Първоначално изпратено от dido_yord
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Аз пък очаквам понижаване на цената с 5-10%, пак поради същата причина
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеАко се гласува сплита 1/1, очаквам повишаване на цената с 5-10% само на психологична основа от по ниската стойност на еденица акция ;-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеНе ви разбирам нещо аз, къде е драмата? На това събрание разпределят 100% от реализираната неконсолидирана печалба през 2023 г. Миналата година нямаше голяма неконсолидирана печалба, заради по-малките дивиденти от БНЕБ, в следствие на обезценките от 2022 г. С тази структура няма как да е иначе.
А за това, че след като значително се промени лихвената среда, от БНЕБ започнаха да управляват свободните парични средства (все пак говорим за суми от порядък над 200млн лв) и се вижда резултата от това .... мисля че акционерите трябва да сме повече от доволни.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеНе ви разбирам нещо аз, къде е драмата? На това събрание разпределят 100% от реализираната неконсолидирана печалба през 2023 г. Миналата година нямаше голяма неконсолидирана печалба, заради по-малките дивиденти от БНЕБ, в следствие на обезценките от 2022 г. С тази структура няма как да е иначе.
А за това, че след като значително се промени лихвената среда, от БНЕБ започнаха да управляват свободните парични средства (все пак говорим за суми от порядък над 200млн лв) и се вижда резултата от това .... мисля че акционерите трябва да сме повече от доволни.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не ви разбирам нещо аз, къде е драмата? На това събрание разпределят 100% от реализираната неконсолидирана печалба през 2023 г. Миналата година нямаше голяма неконсолидирана печалба, заради по-малките дивиденти от БНЕБ, в следствие на обезценките от 2022 г. С тази структура няма как да е иначе.
- 10 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Няма къде да бега, пак при нас ке дойде§-
5.4. Основна нетна печалба на акция Основна нетна печалба на акция* 31.03.2024 31.12.202
............................................ .................................................. .......................BGN'000..--. BGN'000.
................................................ ............... Средно претеглен брой акции 6 452 260....... 6 440 641
.............................................. ......................Нетна печалба за периода........ 3 883 ............12 521
................................................ ..............Основна нетна печалба на акция .....0.60 ...............1.94без тях нещата са си същите
Умереният риск винаги печели !))))))
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
5.4. Основна нетна печалба на акция Основна нетна печалба на акция* 31.03.2024 31.12.202
............................................ .................................................. .......................BGN'000..--. BGN'000.
................................................ ............... Средно претеглен брой акции 6 452 260....... 6 440 641
.............................................. ......................Нетна печалба за периода........ 3 883 ............12 521
................................................ ..............Основна нетна печалба на акция .....0.60 ...............1.94
Коментар
-
Първоначално изпратено от vachkov.tg Разгледай мнениеПечалбата расте, а се стискат за дивиденти.
................................................ ..............Основна нетна печалба на акция .....0.60 ...............1.94Last edited by inta53; 30.05.2024, 23:11.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Земи си акции на бфб адУмереният риск винаги печели !))))))
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от earth1225 Разгледай мнениеЗдравейте,
Някой може ли да ми препоръча Европейска компания, търгувана на БФБ.
Интересува ме дружество, което е с ниска цена на акция и приличен, стабилен в годините дивидет.
Благодаря предварително!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от earth1225 Разгледай мнениеЗдравейте,
Някой може ли да ми препоръча Европейска компания, търгувана на БФБ.
Интересува ме дружество, което е с ниска цена на акция и приличен, стабилен в годините дивидет.
Благодаря предварително!
Коментар
Коментар