове. Лошото е, че няма кой да им каже как се харчат парите от вноските.

Коментар

• http://banks.dir.bg/2011/11/18/news9943125.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
              Мече,шегуваш ли се?И през ум не ми минава да зареждам.Отиваме към дъно и то ще се почуства осезателно.Всички теории на анализаторите за стремителен растеж след корекция бяха категорично опровергани.Натрупаният опит не е за пренебрегване.Иначе някои колеги се изкушават да се похвалят колко изгодно са купили нещо,което са го купували и когато SOFIX беше с 200 пункта отгоре.Трудно се пълни буре без дъно или по-точно - невъзможно е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                Много яка снимка!!!
                Защото предстои Яко падане/спускане

Коментар

• Много яка снимка!!!

Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Браво на мичетата-все още държат фронта но горките са останали много малко и скоро ще бъдат прегазени-вечна им памет.

Коментар

• Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                        Лошото е че днес може би ще се качваме.
                        За съжаление трябва да има отвреме на време и такива дни.
                        Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Лошото е че днес може би ще се качваме.

Коментар

• При рязък спад ,кое е правилота на Костолани?

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                              Няма такъв вариант.При рязък отскок,което се случва относително рядко,влиза в сила правилото на Костолани:"Никога не трябва да се тича след трамвай или акция. Само търпение: следващият/следващата идват със сигурност."
                              Качваш си акциите ти

+1 за цитиране на Костолани.

Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от jordan 23 Разгледай мнение
                                Ще има да дебнеш дебнеш, а после ще гониш да си купуваш на цени 20-30% над текущите.
                                Няма такъв вариант.При рязък отскок,което се случва относително рядко,влиза в сила правилото на Костолани:"Никога не трябва да се тича след трамвай или акция. Само търпение: следващият/следващата идват със сигурност."

Коментар

Working...
                                X