Здравко,дивиденти в близките години няма да има..до тогава акцията е силно спекулативна..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биодит АД (BDT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТова е успех да събереш парата на наивните..Да видим какво следва..Нямам и ще купя,когато дадат дивидент..
- 1 like
Коментар
-
22 милиона маркет кап. Хахахаха. Вие не сте у ред. Г-н Софрониев ми прилича на small scale BG Musk. Все обещания за светлото бъдеще, а то все не идва и не идва
PS: Все пак евала на г-н Софрониев, че успя да събере парите на балъците. И това си е качество!Last edited by johny-bravo; 05.03.2021, 12:44.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеТук май махморлука свърши и на някои хора им се избистри ума
Сирма обаче имаше и няколко милиона печалба, значи - грешка - и със Сирма не се вързва.
Баси, да се чуди човек как да го оцени тоя шит
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rosko84 Разгледай мнениеУспех на Биодит в борсовото начинание. Много хора тук от години реват за нови компании, нови "проекти" и прочие... На някои явно не им харесва, че други успяват или се опитват да го правят. Всяка "нова" компания е глътка въздух и за без това неглижираната БФБ!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Днес 1.20 другата седмица 1.10.. но аз не бих купил и на толко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнение
То беше ясно - пак ще има напън нагоре ,но доста по плах.Аз отново бих си взел ,но естествено на доста по ниска цена- вися си на 1.10 лв. и си чакам !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеТук май махморлука свърши и на някои хора им се избистри умамненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеБатя
обърни внимание на никовете писали по темата днес...нито един чисто нов...но доста от тях в огромната си част рядко срещани...това дава отговор на доста въпроси...
хайде наздраве!
И да сте и да не сте, но все пак е нужно да знаете, че някога /когато сте нямали идея за форума/ беше нормално хората да пишат с два ника - 1 мечешки и 1 бичешки, - според тяхното усещане за посоката на борсата.
Според мен, вашето заключение е напълно погрешно и няма някаква определена борсова стойност.Last edited by mechka 429; 05.03.2021, 10:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеСлед хубавите емоции искрено се надявам Юлиан и екипът му да четат тук.
Пичове,
натиснете яко с монтажи - работа, работа, работа и пак работа.
внедрете системи в големи и разпознаваеми имена от хотелския бизнес и няма кой да ви спре.
дружеството е чисто откъм скелети в гардероба, моделът е ясен, технология я има - нужни са 6 месеца неуморна работа и подкарани доволни клиенти и нишата е ваша за години напред.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеСлед хубавите емоции искрено се надявам Юлиан и екипът му да четат тук.
Пичове,
внедрете системи в големи и разпознаваеми имена от хотелския бизнес и няма кой да ви спре.
дружеството е чисто откъм скелети в гардероба, моделът е ясен, технология я има - нужни са 6 месеца неуморна работа и подкарани доволни клиенти и нишата е ваша за години напред.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Пичове,
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар