IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Това не е вярно.Докажи го ,щом го твърдиш !

И чакаме линк към верните ти прогнози и анализи (но няма такива),както и да отговориш защо след този "супер" отчет не сме на 150лв както обещаваше, а даже свети -1.3% ??? Иначе ще докажеш,нещо което всички знаем,а именно ,че си лъжец и празнодумец.
    Какво да ти доказвам бе, Рибарче. Та нали по-долу пак излиска величие като твърдеше че единствен си посочил връх на 30. Пиши си глупости на воля.
    Прогнозите които са дадени тук, са в темата от още миналото лято, ако помня правилно.. Ако модераторите не ги кефи това, че са в инвестора нека продължават да трият. А ти се учи поне вълни да можеш да броиш, че там хич те няма Или ще искаш да ти търся постовете в които лискаше безплатни познания за 7 и 9та вълна..
    Last edited by precakanoto; 14.08.2024, 13:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от паниран празнодумец Разгледай мнение
      Проблемът ти рибарче и цялата несъстоятелна теза за огромната ти печална тук е ...че излезе на 30.
      Това не е вярно.Докажи го ,щом го твърдиш !

И чакаме линк към верните ти прогнози и анализи (но няма такива),както и да отговориш защо след този "супер" отчет не сме на 150лв както обещаваше, а даже свети -1.3% ??? Иначе ще докажеш,нещо което всички знаем,а именно ,че си лъжец и празнодумец.

....................

п.с. Доказа,че си лъжец и празнодумец ! А аз такива ги пускам в тоалетната (игнора).Чао,пускам водата и да ме четеш с интерес,докато виртуалния ти профит напълно се стопи
      Last edited by danetha; 14.08.2024, 13:28.

Коментар

Празни приказки и своободни съчинения са безмислени
        Номинално от Шеликойн съм спечелил повече пари от теб гаранция и сигурно 90% от списващите
        В % след един месец също може да съм повече.
        Вместо да пелтечиш,обясни защо след този "супер" отчет не сме на 150лв?
        Проблемът ти рибарче и цялата несъстоятелна теза за огромната ти печална тук е ...че излезе на 30.
        И оттогава ни показваш как боли нереализирания профит.
        Учи рибарче, учи. Много има още за учене.
        С писане на пожелателни пророчества без връзка с фактите и фундамента + славословене на оскъдния ти багаж, не се печели на борсите

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
          Рибарче, никой тук не ти е искал платен урок, затова раздаваш само безплатни.
          Търсене - предлагане дето се вика. А тук пък при Шели си вътрешна гума отсекъде, та единствената опция е да лискаш безплатен акъл а хората да си запушват очите и ушите и дори постепенно да спират и да влизат у форума
          Празни приказки и своободни съчинения са безмислени
          Номинално от Шеликойн съм спечелил повече пари от теб гаранция и сигурно 90% от списващите
          В % след един месец също може да съм повече.
          Вместо да пелтечиш,обясни защо след този "супер" отчет не сме на 150лв, а даже свети -1.3% ?
          Last edited by danetha; 14.08.2024, 12:49.

Коментар

Нормално,веднага почнахте да се отмятате
            И една лъжа като се каже 100 пъти няма да стане истина.
            Днешната ситуация е безплатен урок на рибаря по ФУНДАМЕНТ ,а ученик е неукия БФБ масовик.На най-добрия отчет досега,цената пада ! Шок и ужаст за масовика .Надявам се нещо да си научил,иначе пазара все ще те изненадва и даже един лев от виртуалния ти профит няма да можеш да изтеглиш.
            Рибарче, никой тук не ти е искал платен урок, затова раздаваш само безплатни.
            Търсене - предлагане дето се вика. А тук пък при Шели си вътрешна гума отсекъде, та единствената опция е да лискаш безплатен акъл а хората да си запушват очите и ушите и дори постепенно да спират и да влизат у форума
            Last edited by precakanoto; 14.08.2024, 12:37.

Коментар

припознаваш ли се?
              Ти се самоострига до 0,000 преди има няма 15месеца ,- следващият ти ник- за теб ще е ТАБЕЛА тази в дясно , но с 2023г.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                Не съм обещавал нищо, току виж ударила 82-4
                А ти къде ще си е ясно, отново под елхата,- декоративна шишарка паднала още на 27,+
                Когато и колкото да се прикачваш, все ще ти е високо
                Нормално,веднага почнахте да се отмятате
                И една лъжа като се каже 100 пъти няма да стане истина.
                Днешната ситуация е безплатен урок на рибаря по ФУНДАМЕНТ ,а ученик е неукия БФБ масовик.На най-добрия отчет досега,цената пада ! Шок и ужаст за масовика .Надявам се нещо да си научил,иначе пазара все ще те изненадва и даже един лев от виртуалния ти профит няма да можеш да изтеглиш.
                Last edited by danetha; 14.08.2024, 12:18.

Коментар

• [QUOTE=danetha;n4203201]Не виждам цени от 150лв,както се обещаваше, заради невероятно уникалния отчет

Не съм обещавал нищо,- надявах се да е прехвърлила 76,- 78,+,
                  но явно са "лакоми" тия надежди, за година време да се удвоява цената при 50% ръст на печалбата!
                  Но колко му е и това да стане с такива резултати до края на годината, с малък пазарен глад току виж ударила 82-4
                  А ти къде ще си е ясно, отново под елхата,- декоративна шишарка паднала още на 27,+
                  Когато и колкото да се прикачваш, все ще ти е високо

Коментар

• Не виждам цени от 150лв,както се обещаваше, заради невероятно уникалния отчет

Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                    Ж. Нетна печалба за периода 2-0454-2 18 299 11 672

Коментар

На празни приказки и то постфактум сме се наслушали.Световни шампиони има в този форум в тази дисциплина,постфактума
                      Аз бях единствения който каза 30лв върха !
                      Единствения който каза 18лв дъното !
                      А ти кой беше,че съм забравил ?
                      И може ли линк с някаква излязла твоя прогноза или анализ ? Мерси
                      Рибарче, не се панирай, никой не ти оспорва шампионската титла по куци прогнози, тук сме през цялото време а и ти писахме неколкократно (и с чартове дори, че от друго не разбираш) в коя вълна сме били тогава и къде ще отиде чарта, ( там за 3тата, 4тата и че не сме 5тата ако помниш) а ти изписа глупости за елхи, кланета и др.подобни Кой в случая ти е виновен че дори и Елиът в ТА не разбираш!?
                      Я виж къде е сега чарта и напиши кое е текущото ниво - Считай го за най-точния и достоверен пазарен линк! Ако друг ти е нужен - ползвай линка на инвестора назад през годините!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        .
                        Last edited by danetha; 14.08.2024, 12:48.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
                            Ще видиш днес....
                            И 20% ръст да има ,няма да промени нито графиките нито фундаментите зад Океана.
                            Един ден няма да промени нищо.
                            Нов връх и спускане обратно до края на месеца даже ще е перфектния мечи сценарии.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                              бля бля глупости
                              На празни приказки и то постфактум сме се наслушали.Световни шампиони има в този форум в тази дисциплина,постфактума
                              Аз бях единствения който каза 30лв върха !
                              Единствения който каза 18лв дъното !
                              А ти кой беше,че съм забравил ?
                              И може ли линк с някаква излязла твоя прогноза или анализ ? Мерси

Коментар

Да не търсят колегите техничари един час каква пък е аджеба тая свещ,ето

https://www.thinkmarkets.com/en/trad...g-man-pattern/

Ще видиш днес....

Коментар

Working...
                                X