Може би дивидент 0.5-0.55 лв
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
6,766 (печалба) /5,871(намалени бр.акц. с обр. изкупени)=1,152лв./за 1акц.(тук малко отнемам -около 0,025-ако и за това ме питаш , няма да отговоря!
)
8,25/1,152=7,16 е за тебПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Какво значи коефициента 1,127? кажи ги нещата като за дете, та да те разбера и аз. дори не разбирам дали си разочарован или очарован от отчета!-ако и за това ме питаш , няма да отговоря!
)
8,25/1,152=7,16 е за теб
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеАз го докарвам до 8,6/1,127= 7,63..., което си ме устройва отвсякъде
без да залагам личната средна, че тогава ще стане нереална!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеBuyvalue, според мен не можеш да смяташ. Към момента единственото, което липсва на BSO за Софикс е акционери. Очевидно няма как да се появят до 1 март, но в случай, че ги имаше щеше да е в индекса. Ще изчакаме до септември.IM d best
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr^Green Разгледай мнение
До възстановяване на цената ще могат да се възползват вероятно и нови купувачи още малко до 750 бр. и софикс.
акцията БФБ не попада в кандидатите за СОФИКС дори и в топ 28, при положение, че има само 15 компании в индекса, а други 10 са на опашката да влязат, но БФБ не е в тази редичка от кандидати..... вероятно смяташ грешно или просто неинформирано, аматьорски?
Борсата на индивидуална основа /без дарението от държавата/, stand alone company яко губи пари!
приходи 3.08 мил. лв
Разходи 3,85 мил. лв.
Загуба 800 хил. лв., основно от заплати в размер на 1,7 мил. лв./годишно
Изглежда като хранилка за чиновници, а за акционерите ако остане от държавната субсидия, евентуално!
Не ми е ясно защо цитираш влизане в СОФИКС?
Химерата Експат със 7.7. мил лв активи да купят нещо че да скочи е мит, защото квотата би била 350-400 хил. лв., но това ще е уговорено предварително, ако се случи!
Водиха разговори и с нас, с предложения за "партньорски" уговорки????
не бих ги пипнала и с пръчка тези фондовеIM d best
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
на месец по една,- но да сложим един маркер = 656 за 18,02,22г. *8,90 малко под 30мил.
Само 19 броя + или 675
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
точнопри очаквана рекордна консолидирана печалба
) и отличен дивидент
) въпрос на време е цената да възстанови
)
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Мерси. И аз така го знаех, но както казах, не съм изпадал в подобна нужда.
И ти си прав за вреждането и предреждането. Странна ситуация като цяло, но едва ли ще остане в борсовите летописи заради малкия мащаб. Версията с грешката не е много убедителна, ама друга явно няма.
Интересно ми е все пак ако е грешка, как дилърът на ОББ ще понесе отговорност? Ще го мъмрят в понеделник сутринта на оперативката ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Да, можеш да си отмениш ордера по време на аукциона. Защо продаващите не са го направили, нямам идея!
Но ако ще даваш на някой акциите евтино, не го правиш през аукцион, където всеки може да се вреди и да ги вземе преди "твоя човек".
И ти си прав за вреждането и предреждането. Странна ситуация като цяло, но едва ли ще остане в борсовите летописи заради малкия мащаб. Версията с грешката не е много убедителна, ама друга явно няма.
Интересно ми е все пак ако е грешка, как дилърът на ОББ ще понесе отговорност? Ще го мъмрят в понеделник сутринта на оперативката ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнениеОт тези разпродажби на ненужно ниски цени един е загубил, а друг / и още някои други по-дребни/ е спечелил.
Дали пък не е била точно такава целта - да се прехвърли стойност от един портфейл към друг?
При положение, че към 61 хил от въпросните 70 хил акции, макар и в много сделки, са минали съвсем случайно на една и съща цена - 7,10 лв. Може да се окаже, че има един основен купувач, който просто е пуснал повечко по-дребни поръчки, за да изглежда като да са повече купувачите.
Възможно е след това въпросният купувач да "почерпи" когото трябва за добрата сделка.
В противен случай трябва да приемем, че портфолио мениджърът, управляващ портфейл за милиони, е идиот, който не знае как се продава по-голям пакет на борсата.мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
Коментар
Коментар