Първоначално изпратено от Yolo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Нека аз се опитам да обясня !Груеца мисля, че погрешно използва този термин/дума/, но това може би идва от това, че свързва Карол с името Кор-Кароли, което както знаем е името на една много известна яхта. А мисля, че неправилно го използва, защото все пак Карол са базирани в София, а не на морето !
В оригинал, истинската яхта е при групата на Химимпорт !
Мисля, че беше в активите на ЦКБ, и даже преди време се шегувахме да провеждаме общите събрания на яхтата !
И понеже банката никога не е давала дивидент това да е един вид компенсация за изстрадалите дребни акционери ! Толкова по въпроса от мен !
П.С. Като завърших уни и почнах първата си работа взех всеки месец да купувам дялове в Адванс Инвест от 2002 до към 2007-8 когато без да да искам трябваше да си изтегля парите за нещо друго и без да искам излязох преди голямото мяу. Та от тогава съм с добри впечатления от Карол. Нищо лошо не са ми направили Факт е че просто извадих късмет тогава по случайност.Last edited by Yolo; 28.10.2021, 16:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
Яз това за тия яхти от една година го чета в 100 теми ама не знам за какво иде реч. Я някой да сподели този tribal knowledge.Груеца мисля, че погрешно използва този термин/дума/, но това може би идва от това, че свързва Карол с името Кор-Кароли, което както знаем е името на една много известна яхта. А мисля, че неправилно го използва, защото все пак Карол са базирани в София, а не на морето !
В оригинал, истинската яхта е при групата на Химимпорт !
Мисля, че беше в активите на ЦКБ, и даже преди време се шегувахме да провеждаме общите събрания на яхтата !
И понеже банката никога не е давала дивидент това да е един вид компенсация за изстрадалите дребни акционери ! Толкова по въпроса от мен !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеКозлето се скри и акцията се възстанови.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Аз нямам тук,
но се радвам за всички имащи яхтсмени
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
Че той има, значи се радва
Радва се и за нашите инвестиции, казвал го е стотици пъти.
но се радвам за всички имащи яхтсмени
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеГруйчето дали пусна една сълзичка?!
Радва се и за нашите инвестиции, казвал го е стотици пъти.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАйде,бе....пак си получил обаждане от яхтата....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе, покупки имах. 1300 бр. на средна 17.90
Има си начини да разбера и без да съм продавал. Нали си старо куче, сещай се
Life won't wait for you.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар