If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Я, в платформата /Карол/ временно бяха удвоили последната цена. Сигурно работят по "моста"
Бърз поглед в бъдещето как ще изглежда портфейла
Като споменаваш Карол и платформата, сега ще трябва Шилето да си го преместя на страницата където са ми чуждите акции, че тази цена в евро ще ме обърква ако продължава да ми стои при българските.
Нож с две остриета е този мост.
Предишния мини балон му изпуснаха хелия от 28лв на 13лв и то без къси продажби
А сега ще има !
И то много сериозни скъсявния,с големи обеми, несравними с крехката БФБ ликвидност.
35 евро задържа засега,което значи мечките искат и ще изчакат още 1-2 месеца в засада.
Връх ,като време, август ,може и около сегашните ценови нива.
Заедно със US идексите.
Мечките те чакат, да им развържеш синджира. Отдавна си го заразвързвал, елхи, кланета, лихви, картинки, анимацийки, алабалистики всякакви. А искаме вече да ги пипнем тези мечки за късмет, но и още 2 месеца ще изчакаме. Не ги дръж дълго вързани, за да не ти изядат ушите от глад. Още повече, че след 3-4 месеца ще се появят очакванията и данните за черния петък. Ще видим за кого ще е черен обаче. Защото тогава вече цената ще е по-нагоре от сегашната. Та така с прогнозите за Шели, мечките и черния петък!
35 евро подаде ли в Германия,нищо друго няма да има значение
Камо ли пък някви нагласени отчети
35 евро задържа засега,което значи мечките искат и ще изчакат още 1-2 месеца в засада.
Връх ,като време, август ,може и около сегашните ценови нива.
Заедно със US идексите.
Най-ликвидна е защото е лисната в Германия.Не трябва да си Айнщайн за да се досетиш.
И две,защото БФБ е умряла отвсякъде борса с никаква ликвидност.
И коя да акция от БФБ, в Африка да я лиснат, пак ще има повече обем
A мерси, добра прогноза, щом беше изтрита
В очакване съм, да видя как се сбъдва прогнозата за Шели.
Първи по оборот на бфб днес, с над 2 пъти повече оборот над втория!
Изцяло по темата е Модераторче!
.... Това е една от най-ликвидните акции, да не кажем и най-ликвидната на БФБ....
Колега, това не е една от, това е най-ликвидната компания на нашата борса, с най-големия оборот, с най-много на брой сделки за последната година! С най-голяма пазарна капитализация с най-големия фрий флоут, като абсолютна стойност, който е по-голям от пазарната капитализация на половината компании в Софикс. Щеше да е и номер едно по ръст, ако едни 20 милионни титани не бяха направили по над 300%, ама...
... винаги ще има някой, който да се облизва под лозата
Данетке, ти продължаваш да нямаш срама. Що не отидеш да си поливаш царевицата и слънчогледа, че да не изгорят преди беритба ... току виж ти излезе поне другата прогноза. Тук изпофалираха всичките ти последователи ... няма шанс да се класираш. Приеми го! Инвестирането е сложна работа, не е за всеки.
Ако не искаш да ти лежи на съвеста, че системно подведеш лаиците в бизнеса прочели постовете ти, продължавай да пишеш глупостите си.
Вярно е! Мой познат ми изрева, че преди време по акъла на този скункс е взел решение, което после му е струвало няколко хиляди.. Не знам дали ще имат късмета да се срещнат, но не ми се ще да се продължава все така ..с глупостите "напред"!! Моя познат вероятно му е събрал данните (IP, MAC etc.)..та ...ще се чува вероятно Пожелавам на всички държащи Шели, да се сцепят от към гърба, от катерене ... !.. а покрай Вас и всички ние останалите !!
Цената расте,макар и анемично,обемите падат и са нищожни.
Сигурен знак за предстоящата катастрофа.
Добре,че са американците да я подържат досега на изкуствено дишане,но приказката е на своя край.
Данетке, ти продължаваш да нямаш срама. Що не отидеш да си поливаш царевицата и слънчогледа, че да не изгорят преди беритба ... току виж ти излезе поне другата прогноза. Тук изпофалираха всичките ти последователи ... няма шанс да се класираш. Приеми го! Инвестирането е сложна работа, не е за всеки.
Ако не искаш да ти лежи на съвеста, че системно подведеш лаиците в бизнеса прочели постовете ти, продължавай да пишеш глупостите си.
Няма как да стане с "огромния" оборот от 250 акции .Оня ден 45.
Върхове не се бият така
................
Това е ситуацията с амариканския пазар и съответно и Шменти груп АД
Вчера Шели беше акцията с най-голям оборот на БФБ, над 2000 акции по 74лв.
Не те знам колко си адекватен, дали изобщо имаш достъп до платформа на БСЕ но поне вземи прочети и осмисли данните от търговията.
Шели се търгува в момента на 3 места - БСЕ, Франкфурт и Ксетра. Общия оборот се случва все по-често да надвишава целия на БФБ. Това е една от най-ликвидните акции, да не кажем и най-ликвидната на БФБ.
Научи го това най-после и се спри, да се излагаш още.
Цената расте,макар и анемично,обемите падат и са нищожни.
Сигурен знак за предстоящата катастрофа.
Добре,че са американците да я подържат досега на изкуствено дишане,но приказката е на своя край.
Коментар