Първоначално изпратено от Zdravko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеБъдещето ще покажеЗа мен спирането на дивидента е добра новина
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Може да бъде само ако е добре аргументирано.. и то предварително, преди спирането. Но при положение че беше заявено, че тази и Софарма имоти са дивидентските акции на групата... Разочароващо е! Много!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеБъдещето ще покажеЗа мен спирането на дивидента е добра новина
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеАз нали съм темерут - ловя ножове, пикая срещу вятъра - каквото ми трябваше взех.С години ги събирах за дългосрочно държане заради дивидента, но явно им дойде времето да ги разкарам !
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеАз нали съм темерут - ловя ножове, пикая срещу вятъра - каквото ми трябваше взех.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеАбе къде се скри ония дето се провикваше ''НАЙ'' и ''Моята компания''?
Ти пък, знаменосецът ако не знае на къде ще тръгне четата и коя банка ще оберът, пиши я бегала ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеАбе къде се скри ония дето се провикваше ''НАЙ'' и ''Моята компания''?Last edited by Балониада; 23.04.2021, 15:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеА иначе с купъри ще се фръцкаме и хвалим ! Премиум служебни автомобили ще караме, а дивидент за акционерите няма ! Записваме му и увеличенията на капитала ! Пълна подигравка !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеАбе къде се скри ония дето се провикваше ''НАЙ'' и ''Моята компания''?Човек трябва много да внимава с кой пие кафе и от кой получава шапки, че после да не се излага !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеГ-н Донев, силно ви препоръчвам да вземете пример от Алтерко АД за публичност и маниер на комуникация с инвестиционната общност!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Абе къде се скри ония дето се провикваше ''НАЙ'' и ''Моята компания''?Last edited by Агресивен бик; 23.04.2021, 15:03.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар