Първоначално изпратено от MrSi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илевън Кепитъл АД (11C)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
стана ли?
не се притеснявай - включиха записМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеИ през Зоом пробвах. Там пък звук няма
не се притеснявай - включиха запис
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеИ през Зоом пробвах. Там пък звук няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеНе мога да се свържа бе колеги. Да не би при мен да е причината?
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеОнлайн среща с инвеститорите две седмици преди ОСА....Явно ще е интересно.
Коментар
-
Просто си мисля че ако има голям купувач, всичко Би станало изненадващо бързо ДроК+ 11с. Демек спекулантите трябва да са много бързи. Разбира се аз лично не вярвам че има голям купувач. Просто ритейла си купуваме и тука и в ДроКМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеКакто и да го въртя,както и да го гледам,все едно и също виждам
Единствено липсата на обем може да развали картината
Не е препоръка
https://i.imgur.com/VnRy019.jpg
. Имам чувството че всички сме подготвили кеша. Тръгне ли ДронаК,тук ще стане страшно. Ето защо си мисля че ще стане обратното. Хитрия купувач Би купил първо тука, ако изобщо ДроК тръгне де. Това са си мои размисли и страсти.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеВасил Терзиев е кандидатът на "Промяната" за кмет на София.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар