Първоначално изпратено от спекуланта
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнениеНякой продава здраво от известно време тука. Някакво предположение какво се случва? Нямаме представа дали и кога ще се дава дивидент, дали това не е причината?
Коментар
-
Формално Маню направи всичко за да не даде дивидент
изтегли дивидента от БНЕБ за Q2 и няма какво да раздава за Q1
чист е пред закона
иска да даде, но няма желание
ако финансовия министър е като енергийния няма и кой да го накара
големия въпрос е тези пари дали ще ги има до края на годината или не
- 2 Харесвания
Коментар
-
При тази инфлация пари в брой няма много смисъл да се държат за да се обезценяват и според мен държавата го знае много добре. Въпроса е как ще успее да си ги вземе тези печалби и дали пак няма да станем свидетели на някоя задкулисна игра и прилапване на държавните милиони. От друга страна сега с предстоящи избори може да се окаже, че е политически ход и да се изчака новата власт и на нея да и се отчетат. Знам ли...единствено се надавям, че няма да остана с празни ръце при тези печалби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМоже би дивидент няма да има..Не го вярвам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
кое е различното от предния?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Не съм финансов експерт,- но на пръв поглед в ДКЦетата ми се сториха раздути... и оценките... стария е скрит вече за сравнение.
Най неприятния момент остава, че Маньо променя дивидентната политика отново в годишна или на петгодишна (знам ли).
По- Публично неизвестни нам причини, това трябва да работи в посока за развитие на пазараи БФБ в частност, ама на дали
М. април 2022 МС постановява дружествата с държавно участие да разпределят 100% от печалбата за дивидент.
М. май 2022 Мажо свиква ОСА с предложение да увеличава капитала на БФБ. Пак го спраха отгоре
Явно Мажо има други планове за печалбата, но... все пак трябва да даде дивидент!!!
Между другото като отваряш разни файлове в Интернет, те се съхраняват локално на компютъра ти. Може да имаш старата версия на файла... напр. в папка Downloads
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
кое е различното от предния?
Не съм финансов експерт,- но на пръв поглед в ДКЦетата ми се сториха раздути... и оценките... стария е скрит вече за сравнение.
Най неприятния момент остава, че Маньо променя дивидентната политика отново в годишна или на петгодишна (знам ли).
По- Публично неизвестни нам причини, това трябва да работи в посока за развитие на пазараи БФБ в частност, ама на дали
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Българска фондова борса АД-София
Тримесечен консолидиран отчет за второ тримесечие на 2022г.
17:07
Българска фондова борса АД-София представи тримесечен консолидиран отчет за Второ тримесечие на 2022г. Прикачени файлове:Междинен доклад за дейността *
Счетоводна политика и обяснителни бележки/оповестявания към финансовия отчет *
Декларации от отговорните лица *
Допълнителна информация по Наредба №2 на КФН
Форми на финансови отчети, одобрени от Зам. Председателя, ръководещ Управление “Надзор на инвестиционната дейност” на Комисията за финансов надзор *
Консолидиран финансов отчет по МСС *
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984- Разгледай мнениеСвършиха ли бройките на каролеца ...или е на пауза
Българска фондова борса АД-София
Тримесечен консолидиран отчет за второ тримесечие на 2022г.
17:07
Българска фондова борса АД-София представи тримесечен консолидиран отчет за Второ тримесечие на 2022г. Прикачени файлове:Междинен доклад за дейността *
Счетоводна политика и обяснителни бележки/оповестявания към финансовия отчет *
Декларации от отговорните лица *
Допълнителна информация по Наредба №2 на КФН
Форми на финансови отчети, одобрени от Зам. Председателя, ръководещ Управление “Надзор на инвестиционната дейност” на Комисията за финансов надзор *
Консолидиран финансов отчет по МСС *
Коментар
Коментар