IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
    С нетърпение очаквам да видя дали ще слезе и под ЕМА 100

Не вярвам да имаш нещо против едно отлежааало раменце на фигурката.....

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Еми беше любопитна ситуация....естествено се надявах да се включат, но не се навиха....Както и да е.Преоценката ще се прави след НГ....А ти щом си толкова тарикат, нема да пиеш син "Чивас", пък..... А май и от Доверието няма да пиеш....
      Прав си, дейш
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Какво ще стане тогава - напълно сериозно питам? Както и ако не слезе?
        За мечките - шампанско, за биковете - сълзи Ако не слезе или пробива е фалшив ще е обратно
        Last edited by Агресивен бик; 26.10.2021, 20:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение

Груйче, яхта не яхта, точно по черен петък ли ще почне бърста? Не вярвам, и всички хейтъри дето се появиха сега, теб не те включвам там при тях, ама ти им се връзваш и им припяваш.
          Агресивния, Полакс и Отчаяния кога казаха, че тоя шит ще се срути? БСЕ трейдъра им го каза много добре ако си направил по 6 или7 а те постоянно са викали ще падне ще падне като мръдне с 10% надолу и направо им олекна и оцапаха гащите от кеф. Според мен има още какво да даде акцията преди да се стабилизира цената. Всеки си има глава на раменете и благодаря на всички които ме предпазват от банкрут.
          Мии лично аз преди седмица писах, че съм продал и се обосновах защо..
          Ся станах и хейтър с оцапани гащи ама нищо, аз си знам какъв съм, а мнението на Петъра не ме интересува много. Сега ще напиша и очакванията си за цената до края на годината. Според мен ще слезе до 15лв, така ми говорят звездите.

Коментар

Отделно изчезнаха и онези кръглите по 5000 бройки през 10 стинки, с които Греъм се кефеше (странно, при Телето още стоят някакви остатъчни бройки).
            Еми беше любопитна ситуация....естествено се надявах да се включат, но не се навиха....Както и да е.Преоценката ще се прави след НГ....А ти щом си толкова тарикат, нема да пиеш син "Чивас", пък..... А май и от Доверието няма да пиеш....
            Life won't wait for you.

Коментар

С нетърпение очаквам да видя дали ще слезе и под ЕМА 100

Какво ще стане тогава - напълно сериозно питам? Както и ако не слезе?
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение

Груйче, яхта не яхта, точно по черен петък ли ще почне бърста? Не вярвам, и всички хейтъри дето се появиха сега, теб не те включвам там при тях, ама ти им се връзваш и им припяваш.
                Агресивния, Полакс и Отчаяния кога казаха, че тоя шит ще се срути? БСЕ трейдъра им го каза много добре ако си направил по 6 или7 а те постоянно са викали ще падне ще падне като мръдне с 10% надолу и направо им олекна и оцапаха гащите от кеф. Според мен има още какво да даде акцията преди да се стабилизира цената. Всеки си има глава на раменете и благодаря на всички които ме предпазват от банкрут.
                Ми гледаме мача и да видим - за мен лично е много лош момент, че яхтата не включи прахосмукачката в края, както винаги го правеше досега. Отделно изчезнаха и онези кръглите по 5000 бройки през 10 стинки, с които Греъм се кефеше (странно, при Телето още стоят някакви остатъчни бройки). Да добавим и много силният спад на ръста (как звучи), но с едва 20% иър он иър за третото тримесечие и общо само 50% за деветмесечието няма как да се опрадае 500% ръст в цената, колкото и уж да е била намачкана акцията преди (ако изобщо е била намачкана).

Но си прав - всеки сам си преценява, От друга страна пък това е форум и всеки, ако е обосновано, а не само едносрични глупости, има права на мнение, нали? Гледаме мача, както казах - аз мнението си за това театро съм си го казал отдавна, а на който успее и да спечели - поздравления!

Коментар

• С нетърпение очаквам да видя дали ще слезе и под ЕМА 100

Коментар

• Продавачи през Карол и Еврофинанс днес

Коментар

Въх, не думай - прижината, натегането и т.н. Да видим до края на сесията какво ще се случи и дали яхтата ще включи прахосмукачката, или си има други задачи - абсолютно нито един показател на тази компания не оправадава сегашната ѝ цена, освен яхтата и вЕрата (су). И като фейлне и блек фрайдея, щото нито китайските фабирки насмогват на поръчките (по принцип, не на халтурата), нито има достатъчно транспорт и логистиката е кошмар, хептен ще се овапца работата. Ма нищо, гледаме мача - имам си бас и той се развива отлично към момента

Коментар

Ако можеше да се скъсява щеше да стане яко шоу
                        Нямаш грижи !

Давам ти 10 000 акции назаем за три месеца срещу лихва !

Добре ли е ?

Коментар

• Ако можеше да се скъсява щеше да стане яко шоу

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                            Винаги ми е било любимото, когато разни хора разгорещено твърдят (за примера), че нещо не струва текущите х лв, но то става 10х лв. Същите много добре разбиращи вместо да си потънат в земята от срам говорят все същото, което са говорили и когато цената е била х лв. В даден момент идва корекция, цената пада на 8х лв и тези същите си умират от кеф колко били прави.
                            Колко пъти сме го гледали това, но се повтаря и повтаря.
                            Хаха, цената върна 10% и груйчо мамин-сладък се превъзбуди
                            Нека се порадва и той, че след цяла година мъка и ярост... А скоро пак същото го чака

Коментар

Ми да, точно преди година на подобни параметри се търгуваше Телекравата - Около 130 милки пазарна капитализация и си даде към 13 милиона печалба. Пазар ли бе да го опишеш
                              А Кое по-точно е подобно

Коментар

• Харесва ми, колко шматки без артии почнаха да драскат безмозъчни глупости в темата.
                                Намазах филията с още 400 артии да ги увелича и закръгля.
                                А меченцата да тичкат за вазелин, защото ще бъдат ритуално избичени отзад.
                                Last edited by Три без коз; 26.10.2021, 18:09.

Коментар

Working...
                                X