Понеделник ходих в сейба (най-удобно ми е до вкъщи). Пренаредили са цялата аптека по подобен начин на SOpharmacy. Предполагам че ще направят това с цялата верига, защото е много по-удобно щандовете да са по категории вместо по марки. Софармата са на правилна посока с аптеките, но ми се струва че им трябва по-голяма и бърза експанзия преди другите да се преориентират към техния модел и после единствено да се борят със стотинките в цената.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
http://sopharmacy.bg/
Гледам някаква клубна карта са пуснали, но за само две аптеки заслужава ли си?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
ivandavidov
И аз подкрепих малко, но от сърце! Което ме подсеща - кога да очакваме дивидентите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеКак смятате, дали тази новина с укриването на данъците от чичо Оги, може да окаже някакво пряко или косвено влияние върху компанията ?По-добре се моли да не измислят някакво ново допълнение на закона за земите собсtвености на чужденци
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Софарма Трейдинг АД отчита ръст в продажбите на стока за първото шестмесечие на годината. За периода януари-юни компанията е продала стока на стойност 296 774 хил. лв. спрямо отчетените 285 798 хил. лв. за същия период на миналата година, което представлява ръст от 4%.
Реализираните продажби на Софарма Трейдинг през юни достигат стойност от 49 627 хил. лв. и са най-високите отчетени за последните три месеца на 2015 г.
В същото време, акумулираната печалба преди данъци на компанията за първите шест месеца на годината е 7 073 хил. лв. спрямо отчетените 7 049 хил. лв. през миналата година. Само за юни печалбата преди данъци на Софарма Трейдинг достига 1 173 хил. лв.
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеКак смятате, дали тази новина с укриването на данъците от чичо Оги, може да окаже някакво пряко или косвено влияние върху компанията ?
Косвено - към края на сесията си пролича.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеТрейдинга е "модерна" акция, която поскъпна от 1.50 до над 5 лв.
Кипи от овчи ентусиазъм тук, както и при СФИмотите.
Трябва да се бяга далече от такива "любими акции", където всеки се е ивнестирал.
Има си даже и мажоретка във форума - Форти.
Типичен "балон"..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеХимимпорт обикновени акции - имам от тях. Не казвам, че са най-добрите на света, казвам само, че имам от тях и след година-две-три току виж дръпнат рязко нагоре до към 6-7-8 лева за акция.
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТи сериозно ли? Това и преди 3 години съм го чувал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеЕвтиното си има причини да е евтино и често става още по евтино след време, с малко изключения разбира се . Аз предпочитам да търся качество, а не избушеняк.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар