IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение

Яко. Благодаря. И кво общо имат пичовете от Алтерко с Химимпорт дето нали знаем там кой е дето никога не споменаваме името му (по Хари Потър).
    Доста от нещата, които пише са неразбираеми, но това е нормално за неговото психическо състояние.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Нека аз се опитам да обясня ! Груеца мисля, че погрешно използва този термин/дума/, но това може би идва от това, че свързва Карол с името Кор-Кароли, което както знаем е името на една много известна яхта. А мисля, че неправилно го използва, защото все пак Карол са базирани в София, а не на морето ! В оригинал, истинската яхта е при групата на Химимпорт ! Мисля, че беше в активите на ЦКБ, и даже преди време се шегувахме да провеждаме общите събрания на яхтата ! И понеже банката никога не е давала дивидент това да е един вид компенсация за изстрадалите дребни акционери ! Толкова по въпроса от мен !
      Яко. Благодаря. И кво общо имат пичовете от Алтерко с Химимпорт дето нали знаем там кой е дето никога не споменаваме името му (по Хари Потър).

П.С. Като завърших уни и почнах първата си работа взех всеки месец да купувам дялове в Адванс Инвест от 2002 до към 2007-8 когато без да да искам трябваше да си изтегля парите за нещо друго и без да искам излязох преди голямото мяу. Та от тогава съм с добри впечатления от Карол. Нищо лошо не са ми направили Факт е че просто извадих късмет тогава по случайност.
      Last edited by Yolo; 28.10.2021, 16:34.

Коментар

Яз това за тия яхти от една година го чета в 100 теми ама не знам за какво иде реч. Я някой да сподели този tribal knowledge.
        Нека аз се опитам да обясня ! Груеца мисля, че погрешно използва този термин/дума/, но това може би идва от това, че свързва Карол с името Кор-Кароли, което както знаем е името на една много известна яхта. А мисля, че неправилно го използва, защото все пак Карол са базирани в София, а не на морето ! В оригинал, истинската яхта е при групата на Химимпорт ! Мисля, че беше в активите на ЦКБ, и даже преди време се шегувахме да провеждаме общите събрания на яхтата ! И понеже банката никога не е давала дивидент това да е един вид компенсация за изстрадалите дребни акционери ! Толкова по въпроса от мен !

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
          Козлето се скри и акцията се възстанови.
          Както винаги, мега точен, но в грешната посока. Безценен е за форума!

Коментар

• Козлето се скри и акцията се възстанови.

Коментар

• Ето това е! Класика в жанра! Напред към 20+....а скоро и деветмесечния!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

Аз нямам тук,
                но се радвам за всички имащи яхтсмени
                Яз това за тия яхти от една година го чета в 100 теми ама не знам за какво иде реч. Я някой да сподели този tribal knowledge.

Коментар

Че той има, значи се радва

Радва се и за нашите инвестиции, казвал го е стотици пъти.
                  Аз нямам тук,
                  но се радвам за всички имащи яхтсмени

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    Груйчето дали пусна една сълзичка?!
                    Че той има, значи се радва

Радва се и за нашите инвестиции, казвал го е стотици пъти.

Коментар

• Груйчето дали пусна една сълзичка?!

Коментар

• Не сме свикнали на такава ликвидност на БФБ, но който искаше да купува - вчера имаше възможност без проблем, днес който иска да продава - няма грижи. Пазар Радва

Коментар

• Рекох Ви ази ,- вчера би Алтерков Ден!!! - Вие и едно Наздраве не обадихте, ама сте една дружинкааа...

Коментар

• Май наистина яхтата акостира... Бързо отлетяха едни 6,7к бр.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Айде,бе....пак си получил обаждане от яхтата....
                              Хубаво де, не можем ли и ние да си дадем телефоните и да ни се обаждат?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Не, покупки имах. 1300 бр. на средна 17.90
                                Има си начини да разбера и без да съм продавал. Нали си старо куче, сещай се ​​​
                                Айде,бе....пак си получил обаждане от яхтата....
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X