Shelly revealed 49% YoY growth in H1 2024 sales (POSITIVE) | |
Shelly Group (SLYG) announced its H1 2024 preliminary consolidated financial results. Namely, the total revenue for the first half surged 49% YoY to BGN 81.6m, which implies BGN 41.2m revenue for Q2 alone, which is 52.5% YoY higher. The company is gaining momentum following the 45.5% YoY top-line growth in Q1’24, as it is on track to achieve BGN 205.4m in revenue for FY2024. Source: Shelly Group; FFBH |
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
- 7 Харесвания
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
По добре от прогнозите,а ти какво очакваше?Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
Аз очаквах да е под 40%. Приятно изненадан съм, което ме кара да си миля, че пазарът в щатите или Англия тръгват нагоре.
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
По добре от прогнозите,а ти какво очакваше?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнениеПо предварителни данни към края на първото шестмесечие на 2024 година Шелли Груп отчита на годишна база увеличение с 49.0% на приходите от продажби на устройства и свързаните с тях услуги, достигайки до EUR 41,7 млн. (BGN 81,6 млн.)
... можеше и по добре да е
- 1 like
Коментар
-
По предварителни данни към края на първото шестмесечие на 2024 година Шелли Груп отчита на годишна база увеличение с 49.0% на приходите от продажби на устройства и свързаните с тях услуги, достигайки до EUR 41,7 млн. (BGN 81,6 млн.)
... можеше и по добре да еLast edited by Slg; 09.07.2024, 16:14.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение
И понеже сме тук, за да си чешем езиците с конспиративни теории. Поправете ме ако греша, но не се ли правят такива roadshows ако не се планира допълнително набиране на капитал или сплитове на акции например. Може и да греша, но за какво им е да се занимават ако няма да пускат допълнително акции или да разделят тези, за да стимулират активността? В Германия май наистина се усеща липсата на достатъчно хартии.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение
И понеже сме тук, за да си чешем езиците с конспиративни теории. Поправете ме ако греша, но не се ли правят такива roadshows ако не се планира допълнително набиране на капитал или сплитове на акции например. Може и да греша, но за какво им е да се занимават ако няма да пускат допълнително акции или да разделят тези, за да стимулират активността? В Германия май наистина се усеща липсата на достатъчно хартии.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеДивидентът е платен в Евро и след това в платформата се вижда операция по превалутиране, така че накрая да се получи правилната сума в лв.
Аз първо видях операция по превалутиране и докато се чудя какво е това превалутиране, видях че дивидентът е платен в Евро и после превалутиран.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТодорЛ Разгледай мнениеАз имам вече дивидент, но съм получил само по 13ст., а не 25ст на акция.Life won't wait for you.
Коментар
Коментар