If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще вземе да ни изненада и да влезе с летящ старт из индексите Откакто удари ковида, почти нямам индексни и спрях да смятам какво се случва с търговията при евентуалните кандидат-влизащи-излизащи. Дано Марген е във форма и сподели някоя прогноза
Ще вземе да ни изненада и да влезе с летящ старт из индексите Откакто удари ковида, почти нямам индексни и спрях да смятам какво се случва с търговията при евентуалните кандидат-влизащи-излизащи. Дано Марген е във форма и сподели някоя прогноза
След вчера все още сме 675. Някой получи дискаунт, и играта му е била ясна може би. Всички стояха мирно и отрязаха левчето за нула време. Какво се промени в случая?
До утре ще е такас поред мен.Явно събират стотинки за ИПО на БИОДИТ.
Видимо е, че който реши да дава дори и по-големи бройки - веднага се намират желаещи да му помогнат. Това е нетипично за нашия пазар и за мен е показател за значително превишаване на търсенето над предлагането.
След вчера все още сме 675. Някой получи дискаунт, и играта му е била ясна може би. Всички стояха мирно и отрязаха левчето за нула време. Какво се промени в случая?
Алтерко и Доверие тръгнаха много преди ковида. Той временно спря ръста на цената и сега тя гони фундамента. Поне аз така виждам нещата. Излизащи пенсионни фондове начупиха цените на някои акции доста под справедлива стойност. Входа тогава даде възможност за добра доходност. Но чак сега се появява достатъчно ликвидност и волатилност за да се включат и търговци на волатилност като Батя. Нека има всякакви играчи. Ще е добре за всички.
Коментар