Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеCoronavirus Killer?
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДругари, беше ми приятно във вашата компания, но вече съм аут. Желая ви успех!
п.п. За Алтерко явно на теб съм помагал да излезеш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Не навсякъде. Нали купих 1% от ТодоровКакто каза Гордън Геков "Трябва да имаме кеш за да играем с големите момчета" .... Вече писах, че престутурирам. Това с Тодоров беше за ташак.... макар, че накрая на сесията купуваха вече на 5 стинки
Приятно е да събеседва човек с теб, но преструктуриране му е майката. И аз преструктурирах една голяма част от чез-ките (макар да пазя още нещо), при това на петцифрена загуба, продадох и фибанкасъту (и там на загуба), но купих основно Спиди (много съм доволен и може и още да взема) и химче на 1,40 (ми какво да се прави, но може да добавя за осредняване). Отделно добавих още кеш (е, не е безкрайна величина, но се намира
), така че сега чакам и всеки ден се бия през ръцете да не купя още нещо - едва се удържам, но с тези олигофрени по високите етажи на властта навсякъде по света, всичко е възможно, а и с подобни режисирани кризи, хващането на дъно е абсолютен късмет.
успех и дано в края на годината си мерим дву и трицифрените проценти печалба, а не двуцифрени почти навсякъде проценти загубаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Бенджи, ти навсякъде ли продаде бре? Стана апокалиптикПри фибанкасъту продаде преди мен и позна, тук съм сигурен, че ще познаеш, макар че аз нямам артии тук, обаче други експозиции имаш ли (май само химче и някоя и друга екзотична, дето не се брои
), или седна върху кеша и чакаш по-ниското?
Както каза Гордън Геков "Трябва да имаме кеш за да играем с големите момчета" .... Вече писах, че престутурирам. Това с Тодоров беше за ташак.... макар, че накрая на сесията купуваха вече на 5 стинки
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДругари, беше ми приятно във вашата компания, но вече съм аут. Желая ви успех!При фибанкасъту продаде преди мен и позна, тук съм сигурен, че ще познаеш, макар че аз нямам артии тук, обаче други експозиции имаш ли (май само химче и някоя и друга екзотична, дето не се брои
), или седна върху кеша и чакаш по-ниското?
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Тя цената като пада, не пада ли и капитала?Life won't wait for you.
Коментар
-
Увеличението на капитала а н не намалението на цената
Коментар
-
Увеличението на капитала а н не намалението на цената
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
К'во увеличение -- в мометна има повсеместно намаление, така да се каже.Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНещо се бавят с увеличението, тия другари.....
Коментар
Коментар