Вход

Потребителско име:

 Запомни ме на това устройство
Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SO5 / SFTRD)

Collapse
X
 • Филтър
 • Време
 • Покажи
Clear All
new posts

 • Дано не стане като с Цветан Василев... и той вадеше по някой фокус от ръкава, за да се справи с трудностите . Донев също понесе удари и се надявам, че това не е продължение на мача след почивката.
  Last edited by HiperioN; 14.01.2020, 23:33.

  Коментар


  • Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
   В краен случай винаги могат да продадат аптеките на Доверие
   Примерно!....Варианти за заобикаляне на закона има......споко ,няма да карат никой да купува на пазарна или др. цена......нито ще продават нещо

   Коментар


   • Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение

    Какво искаш да кажеш "в подкрепа"? Може това да помага на тази група. Все пак са конкуренция и при аптеките и при дистрибуторството!
    правилно си разбрал

    Коментар


    • Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение     Има цяла парламентарна група с този бизнес и упражнява средния си пръст в подкрепа при кризистни обстоятелства
     Какво искаш да кажеш "в подкрепа"? Може това да помага на тази група. Все пак са конкуренция и при аптеките и при дистрибуторството!

     Коментар


     • Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
      В краен случай винаги могат да продадат аптеките на Доверие
      +1 и на мен това ми хрумна!

      Иначе едно време почнаха с франчайз модел, точно заради такива проблеми:
      "Най-голямата компания за търговия на едро с лекарства "Софарма трейдинг" създава нова компания, която ще предоставя консултантски услуги и франчайз на обекти, които ще работят под бранда SOpharmacy.Най-голямата компания за търговия на едро с лекарства "Софарма трейдинг" създава нова компания, която ще предоставя консултантски услуги и франчайз на обекти, които ще работят под бранда SOpharmacy."

      Коментар


      • Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
       Хора, не се заблуждавайте. Нищо в нашата родина не става случайно. Спомняте ли си закона "Гагарин"? Последния човек съм, който ще защитава Донев, но дано не е срещу групата тази "поправка" в закона. Ако гледаме реално на нещата, има логика в тази покправка. Но пътя към ада е постлан от добри намерения.


       Има цяла парламентарна група с този бизнес и упражнява средния си пръст в подкрепа при кризистни обстоятелства

       Коментар


       • В краен случай винаги могат да продадат аптеките на Доверие

        Коментар


        • Хора, не се заблуждавайте. Нищо в нашата родина не става случайно. Спомняте ли си закона "Гагарин"? Последния човек съм, който ще защитава Донев, но дано не е срещу групата тази "поправка" в закона. Ако гледаме реално на нещата, има логика в тази покправка. Но пътя към ада е постлан от добри намерения.

         Коментар


         • Изглежда, че и тук партито свърши
          търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

          Коментар


          • Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
           " Забраната един и същи търговец да притежава едновременно разрешение за търговия на дребно и разрешение за търговия на едро с лекарствени продукти е....."           Формално аптеките са в други дружества Софармаси 1,2… и не знам дали практически би се отразило на дружеството. И сега един търговец не може повече от четири аптеки ама се създават нови дружества и пак става.
           +1

           Коментар


           • Аз не мисля, че в Софарма трейдинг управлението не е чувало за такива регулации. Сигурен съм, че има начин да се спази закона.

            Коментар


            • " Забраната един и същи търговец да притежава едновременно разрешение за търговия на дребно и разрешение за търговия на едро с лекарствени продукти е....."             Формално аптеките са в други дружества Софармаси 1,2… и не знам дали практически би се отразило на дружеството. И сега един търговец не може повече от четири аптеки ама се създават нови дружества и пак става.
             Last edited by dici; 14.01.2020, 19:07.

             Коментар


             • Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

              Погледнете го от др. гледна точка,аптеките са губещо звено и ако ги накарат да ги прехвърлят и се освободят от тях,финансовият резултат би трябвало да е по добър
              Ти би ли купил аптеките ако ги продаваха на пожар на пазарна цена? Ще ги купи някой с голям дискаунт . Всички инвестиции тук ще са напразни и определено ще е на голяма загуба. Отделно би било и негативно за Софарма , защото ще е удар по имиджа на компанията и по -малко продажби в България. Новия собственик не е задължен да купува от Софарма и ще купува там , където има най голяма печалба.

              Коментар


              • Някак си ми е далечно с този подготвян закон, да хванат по къси гащи хора движещи този бизнес1
               В НЕГО НЯМА СЛУЧАЙНИ ХОРА!

               Коментар


               • Продадох всички акции тук преди година, но с такава негативна новина нещата стават много неприятни. Не мисля да влизам скоро.

                Коментар

                Working...
                X