Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнениетуй дивидента, нали. горе-долу за колко акции го дават, щот на мен не ми дадоха ):
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение7лв. ?
нали трябва да се купува, по-полека карай
Коментар
-
Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнениеХювето не са ли на собственика на Лудогорец?
Освен това, според мен повечето са производители, а трейдинга не, оттам идва и малката рентабилност на печалбата. Да не забравяме, че цените се натискат административно.
бизнесите се различават
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСигурно въртят някакви далавери - или не плащат данъци - нали са ромове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСигурно въртят някакви далавери - или не плащат данъци - нали са ромове.
най-вероятно компанията в БГ е собственик на заводите им в другите страни и получават дивиденти, а отделно и правят нещо перз нея за да постигнат този оборот
така ми се струва, че е схемата
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИнтересно по кой показател е класирането - гледам че Ромфарм е на 6-то място а с печалба десетки пъти над другите? Или е възможно тези огромни печалби да не са изцяло от фармация, но пък на Хювефарма също е значителна печалбата а са пак по-назад в класирането от трейдинга, може би са разглеждали класиране по няколко показателя, но кои - не се вижда.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеза мен интересното ще стане когато "кръчмаря" спре да продава - тогава ако няма предлагане ще видим къде ще е цената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИнтересно по кой показател е класирането - гледам че Ромфарм е на 6-то място а с печалба десетки пъти над другите? Или е възможно тези огромни печалби да не са изцяло от фармация, но пък на Хювефарма също е значителна печалбата а са пак по-назад в класирането от трейдинга, може би са разглеждали класиране по няколко показателя, но кои - не се вижда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИнтересно по кой показател е класирането - гледам че Ромфарм е на 6-то място а с печалба десетки пъти над другите? Или е възможно тези огромни печалби да не са изцяло от фармация, но пък на Хювефарма също е значителна печалбата а са пак по-назад в класирането от трейдинга, може би са разглеждали класиране по няколко показателя, но кои - не се вижда.
http://www.capital.bg/shimg/oo_2375932.jpgНе-заслужил инвеститор
Коментар
Коментар