Първоначално изпратено от malkia Muk
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Телематик Интерактив България АД (TIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеДооълних днес. Мисля, че има още за продаване, но и аз имам да пълня още и е хубаво ако е под 47. Таргет до края на годината 60-65 лв. + 2.35 лв. дивидент. Успех на всички колеги!
Аре спрете се малко с невиините манипулацийки. Вчера цял ден тоя шит беше под 47.
Подобно на други шитове, които ей сега започнаха да се състезават да предлагат дивидент в акции, Досега всички спаха а сега изведнъж се надпреварват кой повече да даде. Баси и ренесанса... - хрс, бсе. телематик, софком, ....айде и по-читави дружества да се включат ако може. Играйте си го тоя шит и на 47 ако искате, но не манипулирайте с невинни подмятания. Грозно е за хората, които са отдавна на бфб и има обратен ефект!търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИма ли акция, която когато се влошат резултатите да не спадне..Погледни Амазон, ФБ и Тесла..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеfur6ton, Да успешен старт е на престоя им на БФБ..ЗА да разбереш по добре старт се използва най- често в спорта- да кажем футбола..Той не е само в началото след първият мач..Смяташ ли, че ако един класен отбор има една -две загуби за сезона, не може да е първи в края на сезона и годината..Що се отнася до опита ми в акциите, той започна през 1992г..Ти тогава бил ли си роден и на колко години си бил..И вече имам хиляди акции от много добри компании, след няколко преживяни тежки кризи в икономиката и БФБ..
Пак ще те посъветвам- по малко хейт и забележки и повече четене и проучване на компаниите..
Желая ти успех..
Коментар
-
fur6ton, Да успешен старт е на престоя им на БФБ..ЗА да разбереш по добре старт се използва най- често в спорта- да кажем футбола..Той не е само в началото след първият мач..Смяташ ли, че ако един класен отбор има една -две загуби за сезона, не може да е първи в края на сезона и годината..Що се отнася до опита ми в акциите, той започна през 1992г..Ти тогава бил ли си роден и на колко години си бил..И вече имам хиляди акции от много добри компании, след няколко преживяни тежки кризи в икономиката и БФБ..
Пак ще те посъветвам- по малко хейт и забележки и повече четене и проучване на компаниите..
Желая ти успех..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеfur6ton, Сам призна за липсата на опит..Моля ограничи хейта и забележките си само до позиции където имаш акции..Явно нямаш смелост да кажеш къде имаш акции, но това не ти пречи да се правиш на умен в позиции където нямаш и не познаваш..Старта на една акция не е само цената и в началото, а цялата и първа година до края и..Учи , мисли и тогава пиши..
- 3 Харесвания
Коментар
-
fur6ton, Сам призна за липсата на опит..Моля ограничи хейта и забележките си само до позиции където имаш акции..Явно нямаш смелост да кажеш къде имаш акции, но това не ти пречи да се правиш на умен в позиции където нямаш и не познаваш..Старта на една акция не е само цената и в началото, а цялата и първа година до края и..Учи , мисли и тогава пиши..
Last edited by Kiro; 23.05.2022, 16:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеfur6ton, защо смяташ, че не си агресивен , когато нямаш опит и имаш само една акция и хейтиш по позиция , която не познаваш..Хейта не е ли агресия..Да не би за тебе да е комплимент..
- 1 like
Коментар
-
fur6ton, защо смяташ, че не си агресивен , когато нямаш опит и имаш само една акция и хейтиш по позиция , която не познаваш..Хейта не е ли агресия..Да не би за тебе да е комплимент..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеfur6ton, Разбрахме, че твоята гледна точка е да си купил една акция и да раздаваш акъл за всички други..От колко време търгуваш и си на борсата- може ли да ни информираш..
Успех!
- 1 like
Коментар
Коментар