IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    аз вече няма за какво да се замислям в този живот - за инвестициите де
    при всеки лев изкаран с пот на челото купувам тук
    и съм тук безсрочно........, може и най-малкото ми внуче и то да бъде тук безсрочно
    леле тука за няколко месеца колко се вдигна, кога беше 2.15 с дивидент а сега ма времето за покупки беше когато казваше че си дремал в трейдинга а в атерата направили пари пък де да знам, може и догодина да има ръст на печалбата, я стане я не пък и си мисля че софармата като спре с продажбите на акции 100% от печалбата за дивидент няма да има, само адсиците дават толкоз аз определено сбърках като не си купих поне малко с парите от еларга

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      супер некоректно сравнение!
      Не можеш да сравняваш един мъртъв метал с една работеща фирма, на която освен че поскъпват акциите си дава и доста добра дивидентна доходност.
      не ги сравнявам. идеята беше друга - че всичко може да се балонира. без значение дали е някаква вещ... злато или акция

Коментар

• Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
        ама като се балонира нещо, идва ред да се продава, справка - златото, което форекса чакаше на 5000
        не е препоръка
        супер некоректно сравнение!
        Не можеш да сравняваш един мъртъв метал с една работеща фирма, на която освен че поскъпват акциите си дава и доста добра дивидентна доходност.

Коментар

• ама като се балонира нещо, идва ред да се продава, справка - златото, което форекса чакаше на 5000
          не е препоръка

Коментар

• аз вече няма за какво да се замислям в този живот - за инвестициите де
            при всеки лев изкаран с пот на челото купувам тук
            и съм тук безсрочно........, може и най-малкото ми внуче и то да бъде тук безсрочно

Коментар

ееееееее бая години стоя там!
              Така е - отдавна беше време да отиде на друго ниво

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                На мен малко не ми харесва, че поскъпва.
                От една страна имам и би трябвало да съм доволен, но предпочитах да си е около 1,8, за да си купувам периодично на ниските цени.
                ееееееее бая години стоя там!

Коментар

как е банда?
                  Компанията много поскъпна, Импе няма ли да продаваш?
                  Аз като чух как мисли мениджмънта и как вижда бъдещето мисля да остана на борда
                  Успех!
                  На мен малко не ми харесва, че поскъпва.
                  От една страна имам и би трябвало да съм доволен, но предпочитах да си е около 1,8, за да си купувам периодично на ниските цени.

Коментар

• как е банда?
                    Компанията много поскъпна, Импе няма ли да продаваш?
                    Аз като чух как мисли мениджмънта и как вижда бъдещето мисля да остана на борда
                    Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Мале-мале - тука продължава Яхо-о-о-о - при такъв бичи тренд не продавам - явно мнозина се усетиха, че туканка е по-далавера от компанията-майка, ама пък не са се усетили още, че Имотаджийското е още по-далавера.

По-скоро бих назобил там още.
                      Имотаджийското не струва императоре, само данъците не можете да си избиете там

Коментар

• Мале-мале - тука продължава Яхо-о-о-о - при такъв бичи тренд не продавам - явно мнозина се усетиха, че туканка е по-далавера от компанията-майка, ама пък не са се усетили още, че Имотаджийското е още по-далавера.

По-скоро бих назобил там още.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

имаше съобщение че Доверие ОХ е купил 3% около 1млн. акции на СФТРД, Но и другото е вярно големите пакети които минаха на 82-85стинки ги е купила СФТРД
                          Колко са купили? Та това пък за какво са го правили? Да направят 5-6 мио реализирана загуба за Фармата а накрая да ги вземе Трейдинга Тук и ТИМ има какво да научат
                          Last edited by SoHo; 24.07.2013, 15:48.

Коментар

имаше съобщение че Доверие ОХ е купил 3% около 1млн. акции на СФТРД, Но и другото е вярно големите пакети които минаха на 82-85стинки ги е купила СФТРД
                            Мам си джейс. Тоя мажо направо засенчи тимуровци. Бетер тях, не можеш му хвана врътките.

Коментар

• имаше съобщение че Доверие ОХ е купил 3% около 1млн. акции на СФТРД, Но и другото е вярно големите пакети които минаха на 82-85стинки ги е купила СФТРД

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
                                Импе, смятай и таксите. Да не стане накрая отрицателен профит
                                Да беше кеширал златцето и платинчицата на върха на балона и да ги беше обърнал в хартии май по-добре щеше да е
                                Такси - не ного. Златцето колкото и да го дръжи човекът - то дългосрочно няма как да не е нагоре - а и моето - основно нумизматика, вкл. неща, дето после е супертегаво да си ги намериш отново.

Да не говорим, че т.нар. "срив" идва от продажбата на златни книжа - физическо злато почти никой не е продавал, а правителствата на богатите държави не спират да купуват.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X