Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеСамо да споделя, купих преди малко 7000 акции на синергон на 0,632. Досега не съм я следил даже. Под мен имаше поръчка на 0,631 за 3000 акции, а човека продаде само на мен... Хайде анализирайте това???
Продавача си пази цената и няма интерест да я смъква рязко защото има още много да продава.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеУ вас на майка си и баща си може да даваш такива оценки
Колкото повече пишеш глупости толкова повече хора разбират какви са акционерите в Синергон и продават на ехс... .....
Наистина ти хлопа някоя дъска, дано не си на репо.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВече готов за Карлуково.....сориThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеЕй, нещастно човече,
Има хора които по душа са си цял живот оптимисти, в това число и за евтини акции ще си останат и винаги ще са оптимисти
Стига сте чакали да изчезнат оптимистите -
Първо трябва да ни ликвидирате физически, за да изчезне оптимизма ни
Ела как си толкова отворен
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЩе плачат ли....Ти гледай каво ще се случи ако ФЕД изсипе ОЩЕ 1трлн......Ред сълзи,ред сополи.....ред сълзи,ред сополи.....Засега ЕЦБ се задоволи с около 500млрд евра за банките за 3г при 1%(може и да бъркам)....не знам при толкова "шума" колко трябва да струват активитеwww.finance5.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЩе плачат ли....Ти гледай каво ще се случи ако ФЕД изсипе ОЩЕ 1трлн
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДа стискат .....
Моето мнение че от това стискане ни чака един още едно тестване на 280-300 пункта и когато не остане жив оптимист може и да подскочим след март....а може и да не подскочим защото борсата е икономиката след 6 месеца....
Има хора които по душа са си цял живот оптимисти, в това число и за евтини акции ще си останат и винаги ще са оптимисти
Стига сте чакали да изчезнат оптимистите -
Първо трябва да ни ликвидирате физически, за да изчезне оптимизма ни
Ела как си толкова отворенThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДа стискат .....
Моето мнение че от това стискане ни чака един още едно тестване на 280-300 пункта и когато не остане жив оптимист може и да подскочим след март....а може и да не подскочим защото борсата е икономиката след 6 месеца....
Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеКолеги,
да не се изкушите и да продадете акциите през 10-20 %. Стискайте и не продавайте!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЩо бе, нема лощо. Ей го на дъното - на 7% само.
Който си е умен си пълни тихо и кротко дето смята за добре.
А ония оптимисти като им дойде голямата корекция ще им развалят
мечките рахата и лятната ваканция.
Нашата малка борсичка е по прозорлива, ние ще сме си предварително коригирани.
Майтапя се естествено за последното, но пък поне лятото ще берем дивиденти докато ония плачат..
Аз затуй съм се диверсифицирал 50/50 там и тука та да рева само на 1-то място.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеБаааахму! Най-силните ръстове на световните борси от 1987 година, а ние тук не можем и подскок на умрялата котка да направим!
жалка работа - бегетовска...
Дребните играчи явно са оптимисти - именно на тях се дължат движенията по основните позиции... Но без подкрепата на т.н. институционални - нищо не е възможно да се получи!
А за тях - много по-лесно е да иточват пенсионните фондове в края на тримесечията, отколкото да се напъват по борсите! !!!!
Който си е умен си пълни тихо и кротко дето смята за добре.
А ония оптимисти като им дойде голямата корекция ще им развалят
мечките рахата и лятната ваканция.
Нашата малка борсичка е по прозорлива, ние ще сме си предварително коригирани.
Майтапя се естествено за последното, но пък поне лятото ще берем дивиденти докато ония плачат..
Аз затуй съм се диверсифицирал 50/50 там и тука та да рева само на 1-то място.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеИма една българска поговорка.....Когато мечката играе у комшиите ...идва и при нас.....Рано или късно и тук ще имаме ръст....но ще е неочакван според менЗащо ли?
Докато перверзията наречена БФБ продължава да стои в този си вид и с тези си правила и шефове, НАДЕЖДА ВСЯКА ЗАБРАВЕТЕ !www.finance5.bg
Коментар
Коментар