IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение

Ще видим ;-)
    Ще видим... ама не ми се вярва да е скоро!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

Аз пък очаквам понижаване на цената с 5-10%, пак поради същата причина
      Ще видим ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
        Ако се гласува сплита 1/1, очаквам повишаване на цената с 5-10% само на психологична основа от по ниската стойност на еденица акция ;-)
        Аз пък очаквам понижаване на цената с 5-10%, пак поради същата причина

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
          Не ви разбирам нещо аз, къде е драмата? На това събрание разпределят 100% от реализираната неконсолидирана печалба през 2023 г. Миналата година нямаше голяма неконсолидирана печалба, заради по-малките дивиденти от БНЕБ, в следствие на обезценките от 2022 г. С тази структура няма как да е иначе.

А за това, че след като значително се промени лихвената среда, от БНЕБ започнаха да управляват свободните парични средства (все пак говорим за суми от порядък над 200млн лв) и се вижда резултата от това .... мисля че акционерите трябва да сме повече от доволни.
          Като направи печалби от основната дейност, нека тогава да увеличава капитала!!!

Коментар

• Ако се гласува сплита 1/1, очаквам повишаване на цената с 5-10% само на психологична основа от по ниската стойност на еденица акция ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
              Не ви разбирам нещо аз, къде е драмата? На това събрание разпределят 100% от реализираната неконсолидирана печалба през 2023 г. Миналата година нямаше голяма неконсолидирана печалба, заради по-малките дивиденти от БНЕБ, в следствие на обезценките от 2022 г. С тази структура няма как да е иначе.

А за това, че след като значително се промени лихвената среда, от БНЕБ започнаха да управляват свободните парични средства (все пак говорим за суми от порядък над 200млн лв) и се вижда резултата от това .... мисля че акционерите трябва да сме повече от доволни.
              Да добавя, че има някаква макар и малка надежда да излязат на нула от основната дейност ;-) Има сериозно увеличение на оборотите на ФБ :-)

Коментар

• Не ви разбирам нещо аз, къде е драмата? На това събрание разпределят 100% от реализираната неконсолидирана печалба през 2023 г. Миналата година нямаше голяма неконсолидирана печалба, заради по-малките дивиденти от БНЕБ, в следствие на обезценките от 2022 г. С тази структура няма как да е иначе.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Няма къде да бега, пак при нас ке дойде§-

5.4. Основна нетна печалба на акция Основна нетна печалба на акция* 31.03.2024 31.12.202
                  ............................................ .................................................. .......................BGN'000..--. BGN'000.
                  ................................................ ............... Средно претеглен брой акции 6 452 260....... 6 440 641
                  .............................................. ......................Нетна печалба за периода........ 3 883 ............12 521
                  ................................................ ..............Основна нетна печалба на акция .....0.60 ...............1.94
                  много са ми съмнителни тез приходи от лихви без тях нещата са си същите
                  Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

5.4. Основна нетна печалба на акция Основна нетна печалба на акция* 31.03.2024 31.12.202
                    ............................................ .................................................. .......................BGN'000..--. BGN'000.
                    ................................................ ............... Средно претеглен брой акции 6 452 260....... 6 440 641
                    .............................................. ......................Нетна печалба за периода........ 3 883 ............12 521
                    ................................................ ..............Основна нетна печалба на акция .....0.60 ...............1.94
                    Не че сме се разбързали... обаче... все пак... никой ли не написа ли едно гневно писмо до Министъра?

Коментар

• Първоначално изпратено от vachkov.tg Разгледай мнение
                      Печалбата расте, а се стискат за дивиденти.

Last edited by inta53; 30.05.2024, 23:11.

Коментар

• Печалбата расте, а се стискат за дивиденти.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Земи си акции на бфб ад
                          и чакай голям дивидент от Мурафетов
                          Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от earth1225 Разгледай мнение
                            Здравейте,

Някой може ли да ми препоръча Европейска компания, търгувана на БФБ.
                            Интересува ме дружество, което е с ниска цена на акция и приличен, стабилен в годините дивидет.

Благодаря предварително!
                            Земи си акции на бфб ад

Коментар

• Първоначално изпратено от earth1225 Разгледай мнение
                              Здравейте,

Интересува ме дружество, което е с ниска цена на акция и приличен, стабилен в годините дивидет.

Благодаря предварително!
                              Тотал примерно, или коя да е от големите френски банки.

Коментар

• Здравейте,

Благодаря предварително!

Коментар

Working...
                                X