IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• мерси и весело!
    Без кураж няма слава

Коментар

• Първоначално изпратено от Asere Разгледай мнение
      извинявам се, че съм тъп като гъз...
      ама 6-та година чета форума и още не мога да зацепя на кои викате "жабоци".
      ще споделите ли с ламугата?
      sofcom
      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• извинявам се, че съм тъп като гъз...
        ама 6-та година чета форума и още не мога да зацепя на кои викате "жабоци".
        ще споделите ли с ламугата?
        Без кураж няма слава

Коментар

• Дали наесен няма да влезем в СОФИКС?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            В секси кулите има център за плюскане - а в него има около осем вида кухни.

Аз мисля да папам сушенце.
            сушенце-Нушенце ? aх ти чревоугодникооo

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
              Импе, какво ще правите на тия сборища в секси кулите? Ще има ли скара-бира, да взема и аз да дойда
              В секси кулите има център за плюскане - а в него има около осем вида кухни.

Аз мисля да папам сушенце.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Имах пред вид , че има приближени и постоянно присъстващи, а също и хора със заявка за подаръци / и не само шапки/ ! А аз съм от все скърцащите за сега.

Коментар

• Импе, какво ще правите на тия сборища в секси кулите? Ще има ли скара-бира, да взема и аз да дойда

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                    Макар и не от ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО и ранг;- Ако не ми мине котка път - и на трите ще съм , ЧИЧО ВИ чу гласа народен , ще го уважим достойно.
                    Три в един е бик предпоставка за сборище !!!
                    значи групата се увеличавме
                    обаче за какъв ранг питаш - всички сме акционери и това е ..!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                      Макар и не от ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО и ранг;- Ако не ми мине котка път - и на трите ще съм , ЧИЧО ВИ чу гласа народен , ще го уважим достойно.
                      Аферим !!! На Софармовото - ного хора, са Трейдинговото - умерено хора, ама на имотаджийското - миналата година - трима хора бяхме - резил. Всеки нов човек е добре дошъл - да.

Коментар

• Макар и не от ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО и ранг;- Ако не ми мине котка път - и на трите ще съм , ЧИЧО ВИ чу гласа народен , ще го уважим достойно.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                          Засега в групата за ОС сме четирима с Тони. Вероятно и Императорът ще се включи. Други?
                          Ного вероятно - смятам, че няма да се смряскам до тогава.

Други, други... ми мисля, че г-н Донев ще дойде...

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                            Засега в групата за ОС сме четирима с Тони. Вероятно и Императорът ще се включи. Други?
                            Добро утро!
                            Мисля че и Кимру има тук - не знам дали ще дойде.

Коментар

• Засега в групата за ОС сме четирима с Тони. Вероятно и Императорът ще се включи. Други?

Коментар

• Първоначално изпратено от mtkmt Разгледай мнение
                                Мога да кажа само едно :
                                Blue Horseshoe Loves Anacott Steel !
                                Все повече го обича

Коментар

Working...
                                X