If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Един пост хем пълен с "интелект",хем с "контест" и няма никакъв спам,
в който гугтката,който УЖ ме беше сложил в игнора,се описва сам и за пореден път демострира колко е паниран
Защо толкова много те е страх? ти няма да изкараш тази година,ако продължаваш така.
Просто ти е бедна фантазията какво те чака
Един слънчев ден няма да имаш време за реакция при голямото изсипване.После няма да ти се продава,ще чакаш нагоре ,а то все няма да идва....и не само това,но ще пада дни.... седмици ... месеци.
Повторение на 2009,а може и по-зле.
А ти стискаш през цялото време.Представи си го
И аз съм гледал филма Армагедон с Брус Уилис, но явно ти не си го догледал. Спокойно, накрая всички са щастливи, усмихнати, богати и както на БФБ за сделките са освободени от данъци .
Да се върнем по темата .Гугутката понеже и той отскоро почна да се занимава с ТА ,нека хвърли едно оченце на тези мечи дивергенции ,по известни и катомечи к** капани.
Та мечките са тук и чакат сигнал за да почнат на апат тлъсти бичета.
Същата работа като 30-така.Всеки впорил очи в 50лв и последва шоково потапяне до 13 и това без къси продажби !
Опасна, опасна ... наистина е опасна ... за тези, които само коментират и се молят да е наистина опасна евала за търпението и нервите! А тя зоната нека да е опасна ... ще си купуваме в опасното за да продаваме в безопасното ... 110
Един пост хем пълен с "интелект",хем с "контест" и няма никакъв спам,
в който гугтката,който УЖ ме беше сложил в игнора,се описва сам и за пореден път демострира колко е паниран
Защо толкова много те е страх? ти няма да изкараш тази година,ако продължаваш така.
Просто ти е бедна фантазията какво те чака
Един слънчев ден няма да имаш време за реакция при голямото изсипване.После няма да ти се продава,ще чакаш нагоре ,а то все няма да идва....и не само това,но ще пада дни.... седмици ... месеци.
Повторение на 2009,а може и по-зле.
А ти стискаш през цялото време.Представи си го
Приближават опасната в зона в Германия,35 евро,и затваряне под нея ще значи,че следва тест на 60лв в БГ
Опасна, опасна ... наистина е опасна ... за тези, които само коментират и се молят да е наистина опасна евала за търпението и нервите! А тя зоната нека да е опасна ... ще си купуваме в опасното за да продаваме в безопасното ... 110
Рибарче, по-добре е да не говориш за Nvidia, че много греди удари в опит да прогнозираш движението й Или казано с прости думи - Nvidia ти разказа играта
Рибарче, по-добре е да не говориш за Nvidia, че много греди удари в опит да прогнозираш движението й Или казано с прости думи - Nvidia ти разказа играта
Пак хейтиш от злоба.
Кога това,че нещо не си спомням? И ти позна ли я?
Коментар