Първоначално изпратено от prodigal
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеДо колкото знам обаче,ти лапаш ТЛЪСТИ ЛИХВИ...ОТ банковия си депозит...Така,че тези лихви ти ги плаща банката
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеМного невежество прозира от горното...
Банката е един последник, който плаща 5% и взема 10 че и някъде 15% - тоест посредническа комисионна от 100% че и 200%... Няма друг толкова печеливш посреднически бизнес! Сладка работа, гарантирана с лиценз опазващ от конкуренция.Последно, банките печелят или напротив са скапана инвестиция..
Ако не печелят достатъчно (или не искат) да ти покриват инфлацията с лихвата е друга бира просто го приеми като такса трезор и недей да им се пениш толкова.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеBoReVeSnIkOv
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеМного невежество прозира от горното...
1. Не е важно кой ми ги изплаща. Важно е кой ги изкарва. Тези пари се изработват от кредитополучателите получили моите пари които съм дал в банката. Банката е един последник, който плаща 5% и взема 10 че и някъде 15% - тоест посредническа комисионна от 100% че и 200%... Няма друг толкова печеливш посреднически бизнес! Сладка работа, гарантирана с лиценз опазващ от конкуренция.
2. Като я няма банката ще подписвам директен договор с кредитополучателя, а не с посредника. Посредника е излишен. Ако имам нужда от застраховател ще си сключа такава застраховка. Банката е излишна.
3. Много малко хора си дават сметка че когато си дадат парите в банката те заменят едни пари за други. Те всъщност ги заменят за пари издадени от банката - частни пари. Като внеса долари в ОББ аз получавам безналични ОББ долари. Като внеса долари в ПИБ аз получавам срещу това безналични ПИБ долари. ОББ доларите и ПИБ доларите не са в паритет а са различни, защото имат различни условия за внасяне, различни комисионни за подръжка сметка, различни комисионни за теглене, различни лихви по сметки, различни условия за заяваване на теглене на суми, гаранции и т.н.
Според твоята логика ДА...ама НЕ.
Като я няма банката ще подписвам директен договор с кредитополучателя, а не с посредника. Посредника е излишен. Ако имам нужда от застраховател ще си сключа такава застраховка. Банката е излишна.
В този случай съм съгласен,че ще търсиш парите от редитополучателя.Това си е просто лихварство,което е разрешено от закона.
До колкото знам обаче,ти лапаш ТЛЪСТИ ЛИХВИ...ОТ банковия си депозит...Така,че тези лихви ти ги плаща банката
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеПак ли ти бе, Сополов....Как не ти омръзна да сменяш никове през седмица и да спамиш нон стоп едно и също
от Соколов, на Буревестников, по-точно бОревес(т)ников!!
Също като в онзи филм с моя градски- Тодор Колев! Как беше-куче касичка, прасенце касичка....Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеМастъре, да те питам две неща, свързани с предположението ти /ако съм разбрал правилно, според теб банките ще изчезнат/:
1. След колко време виждаш това да се случи?
2. Каква изгода би могла да се извлече ако наистина се случи описаното от теб или имали връзка днешната ти теория с плана ти за нов вид инвестиране, за който обеща, че ще ни информираш след нова година?
1. Десетина години.
2. Като продаваш акции на банки и забраниш на близките ти да купуват такива.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТова е само нова платежна система. Новите технологии обаче позволяват не само нови платежни системи, но и нови парични системи основани на нови пари /валути/. Тези нови парични системи нямат нужда от централни банки за емитиране на пари и поддръжка на паричното обръщение, нито от банки да контролират възможното многократно харчене на едни и същи пари.
1. След колко време виждаш това да се случи?
2. Каква изгода би могла да се извлече ако наистина се случи описаното от теб или имали връзка днешната ти теория с плана ти за нов вид инвестиране, за който обеща, че ще ни информираш след нова година?Last edited by първи стъпки; 05.01.2012, 22:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеАре пак глупости....Абе ти като си дадеш парите на депозит в банката с кой подписваш договор за цената на парите си и срока на ползването им...с кредитополучателят ли бе Мастъре.Лихвата(тлъстата) ти я изплаща банката.....Банката ако реши с твоите пари може да прави каквото си поиска ,не само да кредитира....
1. Не е важно кой ми ги изплаща. Важно е кой ги изкарва. Тези пари се изработват от кредитополучателите получили моите пари които съм дал в банката. Банката е един последник, който плаща 5% и взема 10 че и някъде 15% - тоест посредническа комисионна от 100% че и 200%... Няма друг толкова печеливш посреднически бизнес! Сладка работа, гарантирана с лиценз опазващ от конкуренция.
2. Като я няма банката ще подписвам директен договор с кредитополучателя, а не с посредника. Посредника е излишен. Ако имам нужда от застраховател ще си сключа такава застраховка. Банката е излишна.
3. Много малко хора си дават сметка че когато си дадат парите в банката те заменят едни пари за други. Те всъщност ги заменят за пари издадени от банката - частни пари. Като внеса долари в ОББ аз получавам безналични ОББ долари. Като внеса долари в ПИБ аз получавам срещу това безналични ПИБ долари. ОББ доларите и ПИБ доларите не са в паритет а са различни, защото имат различни условия за внасяне, различни комисионни за подръжка сметка, различни комисионни за теглене, различни лихви по сметки, различни условия за заяваване на теглене на суми, гаранции и т.н.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеПак ли ти бе, Сополов....Как не ти омръзна да сменяш никове през седмица и да спамиш нон стоп едно и също
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЧе те банките лихви не плащат... те са само посредници. Лихвите се плащат от тези които са взели кредити. Банките удържат комисионна за посредничеството! Като комисионната не е 10-15% а е направо 100%. Ето защо са се превърнали в едни обикновени паразити с лицензии за паразитстване. Така например. през последние 2 години е изчислено че една банка в развитите икономики за да създаде продукт от 1 долар тя трябва да изхарчи 8 долара.) ти я изплаща банката.....Банката ако реши с твоите пари може да прави каквото си поиска ,не само да кредитира....
Петре....Не се прави на много умен....Всички те разбраха що за стока си....измислен си Петре,измислен си....щом от спекулации на борсите и управление на чужди пари стигна до продажи на връзки на обувки и всякакви китайски джунджории....стигна до там да се правиш на клоун(Дядо Коледа) и да ходиш да забавляваш хлапетата по къщите на хората.......Ясен си ми колко струваш...Съжалявам,че ти го казвам директно,ама ми писна да се правиш на всезнайко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеМалко ли е по-време на криза, да се ограничат разходите за служители.
Тоест, за кой е бонуса от технологиите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЧе те банките лихви не плащат... те са само посредници. Лихвите се плащат от тези които са взели кредити. Банките удържат комисионна за посредничеството!
Но ще му помогна - да чИте и да са образова момчето : http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%...BD%D0%BA%D0%B0www.finance5.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеАбе Мастъре....ако изцхезнат банките ...ти ще умреш от глад бе готин....От къде ще лапаш ТЛЪСТИ ЛИХВИ
Я сега ми кажи, ако ти предложа 20% горница (Веднага) на твоите 100лв. ти кое ще избереш ? Депозит в банка за 6% след 1г. или 20% сега и веднага ?www.finance5.bg
Коментар
Коментар