IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Понеделник ходих в сейба (най-удобно ми е до вкъщи). Пренаредили са цялата аптека по подобен начин на SOpharmacy. Предполагам че ще направят това с цялата верига, защото е много по-удобно щандовете да са по категории вместо по марки. Софармата са на правилна посока с аптеките, но ми се струва че им трябва по-голяма и бърза експанзия преди другите да се преориентират към техния модел и после единствено да се борят със стотинките в цената.

Коментар

• http://sopharmacy.bg/

Гледам някаква клубна карта са пуснали, но за само две аптеки заслужава ли си?
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• И аз подкрепих малко, но от сърце! Което ме подсеща - кога да очакваме дивидентите?

Коментар

• Ще имат ли смелост натискащите цената с някакви си 5900 броя акции да продадат под 5 лева?

Или само показват колко акции имат
          Last edited by Joz; 31.07.2015, 12:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
            Как смятате, дали тази новина с укриването на данъците от чичо Оги, може да окаже някакво пряко или косвено влияние върху компанията ?
            Не виждаш ли колко си пролича По-добре се моли да не измислят някакво ново допълнение на закона за земите собсtвености на чужденци
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Отписали са най-после онези задължения към акционери от аукциона за неизползвани права (880 к). Вероятно са обезценили за сметка на това някое вземане, защото не се усеща в печалбата.
              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Софарма Трейдинг АД отчита ръст в продажбите на стока за първото шестмесечие на годината. За периода януари-юни компанията е продала стока на стойност 296 774 хил. лв. спрямо отчетените 285 798 хил. лв. за същия период на миналата година, което представлява ръст от 4%.
                Реализираните продажби на Софарма Трейдинг през юни достигат стойност от 49 627 хил. лв. и са най-високите отчетени за последните три месеца на 2015 г.
                В същото време, акумулираната печалба преди данъци на компанията за първите шест месеца на годината е 7 073 хил. лв. спрямо отчетените 7 049 хил. лв. през миналата година. Само за юни печалбата преди данъци на Софарма Трейдинг достига 1 173 хил. лв.

Коментар

• Това е моята компания, където аз по вътрешна настройка съм съдружник, не акционер.
                  Last edited by fortiss; 31.07.2015, 10:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
                    Как смятате, дали тази новина с укриването на данъците от чичо Оги, може да окаже някакво пряко или косвено влияние върху компанията ?
                    Пряко - не!

Косвено - към края на сесията си пролича.

Коментар

• Докато не влезе в сила присъда, не!

Коментар

• Как смятате, дали тази новина с укриването на данъците от чичо Оги, може да окаже някакво пряко или косвено влияние върху компанията ?

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                          Трейдинга е "модерна" акция, която поскъпна от 1.50 до над 5 лв.
                          Кипи от овчи ентусиазъм тук, както и при СФИмотите.
                          Трябва да се бяга далече от такива "любими акции", където всеки се е ивнестирал.
                          Има си даже и мажоретка във форума - Форти.
                          Типичен "балон"..
                          Предлагам да продължим с допускането, че тук споделяме конструктивни мнения, а не доказваме неправилност на тези или набутване на някой колега.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                            Химимпорт обикновени акции - имам от тях. Не казвам, че са най-добрите на света, казвам само, че имам от тях и след година-две-три току виж дръпнат рязко нагоре до към 6-7-8 лева за акция.
                            интересно. само че скоро като се конвертират и привилегированите в обикновени ще има още към 90 млн. акции по пътя нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              Ти сериозно ли? Това и преди 3 години съм го чувал.
                              Да, сериозно! Само че сега имам няколко пъти по-малко акции, а имам и други акции в портфейла. Рискът е диверсифициран!

Коментар

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
                                Евтиното си има причини да е евтино и често става още по евтино след време, с малко изключения разбира се . Аз предпочитам да търся качество, а не избушеняк.
                                Има и доста надути все още. Ако казваш на това "качество" - имаш доволно за избор, няма какво толкова и да се търси, но поне ще си спестиш времето за търсене
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X