Първоначално изпратено от top
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Last edited by X_Y; 19.04.2021, 18:04.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Много си завистлив.
Но това си е твой проблем, разбира се.Last edited by X_Y; 19.04.2021, 18:04.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ми нормално - само 4Д имаше топки да предложи бас, другите "яки пичове и позитивни хора" се скриха. Не разборам защо реват някои многоникови - хем са многоникови, хем нямат едно нормално мнение освен ъпвания, мечи капани, позитивни и готини хора и всякакви подобни, хем когато някой им влезе в стилистиката, реват на поразия? Ми давайте нормални мнения, каквито има по някои други теми (например Неохим) и ще се получва нормална дискусия, но когато на нормални питания се отговатя с - "ти си хейтър", "нямаш, а, нямаш", "ще продадем, когато Грую купи" и т.н., се получава насрещната реакция на моята светла особа.
И да, жертвал съм си хонорара за цял час работа, за да си купя 15 акции, че да имам право да коментирам в темата с "яките пичове" и да ги чакам да продадат, щото Грую купил. Ми ъъъъъъъп 120 лева и това е - тази акция ще я боря да ми стане номер 1 в портфейла (но, както вече казах, само защото ще продам електро и спиди на търговите и вероятно ще разкарам Неохим след 3-4 месеца).
Пожелавам успешна търговия на всички готини пичове и позитивни хора в темата - хейтърите без акции да си траят, ние тук имаме мисия да осигурим бъдещето на децата си. Влязъл съм яко в репо на репото, за да си осигуря тези заветни 15 акции и вече съм 8% напред за ден и половина, значи, ако го смятам от началото на годината, съм с годишна от доходност от 320+% - ъъъъъъъп 120 лева, удриииии
Но това си е твой проблем, разбира се.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
Радвам се на твоята позитивност!
И да, жертвал съм си хонорара за цял час работа, за да си купя 15 акции, че да имам право да коментирам в темата с "яките пичове" и да ги чакам да продадат, щото Грую купил. Ми ъъъъъъъп и това е - тази акция ще я боря да ми стане номер 1 в портфейла (но, както вече казах, само защото ще продам електро и спиди на търговите и вероятно ще разкарам Неохим след 3-4 месеца).
Пожелавам успешна търговия на всички готини пичове и позитивни хора в темата - хейтърите без акции да си траят, ние тук имаме мисия да осигурим бъдещето на децата си. Влязъл съм яко в репо на репото, за да си осигуря тези заветни 15 акции и вече съм 8% напред за ден и половина, значи, ако го смятам от началото на годината, съм с годишна от доходност от 320+% - ъъъъъъъпLast edited by X_Y; 19.04.2021, 18:05.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
A не, бутилката с 4Д си е бас между нас - ако познае за 70 милки продажби за тази година - с кеф да си я пие. Мъжка приказка е това!
Но ме кефи, че в темата са само позитивни и готини хора, а хейтърите ги няма.Last edited by X_Y; 19.04.2021, 18:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнениеВсе си мислех, че адвокатите малко или много развиват някакво дебелокожие, но Груев надмина всички представи които имах.
Защо изобщо му отговаряте. Превърна се в клоуна на форума, правите му лоша услуга.
Хари е по-сериозен в неговите първобитни представи, но Груев е уж интелигентен, а се направи на палячо. Лигавенето и клоунадата опротивяха на всички.
Темата се съсипва и не мисля, че трябва да се търпят детинщини, лиготии и тролни
Колкото до Алтерко, всичко си върви по план.. щракна поредния мечи капан и както обикновено последва ускорение
- 4 Харесвания
Коментар
-
Ние, позитивните хора, още чакаме пика, така ни е рекъл генералгоджи. Готино е, че в темата останахме само яките пичове, дето сме си купили по 15 акции и правям тлъста пачка. Удриииии, ъъъъъъъп 120 лева. А хейтърите - бе те си знаят, аз само за ден направих 15 лева - ухааааа, яко кинтаааааа
Коментар
-
Поздрави на всички готЕни и позитивни хора - само няма да ме нервите, че ще си продам 15-те акции и ще срина пазара. Ъъъъъъп, ъъъъъъп и всички хейтъри да се пръснат от злоба, да си останем само готините и позитивни хораLast edited by X_Y; 19.04.2021, 18:06.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеLadies and gentlemen, всичко коз!Last edited by X_Y; 19.04.2021, 18:05.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнениеВсе си мислех, че адвокатите малко или много развиват някакво дебелокожие, но Груев надмина всички представи които имах.
Защо изобщо му отговаряте. Превърна се в клоуна на форума, правите му лоша услуга.
Хари е по-сериозен в неговите първобитни представи, но Груев е уж интелигентен, а се направи на палячо. Лигавенето и клоунадата опротивяха на всички.
Темата се съсипва и не мисля, че трябва да се търпят детинщини, лиготии и тролниLast edited by Yolo; 16.04.2021, 15:15.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеA не, бутилката с 4Д си е бас между нас - ако познае за 70 милки продажби за тази година - с кеф да си я пие. Мъжка приказка е това!Но ме кефи, че в темата са само позитивни и готини хора, а хейтърите ги няма. Ъъъъъъп 120 лева
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДаже ще ти поема и хеджа - бутилката уиски дето ще я дължиш на който там ще я дължиш, че изпуснах нишката ....
Но ме кефи, че в темата са само позитивни и готини хора, а хейтърите ги нямаLast edited by X_Y; 19.04.2021, 18:06.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДаже ще ти поема и хеджа - бутилката уиски дето ще я дължиш на който там ще я дължиш, че изпуснах нишката ....
Темата се съсипва и не мисля, че трябва да се търпят детинщини, лиготии и тролнитърся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар