IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
    Пичове, сключвайте си басове на лични съобщения или на отделна тема. Подобни елементарни залагания се съмнявам да интересуват някой извън баса.
    Аз например след трети клас спрях да се басирам, защото мисля, че това е нещо за недорасли.
    Много ясно, то е като честната дума - само пионерите я спазват, а те са комунисти. Ъъъъъп и всички хейтъри и скъсаняци, които нямат от ракетата, да се пукант от яд. Ъъъъъъъп, удрииии, ще къртим зъбки на мечкиииииии
    Last edited by X_Y; 19.04.2021, 18:04.
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Пичове, сключвайте си басове на лични съобщения или на отделна тема. Подобни елементарни залагания се съмнявам да интересуват някой извън баса.
      Аз например след трети клас спрях да се басирам, защото мисля, че това е нещо за недорасли.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Много си завистлив.
        Но това си е твой проблем, разбира се.
        Хейтъри, баце - с акции, без акции, все хейтъри. Хубаво е, че тук си пишем само готини хора с позитивно мислене - ъъъъъъъп
        Last edited by X_Y; 19.04.2021, 18:04.
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ми нормално - само 4Д имаше топки да предложи бас, другите "яки пичове и позитивни хора" се скриха. Не разборам защо реват някои многоникови - хем са многоникови, хем нямат едно нормално мнение освен ъпвания, мечи капани, позитивни и готини хора и всякакви подобни, хем когато някой им влезе в стилистиката, реват на поразия? Ми давайте нормални мнения, каквито има по някои други теми (например Неохим) и ще се получва нормална дискусия, но когато на нормални питания се отговатя с - "ти си хейтър", "нямаш, а, нямаш", "ще продадем, когато Грую купи" и т.н., се получава насрещната реакция на моята светла особа.

И да, жертвал съм си хонорара за цял час работа, за да си купя 15 акции, че да имам право да коментирам в темата с "яките пичове" и да ги чакам да продадат, щото Грую купил. Ми ъъъъъъъп 120 лева и това е - тази акция ще я боря да ми стане номер 1 в портфейла (но, както вече казах, само защото ще продам електро и спиди на търговите и вероятно ще разкарам Неохим след 3-4 месеца).

Пожелавам успешна търговия на всички готини пичове и позитивни хора в темата - хейтърите без акции да си траят, ние тук имаме мисия да осигурим бъдещето на децата си. Влязъл съм яко в репо на репото, за да си осигуря тези заветни 15 акции и вече съм 8% напред за ден и половина, значи, ако го смятам от началото на годината, съм с годишна от доходност от 320+% - ъъъъъъъп 120 лева, удриииии
          Много си завистлив.
          Но това си е твой проблем, разбира се.

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение

Радвам се на твоята позитивност!
            Ми нормално - само 4Д имаше топки да предложи бас, другите "яки пичове и позитивни хора" се скриха. Не разборам защо реват някои многоникови - хем са многоникови, хем нямат едно нормално мнение освен ъпвания, мечи капани, позитивни и готини хора и всякакви подобни, хем когато някой им влезе в стилистиката, реват на поразия? Ми давайте нормални мнения, каквито има по някои други теми (например Неохим) и ще се получва нормална дискусия, но когато на нормални питания се отговатя с - "ти си хейтър", "нямаш, а, нямаш", "ще продадем, когато Грую купи" и т.н., се получава насрещната реакция на моята светла особа.

И да, жертвал съм си хонорара за цял час работа, за да си купя 15 акции, че да имам право да коментирам в темата с "яките пичове" и да ги чакам да продадат, щото Грую купил. Ми ъъъъъъъп и това е - тази акция ще я боря да ми стане номер 1 в портфейла (но, както вече казах, само защото ще продам електро и спиди на търговите и вероятно ще разкарам Неохим след 3-4 месеца).

Пожелавам успешна търговия на всички готини пичове и позитивни хора в темата - хейтърите без акции да си траят, ние тук имаме мисия да осигурим бъдещето на децата си. Влязъл съм яко в репо на репото, за да си осигуря тези заветни 15 акции и вече съм 8% напред за ден и половина, значи, ако го смятам от началото на годината, съм с годишна от доходност от 320+% - ъъъъъъъп
            Last edited by X_Y; 19.04.2021, 18:05.

Коментар

A не, бутилката с 4Д си е бас между нас - ако познае за 70 милки продажби за тази година - с кеф да си я пие. Мъжка приказка е това!

Но ме кефи, че в темата са само позитивни и готини хора, а хейтърите ги няма.
              Радвам се на твоята позитивност!

Коментар

• Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
                Все си мислех, че адвокатите малко или много развиват някакво дебелокожие, но Груев надмина всички представи които имах.
                Защо изобщо му отговаряте. Превърна се в клоуна на форума, правите му лоша услуга.
                Хари е по-сериозен в неговите първобитни представи, но Груев е уж интелигентен, а се направи на палячо. Лигавенето и клоунадата опротивяха на всички.
                Темата се съсипва и не мисля, че трябва да се търпят детинщини, лиготии и тролни
                Още вчера им го написах това на колегите, но те явно предпочитат в темата да си останат да си говорят глупости само такива "инвеститори" с по 15 акции! Тъжна картинка!

Колкото до Алтерко, всичко си върви по план.. щракна поредния мечи капан и както обикновено последва ускорение

Коментар

Ние, позитивните хора, още чакаме пика, така ни е рекъл генералгоджи. Готино е, че в темата останахме само яките пичове, дето сме си купили по 15 акции и правям тлъста пачка. Удриииии, ъъъъъъъп 120 лева. А хейтърите - бе те си знаят, аз само за ден направих 15 лева - ухааааа, яко кинтаааааа
                  Яките пичови и ти

Коментар

Поздрави на всички готЕни и позитивни хора - само няма да ме нервите, че ще си продам 15-те акции и ще срина пазара. Ъъъъъъп, ъъъъъъп и всички хейтъри да се пръснат от злоба, да си останем само готините и позитивни хора
                    Реално никой не го интересува.
                    Last edited by X_Y; 19.04.2021, 18:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                      Ladies and gentlemen, всичко коз!
                      Ние, позитивните хора, още чакаме пика, така ни е рекъл генералгоджи. Готино е, че в темата останахме само яките пичове, дето сме си купили по 15 акции и правям тлъста пачка. Удриииии, ъъъъъъъп . А хейтърите - бе те си знаят, аз само за ден направих 15 лева - ухааааа, яко кинтаааааа

Коментар

• Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
                        Все си мислех, че адвокатите малко или много развиват някакво дебелокожие, но Груев надмина всички представи които имах.
                        Защо изобщо му отговаряте. Превърна се в клоуна на форума, правите му лоша услуга.
                        Хари е по-сериозен в неговите първобитни представи, но Груев е уж интелигентен, а се направи на палячо. Лигавенето и клоунадата опротивяха на всички.
                        Темата се съсипва и не мисля, че трябва да се търпят детинщини, лиготии и тролни
                        Подкрепям. Хари е като малко сладко детенце, но дупенцето с белезниците е най-дразнещият човек на света. Не знам жена му как го трае честно.
                        Last edited by Yolo; 16.04.2021, 15:15.

Коментар

• Ladies and gentlemen, всичко коз!

Коментар

A не, бутилката с 4Д си е бас между нас - ако познае за 70 милки продажби за тази година - с кеф да си я пие. Мъжка приказка е това!Но ме кефи, че в темата са само позитивни и готини хора, а хейтърите ги няма. Ъъъъъъп 120 лева
                            Е да,това променя нещата ... за 120 лева продажбите трябва са малко повече от 70 милки....
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Даже ще ти поема и хеджа - бутилката уиски дето ще я дължиш на който там ще я дължиш, че изпуснах нишката ....
                              A не, бутилката с 4Д си е бас между нас - ако познае за 70 милки продажби за тази година - с кеф да си я пие. Мъжка приказка е това!

Но ме кефи, че в темата са само позитивни и готини хора, а хейтърите ги няма
                              Last edited by X_Y; 19.04.2021, 18:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                                Даже ще ти поема и хеджа - бутилката уиски дето ще я дължиш на който там ще я дължиш, че изпуснах нишката ....
                                търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

Working...
                                X