Първоначално изпратено от markov
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Това ли е КРАЯ на КРИЗАТА???
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от YMEH_TOCTEPПървоначално изпратено от markovПървоначално изпратено от ГариПървоначално изпратено от ivan61Днес пак в Капитал , само колко лошо старите управляващи са работили. Абе стига вече сте ляли помия, всички вкупом давайте на прокурори и се хващайте на работа. Има реалната възможност да се стопира кризата в Б-я. Едно разумно използване на европейските фондове е достатъчно. Само да успеят да убедят ЕС, че няма пак да се окраде всичко от комунисти и башибозуци.
Още една бомба със закъснител, заложена от Станишев и компания.
За общините е вярно, но не съвсем! Те могат да кандидатстват и получат необходимите средства за реализация на европрограми от фонд Флаг......
Като завършат проекта и и получат парите от оперативните програми ги връщат на Флаг.
http://www.flag-bg.com/Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Re: Инвестиция
Първоначално изпратено от troikaДобре де, имам въпрос. Поради това, че не съм оптимист в дългосрочен план, се замислям за инвестиране в злато. Примерно 15-20% от капитала да го обърна в злато. Ей така, за сигурност. Ако златото скочи на 3000$/трунция, има яка криза - може да ми оправи доходността и платежоспособността. То може и 10000$ да мине. Всичко става. Та въпроса е: къде да си купя такова злато?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от markovПървоначално изпратено от ГариПървоначално изпратено от ivan61Днес пак в Капитал , само колко лошо старите управляващи са работили. Абе стига вече сте ляли помия, всички вкупом давайте на прокурори и се хващайте на работа. Има реалната възможност да се стопира кризата в Б-я. Едно разумно използване на европейските фондове е достатъчно. Само да успеят да убедят ЕС, че няма пак да се окраде всичко от комунисти и башибозуци.
За общините е вярно, но не съвсем! Те могат да кандидатстват и получат необходимите средства за реализация на европрограми от фонд Флаг......
Като завършат проекта и и получат парите от оперативните програми ги връщат на Флаг.
http://www.flag-bg.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от ГариПървоначално изпратено от ivan61Днес пак в Капитал , само колко лошо старите управляващи са работили. Абе стига вече сте ляли помия, всички вкупом давайте на прокурори и се хващайте на работа. Има реалната възможност да се стопира кризата в Б-я. Едно разумно използване на европейските фондове е достатъчно. Само да успеят да убедят ЕС, че няма пак да се окраде всичко от комунисти и башибозуци.
http://www.flag-bg.com/Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan61Днес пак в Капитал , само колко лошо старите управляващи са работили. Абе стига вече сте ляли помия, всички вкупом давайте на прокурори и се хващайте на работа. Има реалната възможност да се стопира кризата в Б-я. Едно разумно използване на европейските фондове е достатъчно. Само да успеят да убедят ЕС, че няма пак да се окраде всичко от комунисти и башибозуци.
Коментар
-
Днес пак в Капитал , само колко лошо старите управляващи са работили. Абе стига вече сте ляли помия, всички вкупом давайте на прокурори и се хващайте на работа. Има реалната възможност да се стопира кризата в Б-я. Едно разумно използване на европейските фондове е достатъчно. Само да успеят да убедят ЕС, че няма пак да се окраде всичко от комунисти и башибозуци.
Коментар
-
Не мисля, че ако не си оптимист и мислиш че нещата ще се влошат в дългосрочен план има смисъл да купуваш злато. И от къде на къде ще стане 3000 $??? то тогава акциите и те трябва да скочат поне 4-5 пъти => по-добре акции от колкото злато.
Първоначално изпратено от troikaДобре де, имам въпрос. Поради това, че не съм оптимист в дългосрочен план, се замислям за инвестиране в злато. Примерно 15-20% от капитала да го обърна в злато. Ей така, за сигурност. Ако златото скочи на 3000$/трунция, има яка криза - може да ми оправи доходността и платежоспособността. То може и 10000$ да мине. Всичко става. Та въпроса е: къде да си купя такова злато?Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от troikaДобре де, имам въпрос. Поради това, че не съм оптимист в дългосрочен план, се замислям за инвестиране в злато. Примерно 15-20% от капитала да го обърна в злато. Ей така, за сигурност. Ако златото скочи на 3000$/трунция, има яка криза - може да ми оправи доходността и платежоспособността. То може и 10000$ да мине. Всичко става. Та въпроса е: къде да си купя такова злато?http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Инвестиция
Добре де, имам въпрос. Поради това, че не съм оптимист в дългосрочен план, се замислям за инвестиране в злато. Примерно 15-20% от капитала да го обърна в злато. Ей така, за сигурност. Ако златото скочи на 3000$/трунция, има яка криза - може да ми оправи доходността и платежоспособността. То може и 10000$ да мине. Всичко става. Та въпроса е: къде да си купя такова злато?
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от ИмператорътЕстрадов - няма по кухи кинти от зелените - я ми кажи 90 000 000 000 000 дълг как ще го върнат без да минат през хиперинфлация, ърм?
И аз - безплатен съвет - пазарувайте акции на секси и могъщи компании, домове, земица, златце, сребърце, платинчица, паладийчец, произведения на искуството, антики - въобще по всички възможни нацини бягайте от сухото, особено от зеленото.
Да.
Ценя мнението Ви и съм съгласен отчасти, особено за зелените кинти. Но за съжаление светът се променя..... Златцето, къщите, антиките и произведенията на изкуството не се ядат, не дават жито, мляко и месо ..... Другите изброени от Вас неща са по-стабилни в дългосрочен план. Най-много ме е страх да не се окаже в по-далечно бъдеще най-добрата инвестиция да се окажат ВОДАТА, ХЛЯБА, МЕСОТО, ПЕТРОЛА и УРАНА! На зле отива светът ........
Но пък домовете винаги нужни - хората някъде трябва да живеят (хъхряците не се броят), винаги ще има и елит, който ще се кефи на антики и произведения на изкуство (затуй инвестирам в собствените си картини ;-) ), а в човешка природа заложено човекът да се кефи на златце...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Други пък направиха по -50%
Първоначално изпратено от мечка 1216Първоначално изпратено от Jay Gould
Както е казал Ротшилд - Купувай под тътена на оръдия, продавай при фанфари
....Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар